You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Само за жени: Каква змия си според зодията?

Само за жени: Каква змия си според зодията?

Забавен тест само за жени: Каква змия си според зодията?

Забавен тест само за жени разкрива каква змия си според зодията. Кралска кобра, боа, усойница или пепелянка? Вижте сами.

Само за жени: Каква змия си според зодията?
Само за жени: Каква змия си според зодията?

Овен — Огнен питон

Силна, дръзка, с неконтролируеми пристъпи на гняв. Дори и най-самоувереният мъж се оттегля след битката с нея. Но има и друга страна — тази змия играе открито, без лукавство. Ако те нападне, първо ще видите нейния агресивен поглед. Не е от тези, които се правят на тихи, а когато се обърнеш с гръб, да те нападнат.

 Телец — Пепелянка

Красива, с голямо самочувствие, нарцистична. Атакува само, ако се сблъскаш с нея, но зъбите й са опасни. Иска много, иска най-доброто и не прави компромиси със своите претенции. Тя винаги се поставя себе си на първо място. Дори и да е влюбена до уши, няма да търпи дълго някой да й се качва на главата.

Близнаци — Черна Мамба

Много опасна змия, особено за мъжете. Привлича с красиво лице и обещава любов, а след това може да те унищожи, без да й мигне окото и без милост. Подвижна, бърза, лукава, понякога дори цинична. Тя те гледа и знае какво мислиш. Бързо забравя лошото, но докато е разгневена ще намери начин яростно да те унижи.

zmiq zodia 34

Рак — Кобра

Тя стои настрана, не се докосва до никого, не е много общителна, а ти имаш чувството, че си живее в свой собствен свят, но истината е, че внимателно те наблюдава. Само чака някой да я приближи. Тогава атакува опасно, обикновено, когато най-малко очакваш. Нищо чудно и в гръб да те удари! Понякога дори ще си измисли повод да нападне, ако й е скучно.

Лъв — Кралска Боа

Тя е типичната кралица — суетна, иска да омагьоса публиката, да й се поклонят, да я обожават. Иска да живее добре, а останалите да я гледат с респект. И въпреки че иска да бъде в центъра на вниманието, тя е лоша актриса. Когато е тъжна се опитва да го скрие под фалшивата усмивка, но очите я издават.

 Дева — Опасна гърмяща змия

Тя е опасна само за тези, които се приближат твърде много до нея. Затова от нея страдат най-близките хора. За останалите е внимателна и грижовна, но у дома е кисела, недоволна и непрекъснато забелязва недостатъците у другите. Мърмори за всичко, което й пречи, изисква много, а е готова да даде само половината от това, което иска.

zmia zodia 4

 Везни — Анаконда

Провокативна и много опасна змия. Лицето й е като Мона Лиза. Не можеш да разбереш какво всъщност мисли. В този хороскоп само за жени, тя е една от най-красивите и умее да очарова. Ако реши да ви спечели, рано или късно ще го направи. Но най-опасно е, че никога не можеш да предвидиш кога ще те атакува. Тя може да изглежда напълно спокойна, а само за секунди да ти покаже своето друго лице.

Скорпион — Змия демон

Абсолютната комбинация от страст и зло. Змия манипулаторка, змия, което със сигурност ще те убие един ден. Връзката с нея винаги оставя фатални последици. За да не те погуби, трябва да я заобикаляш отдалеч и да стъпваш много тихо. Ще те освободи само тогава, когато вече няма да има нужда от теб.

Стрелец — Змия усойница

Конфликтна, бързо променя настроението си, дори е готова да се откаже от своите принципи, само за да се наложи и да бъде права във всеки разговор. Ако някой я обвини, ще повдигне вежди в знак на изненада и ще каже: Кой, аз? Постоянно прави скандали на мъжете за нищо. Но съвестта й винаги е чиста като сълза.

zmq zodiq

Козирог — Рогата аспида

На пръв поглед си мислиш, че няма да те ухапе, дори и ако я настъпиш. Грешка! Макар и пасивна външно, тя е постоянно подозрителна и ако я атакуваш ще направиш първата грешка. Но все пак тя предпочита да бъде сама. Не иска да се смесва с простосмъртните и не позволява лесно някой да открадне сърцето.

 Водолей — Водна змия

Тя винаги изненадва, да не кажем, че шокира. Дори да те заблуждава, че прави нещо друго, всъщност мисли, как да се увие около врата ти. Лошото е, че тайно се радва на нещастието, особено за тези, които някога в живота нещо са съгрешили. Обича фарса и иска да се различава от другите. И е много опитен хищник.

 Риби — Сива водна змия

Въпреки че заради цвета си не е толкова екстравагантна и впечатляващи, когато я погледнете няма да можете да откъснете очи от нея. Изглежда толкова милостив и женствена. Тя е добра актриса, може да те накара да й довериш всички тайни. Но зад всичко това се крие много уязвима жена, която се страхува от самотата.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!