You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Прически за хиперактивни момиченца (Готови са за минута)

Прически за хиперактивни момиченца (Готови са за минута)

Тези прически момиченцата ще разхождат гордо, а вие ще сте доволни, че ви е отнело само минута да ги накиприте

Малките деца нямат търпение да стоят дълго, докато някой се занимава с косата им – ето защо тези прически ще ви помогнат да ги накиприте бързо. Само за минута те ще се сдобият с ефектна фризура, а вие ще сте доволни от резултата.
Бързи прически за момиче
Три предложения, които ще се радвате да научите:

1. Вържете косата на момиченцето ви на опашка, след това увийте един от кичурите в основата й. Защипете с фибичка, за да не се измъкне и сте готови! Нека игрите започнат сега!

2. Отделете два кичура от предната част на косата и ги вържете на опашка отзад, като преди това ги увиете за по-нестандартен вид. Продължете по същия начин с още два кичура, които ще вържете с ластик под първата опашчица. И така до края, където остава едно снопче, което също пристягате на опашка. Може да изберете ластици в един цвят или да редувате няколко цвята, което ще създаде весел акцент. С подобни прически дъщеря ви би могла да отиде не само на разходка, но и на рожден ден!

3. Започнете да сплитате косата на детето от едната страна, отделяйки по два кичура. Постепенно извивайте плитката настрани и остатъка от косата завържете на опашка с красив ластик. Младата дама със сигурност ще привлече погледите със своята изисканост и ще се гордее, че тя е дело на ръцете на мама.

За тези прически не е задължително косата да е много дълга, но все пак е за предпочитане да не е прекалено къса.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!