You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > „Прокълнат“ апартамент: Неща, които трябва да ви откажат от покупката на ново жилище

„Прокълнат“ апартамент: Неща, които трябва да ви откажат от покупката на ново жилище

При огледа на нов апартамент трябва да следите за ясни знаци, които ви подсказват, че ще имате проблеми, ако го купите

Всеки имот си има своя собствена аура – понякога тя се формира в продължение на векове, наслоявайки събития и мисли върху себе си. Енергийното поле не пропуска нищо, попивайки всяка дума. Негативните изблици имат особено въздействие и събират невероятно количество енергия.

Проклятието е едно от тях. Това е словесна формула или дори неизказана мисъл, съдържаща желание за зло към някого или нещо. То засяга дори нещата „без душа“ – като жилищата, в които живеем. Когато влезете в непознат апартамент, може дори да не подозирате, че жилищното пространство е прокълнато от някого

Ако планирате да си купите нов дом, експертите съветват: най-добре е да се доверите на първите си усещания. Ако почувствате студени тръпки по кожата си или усещане, че някой ви наблюдава, тогава е по-добре да избягате от там!

Ако пространството не бъде изчистено от отрицателна енергия за дълго време, тогава ще възникне мощно поле, което ще привлече неразположения и болести към неговите обитатели. Затова много езотерици настоятелно препоръчват след нанасяне в нов дом да се направи ремонт, за да се обнови атмосферата. И най-добре е да се опитате веднага да разпознаете аурата на къщата и да не станете жертва на прокълнато място. Има няколко основни признака на апартамент с „лоша аура“.

Намирате конци навсякъде

Често можете да намерите „изненади“ след предишни собственици. Например нишки върху огледала или между рамки на прозорци. Трябва да знаете, че не са оставени без причина причина. Наричайки конци, хората се опитват да се предпазят от зли духове. Това означава, че нещо определено не е наред в апартамента – никой не би поискал магическа помощ без особена причина.

Висящи икони или кръстове

Ясно е, че бившите собственици могат да са религиозни. Излишъкът от символи, свързани с вярата, обаче навежда на странни мисли. Освен това, когато се местят, обикновено собствениците се опитват да вземат със себе си тези неща. Може би собствениците са ги използвали като подобрена защита срещу нещо, което наистина ги е дразнело между тези стени.

Честа сънливост и главоболие

Ако забележите „ловец на сънища“, тогава внимателно попитайте собствениците защо са избрали този амулет. В крайна сметка той предпазва спящия от зли духове и болести. Освен това рядко се вижда такова нещо – понякога се използват като екзотични аксесоари, но в такива случаи няма да ги оставят на други жители.

Ако започнете да страдате от главоболие и повишена умора у дома и наистина не можете да спите достатъчно, защото постоянно се чувствате тревожни, ще стане ясно, че и вие имате нужда от ловците на сънища.

Разправиите зачестяват

Ако преди да се преместите в нов апартамент, в семейството ви царуваше мир и ред, а след това започнаха чести кавги дори по най-обикновени теми, това е ясен знак, че не всичко в апартамента е наред.

Постоянни повреди

Оборудването и вътрешните комуникации също могат да отразяват атмосферата. Когато домакинските уреди масово излизат от строя, стават къси съединения, крушките не издържат и месец, тръбите текат, което означава, че нездравословна енергия е покрила пространството.

Ако вече сте си купили подобен апартамент, не правете драма от това! Просто изхвърлете всичко, което не е ваше. Обновете старите покрития и извикайте свещеник, който да освети апартамента ви. Като допълнение: чистете редовно, прекадявайте по големи празници, не пазете неща, които не използвате и канете хора, които ви мислят само доброто.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!