You are here
Home > Lifestyle > Ресторантите на Иван Манчев: Къде се вихри любимият готвач на България?

Ресторантите на Иван Манчев: Къде се вихри любимият готвач на България?

Иван Манчев е симпатичен тиранин, който вече разполага със собствена верига ресторанти

Иван Манчев всяка делнична вечер от ефира на Нова раздава съвети, поощрява и прави забележки на участниците в „Черешката на тортата”. В друго шоу показва не толкова благо лице, но пък благодарение на „Кошмари в кухнята” вече има далеч по-добро обслужване и предлагане на храна.

Всички се питат какъв ли е Иван Манчев щом изгаснат светлините на прожекторите. Отговорът е прост – чудесен готвач и успешен ресторантьор. Като всички със собствен бизнес, е започнал с една голяма мечта и дълги години работа за други.
Иван Манчев ресторант
Сигурно е получавал нелоша заплата като главен готвач в „Кемпински Хотел Зографски“, животът му в чужбина обаче му помогнал да преподреди приоритетите си.

В Швейцария получил рядък шанс – да свещенодейства в кухнята на ресторант със звезда от „Мишлен“. Далече от родината в края на 90-те го завладява друга амбиция – не само да работи в елитно заведение, а да има собствен бизнес.

С наученото и спечеленото се завръща в София, където отваря своя пръв „Кактус”. Годината е 2003-та. Планът му е точен – качествена храна, достъпни цени и…кратко меню. Със сигурност е виждал ресторанти с великолепен интериор, но той поискал неговият да е без излишества в декора.


Целта му била да оформя вкуса към храната и повече от ясно е, че е успял. Заведението в София е в сегашния си вид от преди десет години. Със стабилен екип и специално отношение станал достатъчно популярен, но не и грандоман.

Не се прехласнал по идеята за голям ресторант, а да разшири бизнеса. През 2009 открил нов в „Лозенец”, а през 2013 – на Свети Влас.


„Кактус” – ите на Иван Манчев си приличат – модерен и изчистен интериор, много пространство, но и уют.

Ако искате да ви предложи вкусна и здравословна храна, той е готов да помогне. Обича българската и като професионалист се възхищава на френската кухня. Той подкрепя напълно диетолозите. За добро здраве препоръчва пиле, риба и целия наличен набор от плодове и зеленчуци.


Ако мечтаете за успех като Иван Манчев, послушайте съветите му за печеливш бизнес – отлично оборудване, качествено предлагане и екип, който е приобщен към идеята.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!