You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Предстои в „Ягодова луна“: Нови улики около смъртта на Димитър и едно неочаквано убийство

Предстои в „Ягодова луна“: Нови улики около смъртта на Димитър и едно неочаквано убийство

Убийство, улики и изповеди в новия епизод на „Ягодова луна“

Убийство, мистерията около една стара смърт и изненадващи разкрития за миналото ще видим тази седмица в „Ягодова луна“. Георги ще потърси обяснение от Ангел Генчев за смъртта на Димитър, а той от своя страна ще поиска отговори от Живака. Старият бизнесмен ще си припомни и мрачните моменти около смъртта на бившия си колега и няма да остане безучастен към въпросите на сина му.

Ягодова луна - нов сериал тръгва в ефира на Нова телевизия от 25 февруари сн. Facebook
Ягодова луна – сн. Facebook

Рая и Любо най-накрая ще намерят път един към друг. Баща и дъщеря ще проведат откровен разговор за миналото, като всеки ще попълни празнините в неразказаната история за раздялата им и какво е довело до нея. Признанията им ще ги сближат и ще ги накарат да преосмислят отношенията си. Малко след това Любо ще направи още една неочаквана изненада – ще предложи интересна задача на Светла, която ще приеме без колебание.

Чавдар решава да се срещне с Цвета и да й помогне да изплати дълга си към Ангел Генчев, за да заживее спокоен живот. Двамата ще се върнат към спомените от големия пожар и мрачните дни около смъртта на Димитър. Какво кара Цвета още да сънува кошмари от онези дни? Каква е тайната, която се опитва да скрие от целия свят? И ще успее ли да си разчисти сметките с миналото, за да заживее нов живот?.

Възрастната жена ще се опита да изпрати едно писмо, което ще промени живота на много хора, но дали ще успее? Някой следи всяка нейна крачка и не иска да изплуват тайните от миналото.

В епизода ще видим и едно неочаквано убийство и едно изненадващо отвличане, които ще поставят нови въпроси. А пътищата на Георги и Цвета ще се пресекат по неочакван начин.

До какво ще доведе тяхната среща? Какво се е случило в горящата къща преди толкова години? И кой се опитва да погребе миналото завинаги? Отговорите на тези въпроси ще видим тази и другата седмица в последните епизоди на „Ягодова луна“.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!