You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Пролетно равноденствие и новолуние: Няма по -добро време за ново начало

Пролетно равноденствие и новолуние: Няма по -добро време за ново начало

Предстои ни да преживеем ден – необичайна комбинация, който носи със себе си мощна енергия за ново начало

Навлизаме в удивителен период на мощна енергия, разцвет на сили и истински постижения. Това е лесно обяснимо. На 21 март имаме не само пролетно равноденствие, но и Новолуние в Овен. През целия ден трябва да концентрираме енергията си в желанията, родени в душата ни, да ядем вкусна и здравословна храна, да се обичаме и да отбелязваме всяко свое постижение. Не трябва да си позволяваме негативни емоции и да се мръщим. Просто трябва да дишаме дълбоко и да разперим криле в богатството от възможности!

Влиянието на удивителния ден вече започва. Ще го усетите по това, че в момента нямате много сили, а някои от познатите ви се чувстват направо изчерпани! В Деня на пролетното равноденствие нещата ще се променят. Ще усетите мощен заряд от енергия. Това се дължи на балансът, който настъпва между светлината и тъмнината.

Вашата задача е победата на светлината, добрите намерения, положителните качества и емоции над страховете, съмненията и ненужните загадки.

Не забравяйте да разчистите нещата около себе си- в пряк и преносен смисъл. Изчистете мислите си от негативизъм, отървете се от ненужни предмети и мании, които отнемат само време и енергия.

Пролетно равноденствие
Картина: Джоузефин Уолбред

Това е денят на постиженията и чудесата, активирането на най-ярките и мощни намерения и желания, нарастването на възможностите за тяхното изпълнение.

Ето защо през този период и самия ден е много важно да не се обърквате и да не правите излишни движения.

Баланс и хармония, ясно съзнание от какво се нуждаете и каква е истинската ви мечта и цел – това са основните ви задачи за този период.

Най-добре е да помислите за нещо, което ще ви покаже като личност, ще даде път за реализацията на вашите таланти, умения, опит, уникалност и т.н.

Именно това желание ще ви доведе до останалото.

Могат да се правят и материални желания, но материалното е резултатът, резултатът от вашата реализация и действия.

Затова ясно определете какво искате да правите, какво да правите и така нататък. Важно е да очертаете най-смелите действия и начинания. Най-простото е да направите Карта на желанията- това си е направо задължително в Новолуние в Овен. Ако искате да подходите по-просто, просто ги напишете на лист хартия, достъпен само за вашите очи.

Сега е много важно да се свържете със себе си, да не се разпилявате за дреболии, да не раздавате енергия, а точно като естествен алчен човек да харчите всичко за себе си, да го увиете и да се увиете в грижа за себе си, самочувствие, самоуважение, ясна визия, че всичко се получава за вас!

Непременно направете списък- план как ще започнете да се движите към осъществяването на мечтите си.

Също така помислете за това, което постоянно ви разсейва или пречи на осъществяването на вашата мечта: Напишете го, помолете светеца си за помощ и си поставете за цел да се освободите от него.

Ако сега се чувствате изчерпани, направете, така че на 21 март да имате 2-3 часа усамотение. Натрупайте сила, почувствайте я, гледайте пламъка на свещта, отпуснете се, бъдете с природата.

Ако е необходимо, измислете си извинение на работа и си подарете един истински вълшебен почивен ден. Ще видите, че по-късно ще донесе повече ползи, отколкото ако отидете там и създадете вид на работещ човек.

Използвайте вашите творчески умения, независимо къде ви е силата. Става въпрос за вашия уникален подход към нещо, което ви кара да се усмихвате, носи прилив на положителна енергия и в същото време успокоява. Това чудо е важно да се въведе постоянно в графика на живота.

Разбира се, не забравяйте да слушате сърцето и интуицията си. В този ден от мощна енергия се опитайте да видите знаците от Вселената. Чувствайте се свободни да задавате въпроси и да търсите отговори чрез реклами, банери, от радиото, от произволни фрази на минувачи и т.н.

В нощта на 21 март заредете вашите бижута и амулети на прозореца, поставете там и отворен портфейл (не празен, с едно-две железни левчета), направете си лунна вода (налейте вода в прозрачна чаша и поставете го на перваза на прозореца). Цялото това богатство го запазете до 22-ри включително.

Не се карайте с хората, пазете се от стрес и напрежения, извън физическото натоварване. Спазвайте т.нар. Пост на истината- не заблуждавайте себе си и другите хора. Не лъжете! Дори в дребните неща. Следвайте истината и скоро ще гребете с пълни шепи благоденствие!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!