You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Разтърсващ финал на „Ирония на съдбата”: Зейнеп умира, Айлин помирява Вели и Кадир

Разтърсващ финал на „Ирония на съдбата”: Зейнеп умира, Айлин помирява Вели и Кадир

В последния епизод на „Ирония на съдбата” Кадир е с новото си семейство – Айлин е до него, Керем и Джемре ще се женят

Миг след като баща и син застават лице в лице, започва страшна престрелка с непредвидим край. Вели нанася пореден изненадващ удар в „Ирония на съдбата”. Той е със снайпер и се цели в Джансъз. Човекът, отговорен за болката на всички се спасява, но вижда кой стреля по него.

Вели съобщава на Зейнеп, че Джансъз е избягал, но всички са живи. Предупреждава я, че Кадир скоро ще осъзнае защо врагът му се грижи да е в безопасност. Зейнеп отхвърля категорично опита му да се видят, но той не е недоволен. Вярва, че ѝ липсва.

По-късно Вели и Кадир се срещат извън града. Комисарят е гневен, но бойният му другар приема мъдро упреците му. Обещава да му отговори честно на въпросите, но полицаят няма смелост да го пита.

Кадир се прибира за вечеря при семейството си. Там научава за смъртта на Якуб. Белма не иска да бъде вече с Демир, но той иска тя да наблюдава как си отмъщава на всеки, който го е оставил в това положение.

Джансъз се обажда на Вели, разказва ужасни подробности за смъртта на семейството му. Мерал твърди в полицията, че не е навредила по никакъв начин на Якуб. Кадир я предупреждава, че може да свърши като него. След това започва разследване припомняйки думите на Джансъз за убития му син. Търси дали на името на майка му има гробове.

Джемре изплаща любимия си и му обещава изненада. Керем решава да не си тръгне. Близо до къщата на адвокатката дебне в мрака странният мъж от гробището. На другия ден Зейнеп хваща влюбените заедно.

Вели се среща със Зейнеп. Предупреждава я, че Джансъз ще убие сина си. Казва ѝ, че няма да позволи някой да ѝ навреди. Зейнеп му няма доверие, но той ѝ дава пистолета си, за да го убие. Тя отказва, но на провокативния му въпрос дали го е заобичала, отвръща, че го прави, защото той ще ги отърве от Джансъз. Вели е доволен. Твърди, че любимата му е станала като него.

Демир се среща с Мерал, за да накажат заедно Джемре и Керем. Адвокатката принуждава приятеля си да приеме парите ѝ, за да има собствен сервиз. Джансъз пуска хора по петите на сина си и любимите му.

Зейнеп и Кадир прекарват романтична вечер на брега на морето, вместо в луксозен ресторант. На сутринта неочаквано обаждане прекъсва идилията. Джансъз напада Асие в дома на сина им, но си тръгва след като я наплашва. Керем съобщава, че отваря работилница. Получава благословия от баща си.

Керем разбира за мъртвия си брат. Разкъсва се от съмнения и предателството на любимите му хора, които са скрили, че Джансъз му е баща. Мерал наплашва Керем с твърдения, че Демир ще навреди на Джемре. Тя говори с мистериозния мъж от миналото на майка си.

Той разказва, че е бил охранител в компанията на Селим. Сближили се с майка ѝ. Двамата подозират, че имат кръвна връзка и това много разстройва Джемре. Тя си тръгва гневна от срещата. Тогава Демир успява да я отвлече.

Джансъз устройва клопка на сина си и го похищава. Кадир остава безмълвен пред всичките му провокации и това го довежда до лудост. Нарежда на хората си да го убият.Кадир го спира и когато се обръща, вижда сина си освободен и спечелил на своя страна неговите хора.
Джансъз потвърждава подозренията на Кадир. Полицаят е готов да го убие, но Вели ги прекъсва. Оказва се, че Джансъз държи Асие.

Бившите партньори са принудени да го пуснат. Джансъз обаче убива жена си пред очите на сина им миг преди да се скрие от погледа му.
Вели спасява живота на Кадир. И двамата не знаят, че Джансъз е отвлякъл и Зейнеп.

В следващия епизод на „Ирония на съдбата” Вели се опитва да успокои изпадналия в нервна криза Кадир. Джансъз разказва с наслада на Зейнеп как е убил майката на синовете си. Казва на младата жена, че има 24 часа и ѝ дава право на последно желание.
Дългоочакваният сериал - „Ирония на съдбата” започва с Къванч Татлъту, Елчин Сангу, Алперен Дуймаз, Мелиса Аслъ Памук и Онур Сайлак.
От училище връщат Айлин и съобщават, че майка ѝ не я е взела. Джансъз разказва как лекар му е казал, че е социопат и че не може да обича никого. Обажда се на Кадир, който не е на себе си и го заплашва. Показва му Зейнеп. Заповядва му да го нарича „татко” и се обръща към него с „Юсуф”. Дава му едно денонощие да го намери – в противен случай ще убие Зейнеп.

След това Джансъз се обажда на Вели. Предлага му в замяна на Зейнеп, да му помогне да се измъкне. Керем отива при Кадир, за да съобщи за изчезването на Джемре. Двамата се срещат с Вели. Кадир търси Белма, за да научи Демир.

В същото време адвоката и жертвата му се борят. Вели се свързва с Демир. Предлага му помощ. По-късно успява да накара Кадир да приеме смъртта на майка си. Белма успява да намери Джемре и да я освободи. Друг обаче влиза в имението.

Приятелите успяват да заловят Демир, но Джемре я няма никъде. Оказва се, че и тя е похитена от Джансъз. Джемре и Зейнеп отново са заедно. Кадир, Керем и Вели успяват да открият скривалището. Само Джемре е в ръцете на любимия, но е ранена и се бори за живота си.

Демир най-после е арестуван. Зейнеп оставя послание на любимите си хора. Мерал и Белма са до Кадир, докато чакат вести за Джемре. Кадир е съсипан, но успява да се погрижи за Айлин. Джемре отваря очи. Сдобрява се с Белма.

Вели открива Джансъз.Кадир пристига на мястото и насочва пистолет в главата му. Джансъз го принуждава да се прицели във Вели. Бившият му партньор го моли да стреля, за да спасят Зейнеп. Провокира го по всякакъв начин, но напразно.

Кадир успява да принуди баща си да го отведе при Зейнеп. Тя е вързана със заложена бомба. Джансъз успява да избяга. Вели се появява на мястото. Кадир го моли да убие баща му заради тях двамата. По-късно полицаят успява да обезвреди устройството и да спаси Зейнеп.

Джансъз е ранен от Вели, но жив. Погребват Асие. Вели разказва на Кадир за станалото. По-късно полицаят и Зейнеп си позволяват да отидат на вечеря сами. Кадир започва да говори и да се обърква. Тя просто казва „Да” – на въпросът, който той обмисля да ѝ зададе. Дава ѝ пръстена, който ѝ е купил, когато са били на 19.

Вели се кани да отпътува. Прощава се със Зейнеп на другия ден, а тя и приятелите ѝ се канят да отидат на стадиона. Тя дава възможност на Вели да каже на Айлин, че я обича. По-късно бившият полицай си спомня миговете с двете. Изневиделица получава вест от Джансъз- Зейнеп е в опасност.

Вели се опитва да се свърже с Кадир и бившия си началник, но напразно. Всички са на клуб. Когато Вели успява да ги открие, Джансъз тайно се е промъкнал и е наръгал Зейнеп.

Младата жена е в безсъзнание. Сънува как тя е възрастна, но отново е в детския дом, където говори на малкия Кадир и малката Зейнеп. Лекарите се стараят, но не могат да я спасят. Кадир я оплаква в болничната стая, а Вели планира да се самоубие в колата. По-късно самият комисар насочва оръжие към главата си.

Джансъз отново е в безпомощно състояние. Заповядва да изпратят видео-посланието на Зейнеп до всичките ѝ близки. Вели отива да търси Джансъз, а Кадир се прибира при Айлин, където са и останалите ѝ близки.

Вели намира доктора, който е спасил врага му. Изхвърля го от прозореца. Джемре утешава Айлин, но хората на Джансъз отвличат и детето. По-късно той се свързва с Вели, за да му предложи поредно предизвикателство. Вечерта бившият полицай и Кадир се срещат на брега на морето. Човекът на Джансъз снима скандала по между им. Кадир стреля по Вели, а на другата сутрин съобщават по новините за смъртта му.

Полицаят обещава на Керем и близките му, че ще спаси детето. Поверява им Айлин,ако не е в състояние да се погрижи за нея след това.

Кадир открива баща си. Той обещава да пусне Айлин, ако се застреля пред очите му. Кадир стреля в краката му. Телефонът звъни, а от другата страна на видео връзката е не друг, а Вели! Той и Кадир са спасили Айлин от дясната ръка на Джансъз.

Детето се чувства много нещастно. Джемре и Керем се опитват да ѝ помогнат. Кадир води Джансъз на гроба на брат си и Асие. Отказва се от него и го убива. Вели пристига, взима пистолета от ръцете му и поема неговата вината. Той се е погрижил да оневини Кадир, за да може да отгледа Айлин.

Детето е в шок. Кадир ѝ пише дълго в писмо, в което обещава да е винаги до нея. Джемре започва практика. Предлага на Белма да работят заедно, защото ѝ прощава.

Кадир осиновява Айлин. Детето се превръща в страстен фен на любимия му отбор. Кадир отива да види Вели в затвора. Носи му рисунка от момиченцето, на която са той, Айлин и рибите им. Вели го пита за халюцинациите, но Кадир не говори за тях.

Затворникът му казва, че ще го местят при стар приятел. Кадир не вярва да има такива. Вели обаче го смята за приятел. Кадир потвърждава, че е такъв и го поверява на Господ. По-късно Вели е отведен в килията на Демир. Предупреждава адвоката, че чисти миналото си. Дава му да разбере, че съкилийниците му са негови хора.

Джемре дава още един шанс на любовника на майка си. Отказва да направи ДНК-тест, защото я е отгледал Селим и той е нейния баща. Въпреки всичко иска да общува с човека, когото майка ѝ е обичала толкова, за да може да я опознае.

На финала на „Ирония на съдбата” Керем събира на брега на морето шареното си семейство – Джемре, родителите си, шефът на полицията, Мерали разбира се- Айлин. Развълнуваният младеж има план и започва реч, която всички прекъсват. В крайна сметка успява да направи важното – да поиска ръката на Джемре. Тя се съгласява.

loading...

One thought on “Разтърсващ финал на „Ирония на съдбата”: Зейнеп умира, Айлин помирява Вели и Кадир

  1. Уникален филм…уникални актьори…просто нямам думи…не съм вярвал че този филм така ще ме плени…Браво…

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close