You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Съвети от Аджелина Джоли и Брад Пит за качествено отглеждане на деца

Съвети от Аджелина Джоли и Брад Пит за качествено отглеждане на деца

Аджелина Джоли и Брад Пит имат шест малки предизвикателства всеки ден, но имат стратегия за всяко едно от тях!

Анджелина Джоли и Брад Пит отдавна избягаха от клишето на супердвойка. Двамата се събраха преди всичко, за да бъдат родители и като знаят всички планът им да имат голямо семейство се осъществи.

Пълното с имение деца сигурно носи щастие, но никой не се съмнява, че е голямо предизвикателство. Дори шест големи предизвикателства! Анджелина Джоли и Брад Пит обаче не приличат на хора, които се страхуват от тях. Ето какво са научили от роoителството:
Brad-Pitt-Angelina-Jolie 3
Анджелина:

1. Учителите трябва да бъдат добре платени

Срамувала съм се, че в САЩ, като един от най-богатите страни в света, учителите са толкова малко платени. Това са хората, които учат следващото поколение. Абсурдно е! Не трябва да търсим спасение в частни учители, защото недостатъчното заплащане на работата на учителите автоматично унищожава нашето бъдеще.

2. Домът ми е там, където са ми деца

Нямам проблем често да се местя. Хората общо имат проблем да приемат това. В края на краищата, всички имаме различен произход. Баща ми е от Холандия, има немска и чешка кръв в него. Предшествениците на майка ми са свързани с индианците ирокези. Сега разбирате защо съм такава, каквато съм. Не се свързвам с едно място – да бъда заедно с децата ми е най-важното нещо.

3. Когато имаш деца, вие ще знаете как да простите на родителите

Когато си помисля за моя баща, който по ред причини е далеч от идеален, осъзнавам, че връзката ми с него е значително променена, след като станах майка. Децата ви дават възможност да разберем защо родителите ви са израснали по определен начин. И това е идеалното време да простите. Разбирането и прошката към баща ми ме направиха много по-добра майка.

4. Идеалният баща е този, който знае какво да прави в кризисни ситуации.

И преди всичко да е в състояние да контролира сам. Той трябва да е човек, който набляга на дипломацията.

5. Ако имаме нужда да се разправяме с Брад, го правим без свидетели

Брад не може да бъде изваден от Дзен състояние. Той е човек, който мисли логично, докато аз съм буйна и правя нещата в последната минута. Но когато става дума за възпитанието на нашите деца, ние винаги сме на една и съща вълна. Той никога не се противопоставя на моите решения, но същевременно и аз съм съгласна с неговите идеи. Мисля, че няма нищо по-лошо от това родителите да не показват съгласие пред децата си. В случаите, когато имаме неразбирателство, гледаме децата да не ни чуят. Затова, когато казах на Мадокс, че не може да се качи на мотор с баща му, не се оплака на Брад, за да се опита да промени решението ми.
Brad-Pitt-Angelina-Jolie 2

Брад:

1.Позволяваме сами да открият какво искат да правят в живота

Като дете исках да бъда Джон Траволта и да танцувам като него. Харесвах костюмите му. След това се заинтересувах от фотография. Снимах всичко, което е в моя край. Любовта към архитектурата дойде по-късно. Не съм с нищо по-различен от всеки. Тогава, как мога ще избера професия на децата ми и да ги уча какво да правят в бъдеще?

2. Не ги насилваме децата да бъдат религиозни

С Анджелина имаме деца от различни религии и националности, така че не се опитваме да наложим някаква религия или вярвания. Например, аз бях израснал като протестант, но никога не съм имала желание да се моля, както го правеха моите родители. Имах уважение към хората, които вярваха, но трябва да бъда честен, повече се интересувах от красивите момичета, които гледах в двора на църквата.

3.Суетата не е ценена в нашето семейство

Станах известен преди да стана баща. Но сега приоритет са ми деца, въпреки че ми взимат цялата енергия. Виждате ли тъмните кръгове около очите ми? Ако момичетата, които си окачват моите плакати, знаят как изглеждам сутрин, ще се разочароват. Ролята на баща потиска егото. С това, че станах баща, се сбогувах с много илюзии. Преди, когато излизах от дома, си правех плановете. Сега всичко, което ме интересува е, когато приключа с работа, отново да се върна у дома. Виждате ли разликата?

4. Не правим разлика между децата

Някои са наши биологични, някои са осиновени – и смятаме, че това не е причина да ги различаваме. Да осиновиш сираци е да дадеш нова надежда – мисля, че това е нашата мисия.

5. Трябва да имате амбиции като родител

Децата ще ви дадат много – спокоен ум, удоволствие от живота и желание да се развивате като личност. Понякога трябва да излезете от собствената си кожа, за да измислите нов начин да ги забавлява. Повярвайте ми, не е лесно. Единственото нещо, което децата не могат да внесат в живота ви е рутина. Както всички родители, имам амбиции и планове за тях. Да, моите деца имат достъп до всичко, което е добро в живота и в света. В сравнение с другите деца, това е предимство, което се опитвам да им обясня да се научат да ценят. Когато бях тийнейджър, аз нямах 25 чифта маратонки, родителите да скъсам старите, преди да ми купят нови. Като родител мога само да настоявам да осъзнаят това и да постигнат по-добри резултати.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!