You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Съвети за пътешественици: Как да получим безплатен Wi-Fi и други екстри за хубава ваканция

Съвети за пътешественици: Как да получим безплатен Wi-Fi и други екстри за хубава ваканция

Всички пътешественици владеят куп малки трикове, които да облекчат чакането и неудобството от безкрайните полети

Ако сте сред тези пътешественици, които ценят приключенията предимно на далечно разстояние, със сигурност сте наясно за дребните неудобства, свързани с тях.

Влаченето на тежък багаж, престоите по летищата, липсата на връзка със семейството… От woman-onthe-top.net сме наясно с всички тях, но можем да ви помогнем с някои практични съвети, които ще превърнат мечтаното пътешествие в поредица само от приятни емоции:

Пътешественици, светът очаква да открие най-красивите си тайни за вас!
Пътешественици, светът очаква да открие най-красивите си тайни за вас!

1. Дремнете на летището –

Ако ви предстои труден и дълъг полет, а след това ви чака цял куп задачи, възползвайте си от всеки миг, за да си починете. Вземете си специална възглавничка или попитайте за стая за отдих – организмът ви само може да ви бъде благодарен.

2. Ледена вода –

Предварително замразената вода във фризера е безценна по време на пътуването. Ще си спестите висинето по опашките в кафето на терминала и ужасните цени, а бутилката няма да натовари багажа ви излишно.

3. Дълготрайни сандвичи –

Отново по същата логика и в интерес на бюджета ви се запасете с кроасани, солети, крекери и вакуумирани сандвичи. Ще ви държат сит до хубавата блок-маса в хотела, а и ще сте убедени в качеството на храната.

4. Изберете лявата опашка!

Доказано е, че подсъзнателно хората избират предимно десните опашки. За да си спестите дълго време на крак и изнервен персонал, застанете в ляво и ще бъдете обслужени по-бързо.

5. Безплатни услуги за избрани

Позаинтересувайте се предварително за тях, без да се смущавате. Някои летища предлагат хубави оферти за младоженци или хора с лични празници.

6. Носете си новите дрехи

Навсякъде по света се губи или краде от багажа – да не се лъжем! За да си спестите неприятната липса в багажа, най-добре носете любимите си дрехи или скъпи вещи в себе си. Така багажът ви ще е по-лек, а спокойствието – гарантирано.

7.Козметиката в хотела

Хотелите винаги глезят гостите си с мънички сапунчета или разфасовки с шампоан. Може да не са най-качествената козметика, но са много практични. Няма нужда да разхождате из цял свят любимата бяла козметика, след като друг се е погрижил да бъдете в прилично състояние и далеч от дома.

8. Безплатен Wi-Fi

Ужасно е като не можете да се свържете с никого, защото не знаете паролата за интернет. Опитайте следния номер – добавете към URL “?.jpg”.

9. Горна дреха

Дори през лятото не бива да забравяме връхна дреха. По летищата е проветриво и на места – дори мразовито.

10. Куфарите

Куфар в ярък цвят, с етикет за името и дори катинарче с код са най-доброто решение. Така няма да го изгубите от поглед, докато тече по лентата с багажа и няма да губите време в търсенето му.

На всички пътешественици или само мечтатели (на този етап) желаем осъществяване на най-вълнуващите планове, незабравима ваканция и Bon Voyage!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!