You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Привлечете богатството и променете живота си с 3 молитви на Джоузеф Мърфи

Привлечете богатството и променете живота си с 3 молитви на Джоузеф Мърфи

В книгата “Магическата сила на разума” на Джоузеф Мърфи се крие ключа към промяната и щастливото ви бъдеще

Чудесата не се случват само по Коледа, Синя луна или Новолуние. За да станат реалност не ви трябва нито фея-кръстница, нито вълшебна пръчка. Трябва ви просто една мечта, силата на мисълта ви и мъдростта на Джоузеф Мърфи.

Благодарение на него знаем много за материализирането на желанията си. За да променим напълно живота си също, е хубаво да следваме съветите от книгата му “Магическата сила на разума”.

Благодарение на три молитви, записани там, ще промените живота си неузнаваемо.

Първата е особено популярна в интернет. Тя ви подарява чудо – нещо неочаквано, което преобръща всичко и изглежда като на кино.

За да ви се случи, трябва да четете молитвата на Джоузеф Мърфи в т.нар „алфа-състояние” – в полусън, сутрин и вечер, по 15 минути, в продължение на един месец:

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Молитва на Джоузеф Мърфи за живот в здраве и благоденствие

Молитва за успешно бъдеще

„Аз знам, че моделирам и създавам собствената си съдба. Моята вяра в Бог е моята съдба; Това означава, непоколебима вяра в доброто. Аз живея в радостно очакване на чудо; Само най-доброто идва към мен. Знам какъв урожай ще пожъна в бъдеще, защото всичките ми мисли са Божествена мисъл, и Бог присъства в тях. Моите мисли са семена на доброта, истина и красота. Сега сея мисли за любов, мир, радост, успех и добра воля в градината на съзнанието ми. Това е Божествена градина и тя ще даде щедра реколта. Славата и красотата на Господа ще се прояви в живота ми. Аз съм щастлив и преуспявам. Благодаря ти, отче. “

Молитва на Джоузеф Мърфи за живот в изобилие:

„Аз знам, че да процъфтиш означава да израстеш духовно. Сега Бог присъства в съзнанието ми, тялото и делата ми. В мен постоянно възникват божествени идеи, които ми носят здраве и богатство. Чувствам благоговеен трепет, когато аз усетя как Бог съживява всеки атом от моето същество. Знам, че сега той ме вдъхновява, подкрепя и укрепва. Моето тяло е в перфектната форма, пълно с енергия и сила. Моят бизнес е божествена дейност – успешна и ефективна. Чувствам вътрешна цялост, функционираща в тялото, разума и делата ми. Изразявам своята благодарност към Бога и да се радвам на живот в изобилие.”

loading...

2 thoughts on “Привлечете богатството и променете живота си с 3 молитви на Джоузеф Мърфи

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!