You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп: 28 ноември – 4 декември

Седмичен хороскоп: 28 ноември – 4 декември

Овен

Работа – Работите интензивно по следващия си бизнес проект, но не забравяйте и за други високи професионални възможности. Реагирайте предпазливо, за да можете по-добре да се ориентирате в дадената ситуация.

Любов – Това, което не трябва да правите, е да предизвикате караница.

Здраве – Здравните проблеми са от променлив характер.

Седмичен хороскоп - 28 ноември  - 4 декември
Седмичен хороскоп – 28 ноември – 4 декември

Телец

Работа – Това е добър период за телците, въпреки че работата, която ви се предлага, е от временен характер. Имате подкрепата от вашите началници.

Любов – За свободните телци предстои един интересен контакт в социалните мрежи или неочаквана среща в някое кафене.

Здраве – Леко подобряване на здравословното състояние при младите телци.

Близнаци

Работа – През втората половина на следващата седмица, на близнаците им идват се отдават някои нови бизнес шансове, предложения и промени, които могат да донесат много добри резултати през следващия период.

Любов – Твърде безотговорно отношение към партньора и към всичко, което му обещавате, така че нека не ви учудва, когато другата страна поиска сериозен разговор с вас.

Здраве – Добро.

Рак

Работа – Една бизнес оферта в следващия период, може силно да ви заинтригува и за нея би си заслужавало да размислите.

Любов – Ако не можете да решите проблемите с партньора си, по-добре е да се замислите – какво е това, което искате. При свободните раци, миналото може отново да стане настояще.

Здраве – Стабилно.

Лъв

Работа – Възможностите за бизнес сътрудничество и договори, които сега се създават, със сигурност ще подействат мотивиращо на вас.

Любов – Черните облаци над главата ви се пръсват и животът отново е хубав! А сега трябва да му се радвате. А любовта? А любовта ще дойде тогава, когато й е времето.

Здраве – Внимавайте за здравето си.

Дева

Работа – Бъдете по-бързи в изпълнение на задълженията си и не избягвайте това, което ви е сложно или трудно. Не се изненадвайте, ако получите забележка от висшестоящите.

Любов – Девите с мълчание ще покажат на партньора си, какво наистина мислят за неговите постъпки. Но е добре, че тези ситуации са с преходен характер и наистина лесно можете да достигнете до правилния отговор.

Здраве – Умората трудно ви напада.

Везни

Работа – Налице е тенденция да се претоварите. Не си взимайте допълнителни задължения, само за да натрупате точки.

Любов – При вас е повишена ревността и недоволството – да можете да привържете към себе си желаната личност, защото само по този начин можете напълно да я контролирате.

Здраве – Възможни са проблеми със ставите и зъбите.

Скорпион

Работа – Имате много идеи в този период, които ви изглеждат реални и възможни. Налага се обаче да погледнете действителността и да се върнете към задълженията и настоящите си възможности, вместо да се впускате в нови предизвикателства.

Любов – Дошло е време сериозно да се замислите за това, какво предстои по-нататък … При свободните Скорпион, миналото в момента се завръща.

Здраве – Актуални са проблемите със ставите и коленете.

Стрелец

Работа – В движение ще осъзнаете, кои грешки не трябва да правите, кои грешки може да допускате и по какъв начин да се държите по-нататък.

Любов – Това е подходящият момент да слезете на земята, да се влюбите, да пораснете и да създадете семейство.

Здраве – Спад на имунитета.

Козирог

Работа – Добре, че през втората половина на седмицата ще видите някои промени, които сте започнали и които започват да дават резултати. След първия път, вече ви е ясно, какво точно да правите и как трябва да работите по-нататък.

Любов – Може би все пак би било добре да се обърнете към някоя друга страна, когато вече виждате, че от тази връзка няма полза.

Здраве – Половината от седмицата ще бъдете във форма, а по-нататък внимавайте за здравето си.

Водолей

Работа – Оставете нещата да вървят, както и до сега, и се концентрирайте върху това – какви са вашите приоритети и работни ангажименти.

Любов – Ако сте свободни – за вас в момента няма зима. Насладете се истински на свободата си, тъй като за мнозина от вас истинската любов и стабилната връзка чукат на вратата.

Здраве – Добро.

Риби

Работа – Подгответе се за важен контакт със сериозен бизнес партньор във втората част от седмицата.

Любов – Възможна е любов с човек, с когото имате по-голяма разлика в годините, или с човек, който е далеч.

Здраве – Добро.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!