You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ритуали за пари: Какво трябва да правим, за да станем привлечем богатство?

Ритуали за пари: Какво трябва да правим, за да станем привлечем богатство?

Всички ритуали за пари вършат великолепна работа, но имайте предвид и това, което може да ги прокуди от дома ви

С ритуали за пари човечеството от векове се опитва да се измъкне от обсебващата бедност. Дори в новото хилядолетие финансовите проблеми задушават душевните пориви. За да се почувствате като истинска Жена на върха – без оковите на безизходицата, най-добрите ви приятелки от woman-on the-top.net са намислили как да ви помогнат. За да привлечете богатството в семейството си, не забравяйте няколко чудодейни ритуали за пари:

Като вземете заплата или получите пари от продажба, постарайте се да не ги харчите веднага. Нека „преспят” в портфейла, в банкова ви сметка, че дори и възглавницата.

Понеже „Пари при пари отиват“ запазете най-едрата банкнота от заплатата за най-накрая. Колкото повече постои при вас, толкова по-силно ще привлече други като нея.

Връщайте взетия заем само сутрин, но не и вечерта – не си мислите, че ще ви „тръгне” на харчене, напротив!

Подрънкайте с монетки през първите няколко дена на месеца. Колкото повече се увеличават дните, толкова повече ще расте просперитета ви.

На пари е, ако държите метлата си обърната – с дръжката надолу. Дори може да й вържете зелена панделка – изглежда шантаво, но привлича парите като магнит.

Червено портмоне с дафинов лист привлича като магнит парите, а черното действа като „енергийна дупка”.

Ще привлечете богатство и с един от специалните китайски ритуали за пари като усучете около кутрето зелен памучен конец дълъг 30 см. Правете го по посока на часовниковата стрелка. Накрая се връзва на възел – за мъжете на лявата ръка, за жените –на дясната.

Морската сол в портфейла също привлича парите. Сложете в пакетче няколко кристала и го поставете в най-тайното му отделение.

Обърнете внимание на серийния номер на банкнотите, с които боравите. Ако видите странно съвпадение – рождена или специална за вас дата, не я харчете. Това е вашият талисман, който да запазите и който ще доведе парите при вас.

Нарастващата луна е мощен магнит за благоденствие. Когато се случи в петък или неделя, напишете най-свидното си желание, което струва пари. Върху написаното сложете банкноти и я обградете с шест свещи. Запалете ги и оставете свещите да изгорят. Мислете положително за това желание. След това увийте листа и банкнотата в бял плат или кърпа, с която сте избърсали лицето си. В рамките на месец ще усетите движение или директно мечтата ви ще се осъществи.

Ритуали за пари могат да ви предпазят от немотия и да привлекат благосъстоянието
Ритуали за пари могат да ви предпазят от немотия и да привлекат благосъстоянието

За да не „изгоните” парите от дома си, НЕ ПРАВЕТЕ това:

Подаването на храна или пари през прага на вратата не носи нищо добро. Ако домоуправителката ви поиска таксата за асансьор, поканете я или излезте навън.

Пари не се дават вечер – дори на близък. При спешен случай просто ги хвърлете на пода, за да ги вземе така сякаш ги е намерил.

Навиването на банкнотите на руло е странен навик, който няма да ви донесе нищо добро, а само големи парични загуби.

Ако сте бременна жена отложете взимането на заеми, ако искате бебето ви да не познае бедността.

Не хвърляйте боклук след залез слънце, дори да не ви се струва много красиво да разнасяте кош или торбичка до контейнера посред бял ден.

Скъпоценната си касичка със спестявания не бива да се пипа, освен, ако не е при нужда. Не бройте колко сте натрупали – така ще ги изгубите. Изчакайте да се напълни и тогава се насладете на постигнатото.

Пари на заем не се дават на светли празници като Бъдни вечер, Коледа, Игнажден, Симеоновден и Нова година, за да не изгубите късмета на дома си.

Не се превръщайте в Плюшкин като не можете да се разделите с вехти и спукани съдове, скъпи хербаризирани букети и т.н. В момента, в който счупите нещо, не се тюхкайте и не се карайте на децата – хвърлете ги на боклука с думите „Само щастие!”.

На пода не може да оставяте чанта, в която държите портмонето си – това е на три години бедност.

Празни бутилка и съдове нямат място на масата – или ги напълнете, или ги махнете от там.

Трохите от масата не се събират с ръка, а се избърсват в съд!
Ключовете и шапките също нямат място върху масата за хранене – прокуждат парите от къщата.

Спазването на тези интересни ритуали за пари може би няма да ви направи милионери с магическа пръчка, но ще промени нагласата и мисленето ви към добро, а това вече е стъпка към богатството.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!