You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Предизвикателствата на Ретрограден Меркурий: Тотален хаос, който може да преобърне всичко

Предизвикателствата на Ретрограден Меркурий: Тотален хаос, който може да преобърне всичко

Ретрограден Меркурий ни държи в непрекъснато напрежение, но в крайна сметка се оказва, че цялото зло е било за добро

Ретрограден Меркурий изглежда като малък Апокалипсис за нервите ни, но всъщност е непрекъснат източник на енергия и творчество, научи woman-onthe-top.net.

И любителите астролози ще ви разкажат, че планетите имат интересната способност да забавят своя път, в един миг дори заблуждават, че спират, за да тръгнат назад – противоположно на естественото си движение през зодиакалните знаци. След това – след близо месец- процесът се обръща и планетите тръгват директно.

Когато небесното тяло се движи назад, говорим, че е в процес на ретроградност. Тези промени са видими само за земния наблюдател, защото в действителност планетите обикалят по своите орбити около Слънцето – винаги в една посока.

За астролозите времето, в което планетите обръщат хода си е изключително важно. Те променят естественото си влияние, което променя чувствително живота на хората. Най-осезателните и дори – болезнени, промени се усещат, когато сме в период на Ретрограден Меркурий. Ще се убедите в истинността на твърденията в близките седмици.

Ще забележите зачестилите пътнотранспортни злополуки, които нямат общо с времето, проблеми в комуникацията, притеснителни природни явления.

Всяка сфера на обществената дейност, бизнесът, дипломацията, икономиката ще се наложи да се справи с неочаквани ограничения.

За да си спестите, излишните главоболия, проблеми и загуби, най-добре е да спазвате следните ограничения и съвети за Ретрограден Меркурий:

– Отложете вземането на важни решения, в този период се пропускат детайли, които променят цялостната картинка.
– Не подписвайте важни договори.
– Не купувайте нищо ново, особено, ако става въпрос за техника или електроника.
– Не се свързвайте с нов мобилен или кабелен оператор
– Бъдете особено внимателни с транспорта.
– Ходете на медицински прегледи само при спешен случай.
– Отложете плановите операции, когато Меркурий стане отново директен.
– Приемете философски отложените срещи, закъсненията и дори загубите. Имайте предвид, че информацията може да се забави, полетите и пътуванията със сухоземния транспорт да се отменят или забавят. Пазете си много всички важни документи. Не се вбесявайте, ако се повредят компютри и телефони, но бдете да не ви споходят кражби.

Най-разумно е да реагирате с търпение и с чувство за хумор, защото проблемите, които ви се случват задължително са за добро. Чували сте за онази история, в която жена плакала горко, че изпуснала автобуса, а той катастрофирал. Ето това е ясен пример за влиянието на Ретрограден Меркурий!

Освен това планетата в обърнат ход има редица положителни влияния:

Неформалният девиз на Ретрограден Меркурий е "Всяко зло за добро" - Помнете това!
Неформалният девиз на Ретрограден Меркурий е „Всяко зло за добро“ – Помнете това!

Тя ще върне хора от миналото ни, с които най-после да изясните отношения си.

Планетата действа върху въображението и това прави критичните дни идеално за творчество. Нараства нуждата от усвояване на нови знания и това времето за писане, композиране, рисуване, художествени занаяти.

Тогава откриваме муза дори в тишината, прозренията идват точно когато трябва и трябва да се осъзнаят. Доверете се изцяло на подсъзнанието, което ще ви помогне най-вече в момент, в който трябва да решите проблем от миналото.

Сега е моментът за задълбочена, дълго отлагана работа. Ще се радвате на изненадващо търпение и методичност, които са ви били необходими, но никога не сте имали.

Тази година започва с палавия вестоносец на боговете, затова се подгответе и за следващите периоди Ретрограден Меркурий в дати:

5 – 25 януари малко преди да настъпи Водолей и в края на Козирог
28 април – 22 май изцяло в Телец
30 август – 21 септември властва над Дева
19 декември 2016 г. – 8 януари 2017 г. Ретрограден Меркурий изпраща старата и посреща Новата година в Козирог

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!