You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Рай в сърцето на Белград! Вижте прекрасния дом на Лепа Брена

Рай в сърцето на Белград! Вижте прекрасния дом на Лепа Брена

Има едно местенце в сърцето на Белград, откъдето със сигурност не бихте искали да си тръгнете

Рай на Земята – така с една дума можем да определим прекрасния дом на балканската легенда Лепа Брена.

В сърцето на Белград се намира разкошното бижу на Лепа Брена
В сърцето на Белград се намира разкошното бижу на Лепа Брена
Снимка: инстаграм

Уникалната ù къща, която по-скоро трябва да наречем имение, се простира в центъра на Белград и определено умее да привлича погледите. Шикозният дворец наскоро е оценен на два милиона долара и побира в себе си редица ценни вещи. Цената им също е космическа, но първата дама на сръбската музика със сигурност може да си го позволи. Като се има предвид, че богатството ù възлиза на около 50 милиона долара и още куп инвестиции в имоти в Сърбия, Босна, Монте Карло, Маями, Флорида и др., е съвсем естествено да очакваме подобен лукс.

Самата Брена се разполага като кралица в разкошния си дом и с едно щракване на пръстите съумява да го превърне в рай за сетивата. Еелегантността на обстановката е подчертана дори в тоалета ù. Тя е царицата на пространството и умело владее ситуацията.

Сърцето на дома бие в лицето на Лепа Брена
Лепа Брена е сърцето на дома
Снимка: инстаграм

Масивни модерни мебели и много светлина се чувстват повече от уютно тук. Класа и вкус личи в разположението и комбинацията им. Възможно е бледите цветове да изглеждат студени, но същевременно впечатляват с топлината, която създават в дома. Огледалото е добър акцент, създаващ простор за сетивата.

Лукс и изисканост
Лукс и изисканост
Снимка: инстаграм

Балканската прима показва неизмерим вкус към детайла и афинитет към изкуството. Картините заемат ключово място в този съвременен разкош. Подходящ акцент са и множеството лампи. Те са тук, за да подчертаят изискаността на домакините и способността им да превърнат къщата си в райско местенце. Уют – това е думата, която идеално пасва на следващата снимка. Топли цветове, меки, обгръщащи тъкани и още възглавници…

Изкуство и елегантност, съчетани в безупречна хармония
Изкуство и елегантност, съчетани в безупречна хармония Снимка: инстаграм

Кухнята, от своя страна, е смело съчетание от елегантност и домашен уют. Това впечатление се дължи главно на топлотата на цветовете и същевременно на допълнителния акцент, внесен от кухненските прибори и чисто домакинските елементи.

Кухнята. Там диша храната
Кухнята. Тук диша храната
Снимка: инстаграм

Домът е там, където е сърцето. А сърцето на този дом носи името Лепа Брена. Независимо дали я определяме като легенда, или като обикновена жена, тя е кралицата с вкус, тя създава и надгражда красота и уют. Благодарим ти, Брена!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!