You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Розова магия за любов връща щастието

Розова магия за любов връща щастието

Розова магия за любов връща щастието и носи радост в живота

Вярвате ли в магии?

Да ви кажем честно, ние не сме сигурни какво точно да мислим по този въпрос. Понякога се случват неща, за които човек просто няма обяснение, затова някои от нас вярват.

Но в едно нещо сме сигурни — ако пожелае нещо достатъчно силно, имате всички сили да постигнете. И ако не вярвате в модерните теории за силата на ума и съзнанието, то вероятно, един магичен ритуал е добър начин да насочите ума си в посоката, в която искате и да получите желаното. А дори и да не притежава магическа сила, извършването на такъв ритуал е добър начин да се концентрирате максимално към целта и да изпратим сигнал до Вселената или ако предпочитате до Бог.

Розова магия за любов
Розова магия за любов

Розова магия за връщане на изгубената любов

Ще ви е необходимо:

6 свещи в различни цветове: червен, зелен, жълт, син и 2 розови.

Трябва да начертаете кръг със светена вода на пода. Не влизайте в кръга! Коленичете до кръга и каквото и да правите, правете го над него, без да настъпвате сянката вътре!

В кръга отвътре начертайте кръст със светена вода. Поставете по една свещ на всеки от краищата на кръста. Една нагоре, една надолу, в ляво и вдясно също по една. Червената на юг, зелена на север, жълтата на изток и синята на запад. Запалете всички свещи.

Вземете по една розова свещ в двете ръце и застанете така, че лицето трябва да ви е срещу червената свещ поставена на кръста. Започнете да повтаряте молитвата, която започва с името на човека, и продължава с думите „Искам да ми се върне, искам да бъде мой и да ме обича, както аз го обичам“. Насладете се на всяка дума. Продължавайте да повтаряте, докато усетите, че вашите думи са докоснали до съзнанието на любимия човек.

Оставете свещите в кръга да изгорят до край.

Розовите свещи палете всяка нощ за по няколко минути, докато не изгорят до край.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!