You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 26 септември – 2 октомври

Седмичен хороскоп 26 септември – 2 октомври

Овен

РАБОТА — Тази седмица ви очаква по-добър успех на работното място. Нужно е само малко повече да се ангажирате, за да успеете в това, което от дълго време планирате. Очаквайте и подобряване на финансовото ви състояние.

ЛЮБОВ — С по-добра комуникация ще последват и по-добри дни на любовното поле.

ЗДРАВЕ — Нямате проблеми.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

Телец

РАБОТА — Седмицата е идеална за организиране на всяка следваща бизнес стъпка. Старайте се да изясните всички проблеми с колегите си, времето е отлично за това. Използвайте това време за израстване.

ЛЮБОВ — Възможни са малки разногласия с партньора през следващия период. Беседа за проблемите е единственото решение.

ЗДРАВЕ — Започнете да внимавате с храната.

Близнаци

РАБОТА — При Близнаците се стига до промяна на бизнес областта. Ако сте били без работа, възможна е нова заетост. Бъдете смели!

ЛЮБОВ — За вас това е период, когато не се занимавате много с емоциите, сега те са на второстепенен план.

ЗДРАВЕ — Добро.

Рак

РАБОТА — Доминацията не ви е силната страна, но вие се опитвате да ръководите вашия бизнес план, да работи, както трябва. Активно се борите с другите, но и със самите себе си.

ЛЮБОВ — В любовта животът ви се развива успешно, което ви помага да се справите с работните грижи, които са се увеличили в края на септември и началото на новия месец октомври.

ЗДРАВЕ — Безсъние.

Лъв

РАБОТА — С наближаването на новия месец, вие вече имате готови нови планове. Новият месец ще бъде много благоприятен за вас, така че възползвайте се от тази седмица — за всички изненади.

ЛЮБОВ — Лъвовете ги очаква малко турбуленция във връзката, ако сте заети. Ще ви липсва съпричастност и разбиране от страна на партньора.

ЗДРАВЕ — Добро.

Дева

РАБОТА — Правите грешки в бизнес ходове и ще имате нужда от съвет, от опитни и достатъчно професионално развити хора, защото се губите в плановете. Необходимо ви е да се върнете към правия път.

ЛЮБОВ — Любовта ви продължава да процъфтява, но другите губят от това. Семейството и приятелите ви сега са на втори план.

ЗДРАВЕ — Повече ходене пеша.

Везни

РАБОТА — Везните, които се занимават с работа, която е свързана с комуникациите, ще бъдат много успешни. Възползвайте се от възможността, която ви дават звездите през този период.

ЛЮБОВ — Вашата нерешителност отново излиза на преден план. Няма повече тук-там, сега трябва да решите какво наистина искате любовното поле.

ЗДРАВЕ — Упражнявайте се повече.

Скорпион

РАБОТА — Сега е добър период за работа, особено ако се занимавате с работа, която засяга голям брой хора или на една цяла общност.

ЛЮБОВ — През този период наистина би трябвало да се отпуснете и да забравите за всички проблеми. Сега тук сте само вие и вашият партньор.

ЗДРАВЕ — Добро.

Стрелец

РАБОТА — Трябва ви само малко повече търпение, защото звездите ви предлагат много добра и благоприятна ситуация, за която ви е необходимо малко повече време.

ЛЮБОВ — Свободните ги очакват прекрасни приключения, а заетите ще се радват на хармонични отношения с партньора си.

ЗДРАВЕ — Внимавайте с калоричната храна.

Козирог

РАБОТА — Задълженията ви са на преден план и тази седмица, но няма някакви специални промени в бизнес областта за знака.  Монотонността преобладава тази седмица.

ЛЮБОВ — Имате нужда отново да се влюбите тази седмица, да се държите по-свободно, да правите интересни неща, но се страхувате, къде ще ви отведе това.

ЗДРАВЕ — Добре.

Водолей

РАБОТА — Може би ще се срещнете с някои проблеми в работата, но колкото и да ви изглеждат големи и важни, не обръщайте голямо внимание на детайлите, а се доверете на своята интуиция.

ЛЮБОВ — Може би е време, когато искате да се сближите с един човек, който дълго време ви харесва. Звездите са благосклонни тази седмица.

ЗДРАВЕ — Добро.

Риби

РАБОТА — Ключът към добрата комуникация е правилната информация и слушането, а това на вас не ви е проблем, защото ви очаква успешен период на бизнес.

ЛЮБОВ — Ако сте в дълга връзка или брак, в който има и деца, е възможно да се стигне до някакво дребно недоразумение с партньора.

ЗДРАВЕ — Чувствате се добре.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!