You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 10 – 17 декември

Седмичен хороскоп 10 – 17 декември

Седмичен хороскоп 10 - 17 декември
Седмичен хороскоп 10 – 17 декември

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден вървите против усещанията си, а това до вечерта ще ви създаде доста главоболия. Родените в първата декада може да имат проблеми с родители и деца през уикенда. Странични хора и фактори ще се намесват при взимането на важни семейни решения. Ще се изнервите и в понеделник трудно ще се справите с изискванията на работното място. На 10-и не се препоръчва работа в екип и излишно споделяне на намерения. Не планирайте общи събрания и не се изказвайте неподготвени. Каквото отложите за 11-и ще мине много по-добре. От 11-и на обед до 12-и на обед ще имате късмет при всяка среща и разговор. Ще се намери изход от неприятна ситуация и ще се спечелят нужните хора на ваша страна. В този период и диетите са противопоказни. Планирайте обилни обеди и вечери с приятни на сърцето и душата ви хора. Следобед на 12-и са благоприятни и вероятни връзки с чужбина. Едно обаждане ще промени програмата ви за празниците, може да се решите да гостувате или да разберете, че ще ви дойдат гости. До обед на 13-и не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Интуицията ви се изостря, ще усетите накъде ще задуха вятъра на промените. От обед на 13-и до петък на обед внимавайте в приказките, пазете свои и чужди тайни. Някой ще се опита да надникне в кореспонденцията ви, да спекулира и да се възползва от тайните ви.

Телец 21 април – 20 май

Съботният ден е благоприятен за пътувания и командировки, за планиране и размишление в посока на новите ви инициативи. До вечерта ще намерите нужната подкрепа и защита. Съдбата ви готви подарък, а и близките ще направят жестовете, които очаквате. Срещите ви в неделя може да променят живота ви в благоприятна посока стига да не намествате чувствата в работата. Направете посещенията, които ще действат в посока на бизнес интересите ви. В момента е добре да се уреждат и слагат в ред имотни и наследствени дела. В понеделник работете в градината на личния си интерес. Не е за препоръчване екипната работа, особено ако има опити да се стовари цялата отговорност на ваш гръб. До обед на 11-и отклонявайте покани за съвместни инициативи. Навлизате в период на рискови съюзи. Родените в първата декада може да очакват проблеми с документи и общи средства. До 12-и на обед няма да напълнеете, независимо какво и колко ще изядете. Задоволете желанията си и тези на близките, сгответе си любимото блюдо или се обадете на мама да го приготви. 12-и е ден на прозрение за бъдещето, стига да не позволите на чувствата да натежат и окажат влияние на подсъзнателното ви усещане. На 13-и до обед идват предложения от чужбина. В петък си осигурявате нужните договори и участия.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота до обед ограничете контактите. Родените в третата декада може да отложат пътувания или да получат откази за посещения и срещи. Ден за обмисляне и планиране. Нищо сериозно да не се започва. Направете някому подарък, върнете си дълговете, особено дългът на внимание към родители и деца. 9-и е денят на комплексарите. Не позволявайте да ви притесняват странични хора с работата, която не могат, не умеят или не успяват да свършат. Не се занимавайте с нищо сериозно. Важното на 10-и свършете бързо. С напредването на деня се очертават вмешателства в личния ви избор и програма. Ден на фатално привличане, на срещи, които може да ви вкарат в дългове или да ви провокират да действате в посока на чужди интереси. За 11-и планирайте делови срещи и разговори, както и подписване на нови договори и споразумения. Ще получите защити и права на достъп, ще уредите пари по спонсорски програми и може да получите чаканите отговори и предложения от чужбиа. До 12-и на обед си стиснете ръцете за новите съюзи и съвместни начинания. Това е период, в който и храната изцяло се превръща в енергия. Няма да напълнеете, колкото и да изядете. От 12-и вечерта Меркурий вече ви гледа в опозиция от Стрелеца. На 13-и лагерите ще се оформят и в петък ще ви бъдат поставени ултиматуми. В тези дни може да очаквате провокации в работата.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с вдъхновение и озарение накъде да вървите. До обед направете първата крачка в избраната посока. С напредването на деня може да се очакват неприятни намеси и проблеми, особено ако се налага да замествате колега през уикенда. Не поемайте чужди ангажименти и не позволявайте намеси в своите. До 11-и преминавате през прегради и остри сблъсъци на интереси. Ще се наложи да се заемете с нуждите на родители и деца и решението на вашите проблеми ще се отложи. Не планирайте отсъствия, ако усещате, че ще има нужда от присъствието ви у дома и на работното място. За понеделник се очертават проблеми с документи и предписания. Не се препоръчва работа в екип. Така отговорността съвсем ще се размие или ще се стовари на гърба ви. Не си позволявайте да започвате съвместни проекти, ако не е уточнено кой пие и кой ще плаща. 11-и е ден за срещи и делови участия, за преговори и сключване на нови договори. Дано сте изчистили проблемите от предните дни. До 12-и на обед ще излезете от проблемната ситуация. В този период диетите са противопоказни, доставете си радост за сетивата. Ако мислите за някого той ще ви се обади още в четвъртък и в петък може да направите първата си успешна крачка в съвместната работа и живот. Вечерта чакайте посещение на личната си муза. Проблемите остават в миналото.

Лъв 22 юли – 22 август

8-и е денят на устата Ще се събудите с желанието за някаква храна. Точно от нея имате нужда, така че доставете си я, пригответе си я. В този ден не се препоръчват безразборни връзки. Насочете се към това, което неустоимо ви привлича и се радвайте на живота. В неделя намалете деловата активност. Не се занимавайте с нищо сериозно и не позволявайте да ви вкарват като страна в отношенията между други двама. В този ден третият е не само излишен, но и вреден с присъствието си. 10-и позволява да овладеете мнението и амбициите на група хора и да ги насочите в посока на личните си интереси. Денят не е благоприятен за работа в екип, но ако си шефът и ти се разпореждаш придобивките ти са сигурни. Ще направите приемливи за подчинените личните си намерения и амбиции. На 11-и може да се очакват проблеми в любовта и тенденция към изневери. Луна и Венера образуват кармичен кръст с рожденното ви Слънце. Едно ваше отсъствие от дома ще стане повод да изневерите или да ви изневерят. До 12-и на обед не се ограничавайте в храната, но е добре да се ограничите в сексуалните контакти. Сутринта на 13-и може да ви се обадят тези, за които сте си мислили. Препоръчват се връзки с партньори от чужбина. Купете билет, уговорете посещение по празниците. Не споделяйте с много хора и внимавайте какво си пожелавате. 14-и е ден за пътувания и приятни срещи.

Дева 23 август – 22 септември

В събота до обед ограничете контактите. Може да се очакват проблеми и провокации. Но от обед навлизате в стабилизиращ период. Ще доминирате в средата и в семейството, ще получавате дължими услуги, подаръци и покани за гостуване, за съвместни делови и лични инициативи. Доверете се на инстинктите си и в неделя, когато с лекота ще свършите всяка работа, ще спечелите състезание и конкурс и ще стигнете първи до финала на големите очаквания и надежди. Ще ви се обаждат с покани и предложения хора, които отдавна проучват работата ви. В понеделник може да получите изгодно предложение. В този ден не е добре да се работи в екип, но ако имате възможност за солова акция и стартиране на собствен бизнес проект непремено ги осъществете. На 11-и може да получите нужната подкрепа и финансиране. Но в една съвместна инициатива ще трябва да работите и за тези, които мързелуват или да делите парите, които лично вие ще спечелите. От 11-и до 12-и на обед не е време за диети и всякакъв тип ограничения. Очертават се полезни срещи и обмен на мнения. На 13-и важното свършете до обед, след това навлизате в рисков период. Внимавайте какво си пожелавате, за да не се чудите как да се отървете после от него. В петък проблемите никнат като гъби, внимавайте с храната. Ще ви откраднат идеите. Качвате кръвното, обострят се алергиите.

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизате в тридневен рисков период. Важното за събота свършете до обед, когато интуицията ще ви помага, а във връзките ви ще има повече взаимност и разбиране. Следобед не се занимавайте с важни делови задачи. За неделя и понеделник не планирайте нищо ново като работа, отговорност или отсъствие, особено ако не сте ги съгласували и споделили с близките и с шефовете. Не е време за командировки, независимо колко ще ви платят и какви екстри ще получите. Семейството да е на предна позиция. Не поемайте чужди задължения и отговорности. Може да излезете виновни за чужда вина. На 10-и не се включвайте в колективните инициативи. Ден на фатално привличане и влияние. Може да бъдете зарибени с обещания, които няма да се изпълнят. На 11-и сключете нови договори, преговаряйте по важните за работата и бизнеса ви въпроси и добре си хапнете. До 12-и на обед диетите са противопоказни, храната изцяло се превръща в енергия. В сряда следобед ще ви търсят тези, които мислят за вас и ви помагат от разстояние. До 13-и на обед чакайте подаръци и покани от чужбина. Каквото си пожелаете в тези дни ще се сбъдне. Не започвайте на 14-и с лъжа, ще се наложи и за още нещо да излъжете. Вероятни са компромати. Вечерта лесно се прощават прегрешенията. Вървите към сдобряване, но тертият в ситуацията ще си поплаче.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното, за посоката на връзките и работата ви в бъдеще. Ако нещо ви се дояде непремено си го сгответе. Тялото и душата ни дават знаци. Който е настроен да ги усети ще спечели и ще се почувства добре. Вечерта с пълна сила действат едиповите комплекси, а това ще помогне да притиснете с изисквания околните, а и те да се чувстват длъжни да ви съдействат. В неделя нищо да не се прави на всяка цена. Пасивността е губеща, но и пренапрежението трябва да се избягва. В понеделник дайте ход на нови проекти, водете преговори, но не влизайте в коалиции и в съвместни инициативи. 11-и поставя на изпитание любовните ви връзки, особено ако са с колега. Навлизате в нестабилен период. На 12-и планетата на бизнеса Меркурий ще напусне вашия знак и вече ще стимулира проектите на Стрелеца. Може да попаднете в изолация, но случващото се в момента ще ви отвори път извън страната или ще помогне да се решите на крачка в нова област на опитност, ако нещата на старата ви работа не вървят. Ако се концентрирате и усилено мислите за някого той ще ви се обади с предложение и покана. 14-и е един от силните ви дни за месеца. Вероятни са емоционални изповеди и привличания. Каещите се грешници се завръщат. Ще ви осени и блестяща идея. В събота ще се събудите с вдъхновение.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

8-и е благоприятен за пътуване, планиране, размишления и стиковка на плановете с бъдещи и настоящи партньори. Не бързайте с инициативите, независимо подкрепата, която ви обещават. В неделя някой ще се откаже, друг ще попадне в проблемна семейна ситуация, а това ще отложи част от амбициозните ви проекти. Все пак в тези дни родените в третата декада ще постигнат нивото, което гонят отдавна с приятелски срещи и влизане в определен кръг на познанства. Не бързайте на 10-и да организирате колективните действия. Противопоказно е да се работи в екип. Вероятно е някой да ви подложи крак надявайки се да заеме вашето място. Не поверявайте на друг важните си задължения и отговорности. 11-и е удачен ден за срещи и подписване на нови договори. Сега е момента да си стиснете ръцете и да отстоявате принципна политика. Връзки с чужбина може да ви донесат допълнителна работа и доходи. Диетите са противопоказни. От 12-и Меркурий навлиза във вашия знак и дава ход на нови бизнес инициативи. Дори замразени проекти може да се съживят и да донесат пари по празниците. Обединете семейните интереси, действайте задружно. На 13-и важното да се свърши до обед. След това навлизате в рисков период и в петък може да се очакват различен тип алергичности както към хора, така и към храни и медикаменти. Проверявайте срока на годност.

Козирог 22 декемви – 20 януари

На 8-и ще се събудите с някакво силно желание и усещане. Доверете се на сетивата. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Този ден залага тестова програма във връзките. Родените в първата декада ще изживеят мъчителни моменти до края на деня, а и в следващите два дни няма да ви е леко. В този уикенд може да ви обземе чувство за малоценност и подценяване на собствените си възможности, дарби и таланти. Хората с комплекси ще позволят на някой некадърник да ги изпревари и може би да им отнеме любовта. В понеделник не играйте екипно и не се приобщавайте към нови групи по интереси и бизнес. Не сменявайте и треньора. Вероятно е да бъдете използвани и провокирани. Ще се почувствате като бяла врана сред черното ято. Но на 11-12-и вече обличате жълтата фанелка и показвате ниво. В тези дни може да спечелите конкурси, да се изявите на състезания, да получите така желаното повишение и преназначение. Организирайте делови и творчески мероприятия и си хапнете добре. В тези дни не се пълнее, но банковата ви сметка може да се напълни. Вечерта на 12-и чакайте обаждане и покана от чужбина. До обед на 13-и водете преговори, купете билет или се пригответе за гости. На 14-и близък ще се нуждае от грижите ви. Очертават се алергичности и зарази. В петък вечер си останете у дома.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота проявете щедрост, раздайте ненужни вещи, правете това, за което ви помолят и ако нещо ви се дояде не се лишавайте. Избягвайте неприятни срещи и не яжте това, което ви настройва негативно дори и с риск да обидите готвача. Вечерта някой ще плаче на рамото ви или сами ще се почувствате подценени и онеправдани. Това ще бъде вечер на комплексарите. Някой ще си притесни и няма да каже думите, които е подготвил. И в неделя вървите по тънък лед от илюзии и страсти. Пасивността е нежелателна, но нищо ново не е добре да се започва. И ако сте готови за публична изява действайте още в понеделник, но не забравяйте, че в този ден не се препоръчват съвместни инициативи. Друг ще обере лаврите от общото ви участие. На 11-и Луната навлиза във вашия знак, а от 12-и Меркурий вече ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Стрелеца. Очертават се два дни на победа, на лични и професионални постижения и награди. Вероятно е повишение или допълнителен ангажимент, който добре ще се оцени и заплати. Всяка среща на 11-12-и ще е от значение и ще разширява пълномощията ви. Възможно е някакво особено прозрение и озарение за бъдещето и за избора, който трябва да се направи. Вечерта на 12-и не оставайте на чуждо място. Може да ви спретнат компромат. 14-и ще ви зареди с енергия и ще позволи да елиминирате конкуренцията.

Риби 20 февруари – 20 март

На 8-и избягвайте конфликтите и бурните емоции. Ще почувствате ясно къде трябва да бъдете, кои са вашите хора и от кого трябва да бягате. Доверете се на усещанията си и по отношение на храната. Наблегнете на това, което ви се дояде, не яжте само, за да не обидите някого. Родените в третата декада са в рискова позиция. 9-и е проблемен за хората с комплекси. Тези, които добре познават слабостите ви ще ви използват и предизвикат. Не се ловете на бас, не участвайте в опасни състезания и не давайте обещания, които трудно ще изпълните. В понеделник се отделете от стадото, дори и да ви критикуват. Съвместните проекти няма да проработят и ще ви загубят времето, но това което свършите сами ще потръгне и ще ви донесе ползи. 11-12-и са дните, в които храната изцяло се усвоява и превръща в енерия. Колкото и да изядете до обед на 12-и няма да напълнеете. Започнете нова дейност и проект, подпишете нов договор и кандидатствайте за нова служебна позиция. На 12-13-и подайте документи и за работа в чужбина или в чуждестранна фирма. В тези два дни интуицията ви работи на макс. Засилват се и телепатичните контакти и ако мислите за някого той ще ви потърси. На 14-и сте в рискова позиция. Вероятни са стомашни проблеми, алергичности или някаква болка, която ще изисква бързата ви реакция. Не ходете на недостъпни места за уикенда.

Източник: https://www.monitor.bg/bg/a/view/horoskop-za-8-14-dekemvri-151698

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close