You are here
Home > Lifestyle > Само за богати и известни: Построиха първия мол за милионери

Само за богати и известни: Построиха първия мол за милионери

Ал Хазм е ново, екслузивно място за пазаруване – единственото в света, в което няма да има място за „обикновените“ хора

Богатите, известните и тези, които копнеят да живеят като имат ново изкушение. Носи име като от „1001 нощ” – нарича се Ал Хазм и е търговски център. Той обаче е различен от всички, които познавате….Просто в него пускат само милионери!
mall for rich (3)
„Това не е обикновен търговски център. Нашата целева група са хората, които не искат да ходят по молове. Тук искаме да привлечем катарците, които искат да отидат на пазар в Париж и Милано „, заяви Софиан Ел Оузани, директор на Отдела маркетинг за новия търговски център, който ще отварят в Доха, столицата на Катар.
mall for rich (4)
Ел Оузани казва, че в него няма да има класическите предложения, които могат да се намерят в „нормалните“ молове по целия свят.
mall for rich (5)
„Няма франчайзи, няма храна. Това е място, където услугата ще бъде предлагана на всеки човек поотделно „, заяви той. Идеята на самия център е обяснена на сайта, където се казва: „грандиозно място, най-доброто място, което може да се види в Доха. Ал Хазм е комбинация от класически европейски стил в сърцето на съвременна Арабия”.
mall for rich (6)
Бизнес планът очевидно е добре обмислен, защото тази страна ще бъде домакин на Световното първенство по футбол през 2022-ра година и се гордее с едни от най-високите стойности на брутен вътрешен продукт на глава от населението в света.
mall for rich (7)
В момента в Катар има 28 хиляди милионери. Техният брой постоянно расте и на тези хора никак не им харесва „да се мъчат“ в световните търговски центрове с „простолюдието“.
mall for rich (8)
За да се чувстват като в европейския център на модата – Милано, са се погрижили архитектите на мола. Те са направили реплика на най-стария и един от най-известните търговски центрове в света – Миланската Галерия „Виторио Емануеле II”.
mall for rich (9)
За тези, които са по-богати от богатите, ще има и ВИП, както и Супер ВИП отдел. Служителите ще трябва да знаят името на всеки гост, за да могат да се обръщат към него.
mall for rich

mall for rich (1)

mall for rich (2)
Собствениците на луксозния търговски център, предназначен само за милионери, се надяват, че името му ще се прочуе по целия свят. Макар да е предназначен предимно за посетители от арабския свят, очакват, че ще предизвикат интерес и в милионерите от останалите части на света.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!