You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ритуали, които помагат за бърза продажба на имот или голям предмет

Ритуали, които помагат за бърза продажба на имот или голям предмет

На Новолуние може да поръчате сбъднете на желания от всеки вид, но и да се освободите от нещо

Днес отново е Новолуние и е време да сбъднете всичките си желания, които, естествено, са за добро.

Понякога човек има нужда от нов дом, смяна на местожителството, скъпоструващо образование или начален капитал, за да реализира смелите си планове. Да искаш от приятели пари е неловко, от банки – заробващо и най-лесно изглежда да продадете имот или някой скъпо струващ предмет.

Ако отдавна сте се решили, а трудно се намират купувачи за вашата собственост, дни като този – на Новолуние, са идеални за целта. Направете някои от тези неща и скоро ще ни се похвалите със сключена сделка:

1.Просто пуснете обява на имота или предмета на Новолуние – не е сложно, използвайте сайтове за покупко-продажба или пишете на агенции

2.Напишете на лист, че искате да продадете имота (предмета) за материализиране на желанието и го поставете под фигура на кон .

3. Сложете в южната част на имота 9 слънчогледа.
Ритуал за продажба на имот, кола, нещо голямо
4.Ако вече имате готова Картата на желанията, добавете и снимка на имота в северозападен сектор. За още по-бърз ефект сложете и рисунка на часовник.

5. Отново часовник ще ви свърши работа, ако го поставите в източния сектор на Картата ” Апартаментът (парцелът, колата) се продаде за ….(цена)”

6. Напишете на ръка адреса на имота върху лист и го сгънете. Хвърлете го в спокойна река и тръгнете, без да се обръщате назад.

7. Извадете снимка на това, което искате да продадете. Нарисувайте върху нея червен диагонал и с големи букви на дясно напишете: „Продадено”. След това я поставете в източната част на дома си, където нямат достъп външни лица.
.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!