You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ритуал за намиране на работа с помощта на кибритена кутия

Ритуал за намиране на работа с помощта на кибритена кутия

Ритуалът за намиране на работа се извършва в точно определена фаза на луната, за да има успех

Прост ритуал за намиране на работа би могъл да промени коренно живота на безработни или хора, които никак не са доволни от препитанието си. Много важно е да го изпълните добре подготвени и информирани. Най-доброто време, в което да го направите е при нарастваща луна – т.е. между новолуние и пълнолуние. Най-благоприятни дни да изпълните своя ритуал за работа са сряда, четвъртък и неделя.

Какво ви е необходимо? – Прости и евтини неща като чист бял лист хартия, кибритена кутия без клечици, настъргана портокалова кора, три-четири зрънца ориз, канела, малка купичка.

Между новолуние и пълнолуние е точното време за извършване на ритуал за намиране на работа
Между новолуние и пълнолуние е точното време за извършване на ритуал за намиране на работа

На белия лист напишете всичките си изисквания към бъдещата си работата. Бъдете смели и посочете истинския размер на заплата, който би ви задоволил, работното време, позицията, колегите и т.н. Много важно е да бъдете съвсем конкретни в цифрите.

След като напишете подробно всичко, сгънете листа си няколко пъти, задръжте го в шепи и с искрена молитва се обърнете към своя ангел-хранител да ви помогне да ви назначат на най-добрата за вас работа.

Сложете листа в кибритената кутийка, а в купичката смесете ориза, настърганата кора и канелата. С ръце над съда и кажете молитвата:

„О, стихия на Земята, ето плодовете на твоето изобилие. Моля те, помогни ми да намеря и получа добра работа.”

Сложете съдържанието на купичката в кутийката и отново я вземете в ръце.
Този път молитвата е: „Слънце и звезди, Луна и планети, помогнете ми да намеря и получа добра работа.”

Докато редите думите не забравяйте да визуализирате мечтата си. След това оставете кутийката навън – да постои за час на слънце. Помолете го да я зареди със силата на успеха.

Нека тази кибритена кутийка бъде ваш талисман. Носете я, докато не ви назначат на мечтаната позиция. Като свърши първия ви работен ден скъсайте кутийката на малки части и ги пуснете на вятъра. Листчето с желанието го изгорете и пепелта да бъде отвята.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!