You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Прости неща, по които ще „разкодирате” младежа/ мъжа за 10 минути?

Прости неща, по които ще „разкодирате” младежа/ мъжа за 10 минути?

Вместо да губите поне 6 скъпоценни месеца от живота си в опит да разберете този човек дали е за вас, просто наблюдавайте дребните неща в поведението му

Ако сте необвързани, по всяка вероятност искате да споделите живота си с някого. Трудно е обаче да рискуваш в любовта. Обикновено инвестираш чувства и надежди, а в повечето случаи оставаш разочарована.

Всъщност не е нужно да се срещате с мъж в продължение на 6 месеца, за да разберете какъв е той всъщност. Оказва се, че има дреболии, с чиято помощ може да разкриете тайната на личността на всеки за 10 минути:

Любимият му спорт

Соло атлетите, като бегачи или плувци, ценят своята независимост и се радват да прекарват много време сами. Мъжете фенове на популярните отборни спортове като футбол, баскетбол и бейзбол са състезатели – както на терена, така и в живота си – и се наслаждават на социално време. Що се отнася до момчетата, които не са фенове на спорта, те са независими мислители, често много чувствителни.

От колко време е приятел с приятелите си?

За човек, който общува с приятелите си от 10-годишен, лоялността може да се счита за неговата сила . Но също така е възможно той да не е голям фен на промяната. И бъдете търпеливи, тъй като ще отнеме време, за да спечелите доверието му. Ако вашият човек има приятели от всички сфери на живота си – т.е. университет, фитнес, работа – не се страхувайте да го завлечете на сватбата на братовчед си. Той няма проблеми с общуването с непознати и лесно се адаптира към нови ситуации.

С карта или пари в брой

Човек, който обича да показва своята дебитна карта жадува за статус. Той може да бъде амбициозен и уверен. Със сигурност ще постигне финансовите си цели. Ако плаща в брой, той е самостоятелен и независим, което може да причини трудности в отношенията с него. Ами ако портфейлът му е празен? – Този човек е зависим от другите и очаква да се грижат за него.

Лошите му навици

Хазартните мъже обичат риска, което ги прави забавни, но техният свръхоптимизъм им пречи да оценят правилно реалността.
Заклетите пушачи са склонни да бъдат тревожни и може да е трудно да се определи дали той е готов за сериозна връзка. А ако той обича да пие, вероятно крие несигурността си зад пиенето си.

Прости неща, по които ще „разкодирате” младежа/ мъжа за 10 минути?

Неговият стил на общуване

Ако вашият избраник предпочита имейли пред обаждания, той може да се окаже „дебела глава” . Фактът, че той избира начин на комуникация, който му позволява да коригира това, което казва, сигнализира, че може би той не иска да покаже истинската си същностт. SMS любовникът копнее за вашето внимание нон-стоп и изисква постоянно доказателство, че сте наблизо. Какво ще кажете за любител на телефонните разговори? Може би той е малко старомоден и обича да прави всичко по правилата, но не се страхува от интимност.

Дрехи, които го възбуждат

Ако любимата ви тениска и дънки или сладък сарафан го възбуждат повече от тясна черна рокля, Вие излизате със земен, спокоен човек, който харесва също толкова спокойни момичета. Човек, който обича жени в дизайнерски дрехи, поставя престижа на първо място. Възможно е той да прави много пари, но също така е възможно това да играе голяма роля в живота му. Човекът, който би искал до себе си секси Кармен Електра, търси да задоволи егото си. Той иска да бъде обожаван и да му се възхищават.

Отношението му към партитата

Той е прекрасен, но не може да се раздели с приятелите си, което вероятно означава, че е напрегнат и срамежлив, така че не очаквайте супер романтични жестове или силен секс… поне за известно време.

От друга страна, г-н Душата на компанията е забавно момче, но постоянната му жажда за внимание означава, че той се нуждае от много внимание и грижи, а вашите нужди може да бъдат игнорирани. Ще се борите непрекъснато да останете насаме с него.

Как се държи зад волана?

Ако той непрекъснато прави маневри по пътя, не спазва дистанция и прави неприлични жестове към другите шофьори, определено има проблем с агресията. Докато силният характер може значително да му помогне в работата, то на вас ще бъде трудно във връзка с този тип мъже. Ако той е в състояние да запази самообладание, докато е в задръстване, той има спокоен характер.

Ако той винаги започва секса

Приятелят ви иска ли да спи с вас всеки път, когато получи ерекция? Той може да е уверен във вашето взаимно привличане или просто е консерватор и вярва в традиционните роли на половете. Ако мъжът чака вашата зелена светлина, преди да направи ход, може да иска да угоди, но също така е възможно той все още да лекува рани от предишна връзка.

Кога предпочита да прави секс?

Излизаш с непредсказуем мошеник, ако той е склонен към сутрешен секс. Докато неговата необуздана енергия е забавна, постоянната му нужда от удовлетворение може да започне да ви лази по нервите. Ако иска вечерни удоволствия, той може да е романтик по душа, но малко пасивен. Не очаквайте Кама Сутра, но бъдете готови за дълъг, чувствен акт на любов.

Какво поръчва в ресторант?

Човекът, който обича месото и картофите, обикновено е лоялен и надежденно и малко плашлив. Ако любимият ви харесва екзотични ястия, вие сте с някой, който предпочита спонтанността и лесно може да се умори от статуквото.

Обсебен от чистота или мръсен

Човек, който слага мръсни чорапи в кошница, е едно, но човек, който ги подрежда по цвят в чекмеджето си, е друго. Този човек е твърде придирчив, за да се забавлява и ще очаква от вас да сте спретнати. Мърлявият мъж е неудачник и по-разкрепостен. Но ако никога не сте виждали почистващи продукти под душа му, той или е незрял, или просто мързелив. Наистина ли искате да видите състоянието на чаршафите му?

Любимо телевизионно предаване

Обърнете внимание, ако той гледа едно предаване след друго. Това е човек, който използва хумор, за да разсее напрежението. Това може да е добър навик, защото той няма да ви се ядоса или да изпусне нервите си. Но също така ще бъде трудно да се говори сериозно с него, което ще предизвика непреодолимо разочарование.

Колкото повече се опитвате да обсъдите нещо наистина важно, толкова повече той го избягва. Детектив от кресло, който обича предавания за разследвания, има аналитичен ум и е много внимателен. Той се гордее с това, че решава проблеми и ще бъде там, когато имате нужда от помощ.

Ако е левичар

Десничарите са по-голямата част от мъжете, което може да говори малко за техния характер. Но ако излизате с левичар, може да имате артист по душа. Левичарите обработват повече информация в дясното полукълбо на мозъка, което ги прави по-креативни.

Неговият избор в бельото

Бели слипове са знак за човек, който се гордее с „даровете си” и начина, по който го използва. Колкото по-стегнати са те, толкова повече той иска да покаже сексуалните си умения и толкова по-малко може да усети вашите нужди. Мъжете, които предпочитат боксерки, може да са по-малко ефектни в леглото, но се опитват да се съсредоточат върху вас. Какво ще кажете за момчетата, които предпочитат да не носят бельо? Те са свободни по дух и щастливи с телата си.

Неговата коса

Не е тайна, че момчетата полагат толкова грижи за косата си, колкото момичетата за тялото си. Така че, ако мъж има коса като от реклама за шампоан, той има его с размерите на Тексас и не се страхува да го покаже. Мъжете със страхотна коса са свикнали да получават това, което искат, когато го искат, и често измъчват другите, като не отговарят на техните стандарти. И както се досещате, колкото по-тънка е косата, толкова по-уязвимо е егото му. Но, от друга страна, той вероятно е по-чувствителен.

Неговият стил в секса

Не можете да съдите за едно момче по една нощ в леглото (първата нощ също е стресираща за тях), но няколко нощи, прекарани заедно, могат да ви разкажат много интересни неща за него. Ако е мъж, на когото са достътчни 10 минути, той е мъж от тип А и е ориентиран към резултатите, което го прави малко егоист… и не само в леглото. От друга страна, мъж, който ви облива с любов и прекарва часове в търсене на вашите горещи точки, иска да се свърже с вас на всички нива и като цяло е добър партньор и извън спалнята.

Редът му на раждане

Най-голямото дете в семейството обикновено е отговорният тип мъж. Ако гаджето ви е най-малкото, вероятно ще бъде креативен и малко бунтар. Средното дете в семейството е чувствителна душа, която изисква много внимание.

Отношението му към публичното изразяване на чувства

Когато сте на публично място и той е около вас като ураган, „той или се опитва да се покаже, или се опитва да покаже „собствеността“ си – и в двата случая и двете показват несигурност. Човек, който не обича физически контакт на публично място, не е сигурен в чувствата си към вас и вашите към него. Публичното изразяване на чувства показва интимност. Когато се съмнява, той ще поддържа физическа дистанция.

Кой шофира: той или ти

Човек, който не заема автоматично мястото на водача, вероятно ще ви позволи да контролирате връзката си, поне за известно време. Човек, който скача зад волана, дори и да е вашата кола, е невероятно старомоден в най-добрия случай, а в най-лошия може да се окаже някой, който обича да командва.

Грижа за външния вид

Човекът, който проверява отражението си в огледалото на витрината на всеки магазин, покрай който минавате, вероятно е загуба на време. Но също е знак, че такъв човек иска да успее. Един сдържан, по-малко суетен човек може да е по-малко амбициозен, но е по-лесен за общуване на емоционално ниво, защото не е толкова повърхностен.

Ако ви гледа в очите

Не може да се вярва на човек, който избягва контакт с очите, когато говори . В същото време, ако очите му се впиват във вас, когато говори, той може да се опитва да ви засрами. Премреженият поглед означава, че той ви иска.

Стилът му на говорене

Ако вашият мъж говори хиляда думи в минута, имате спонтанен, енергичен човек, който може да е малко самовлюбен. Бавното говорене обикновено е се прави от надеждните мъже. Начинът, по който избират всяка дума, преди да излезе от устните им, показва тяхното отношение към живота: те гледат, преди да скочат. Никога няма да ви изненада, но поне ще знаете, че той казва истината.

Неща, които можете да научите само с времето

Някои неща просто няма как да предвидите за десет минути. Само времето ще ви помогне да разберете:

Колко лоялен ще бъде той: Изчакайте и вижте дали той е толкова лоялен към вас, колкото към приятелите си.

Държи ли на думата си: Може ли наистина да спази обещанията, които някога ти е дал?

Неговите малки странности: Времето ще разкрие малките детайли, които изграждат неговата личност.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!