You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември

Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември
Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември

Овен

Работа — Тежкият период е зад вас, сигурност ви очаква по-голям успех оттук — нататък, само сте малко уморени. Направихте драстични промени и ще видите, че всичко ще върви добре.

Любов — Умело използвате своя чар в различни ситуации и постоянно обмисляте необичайни планове. Очаква ви ново запознанство, което ще ви заинтригува, но бъдете дискретни по отношение на другия.

Здраве — Добро.

Телец

Работа — Краят на седмицата не е много плодоносен за вас. Надявате се на най-доброто, но много проблеми ви притесняват, особено когато бизнес плановете ви са под въпрос.

Любов — Партньорът ви живее с убеждението, че е по-отдаден от вас и е по-добър в различни области, което допълнително ви дразни. Поради различни емоционални състояния, които търпите, понякога се чувствате напрегнато в компанията на приятели.

Здраве — Чувствате се изтощени.

Близнаци

Работа — Вашата задача ви носи радост и удовлетворение, което ви помага да се развивате. Скоро ще се отличите и на работното си място и несъмнено ще ви забележат.

Любов — Лесно ви е, когато от определена дистанция, спокойно анализирате връзката си с желаната личност. Въпреки това, когато не сте заедно, вниманието ви привличат някои други личности. Помислете над това.

Здраве — Повече тренировки.

Рак

Работа — През този период ще имате повече работа, а допълнителните задължения ви уморяват целодневно. Очаквайте и приток на пари — Вашият девиз е: „Който дава, той получава“.

Любов — Ако сте млада и свободна личност, новите любовни срещи ще предизвикат горещи страсти и чувство на удовлетворение, заради човек, който ви действа вдъхновяващо. Оставете се на любовно удоволствие и се наслаждавайте на нещата, които представляват по-красивата част от реалността.

Здраве — Повече движение пеша.

Лъв

Работа — Опитвате се да промените нещо във връзка с работния план, но и сами знаете, че можете да бъдете реализирани като личност единствено, ако работата ви допада.

Любов — Избягвайте любовните приключения, които представляват размяна на сладки тайни, и обърнете внимание на човека до вас. Харесват ви моментите на внимание, които получавате в новото дружество.

Здраве — Добро.

Дева

Работа — Полагате големи усилия в работата си, но имате чувството, нещо упорито ви избягва. Твърде сте мекушави по характер и понякога е необходимо да покажете зъби, за да получите това, което искате.

Любов — Понякога виждате нещата в контекста на строги правила, но любовта отношение изисква компромиси и разбиване на установени навици. Действайте в унисон със своите чувства и съвест.

Здраве — Яжте по-малко

Везни

Работа – Не отказвайте офертите за работа, това не е добре за вас. Имате усещането, че разполагате с достатъчно пари, а не знаете какво да правите със свободното време, поне се радвайте на живота.

Любов – Бъдете коректни към своя любовен партньор, защото вълната на недоразумение може да ви създаде нови проблеми, които ще ви отклоняват от общите планове. Не провокирайте неговото търпение или емоционално доверие.

Здраве – Придържайте се към съветите на лекарите.

Скорпион

Работа – Вашата сила и енергия ще се проявят на преден план тази седмица. Настоявайте да се представите в най-добра светлина пред висшестоящите. Само недейте да прекалявате в това.

Любов – С думи не може да се направи твърде много, но затова пък с някои процедури можете да разбиете всички емоционални стени. Способността да усетите удоволствието от любовното съблазняване, както и да задоволите нечии нужди, представляват особено качество за всеки човек.

Здраве – Жизненоважни сте и пълни с енергия.

Стрелец

Работа – Финансовото състояние е по-лошо, отколкото се надявахте. Ще дадете всичко от себе си, отново да си осигурите време и пари, които биха ви върнали стария блясък.

Любов – С нови срещи и различни афери, ви е трудно да намерите подходящ партньор. Лутате се между разума и чувствата. Понякога имате лоши предчувствия в очакване за кулминацията на събитията в любовния ви живот. Не се отчайвайте – лошите дни скоро ще са зад гърба ви.

Здраве – Добро.

Козирог

Работа – Ще ви се наложи да помагате за разрешаването на куп проблеми на другите, които изглеждат просто нерешими. Но ще трябва да се справите с тях. Помислете, това са вашите колеги – помогнете им, тъй като някой ден може да се наложи да ви върнат жеста.

Любов – Понякога не можете да откриете причината за странното поведение на партньора си. Няма причина да се съмнявате, че той е охладнял към вас. Просто трябва да му покажете и вашата положителна страна.

Здраве – Внимавайте за гърлото.

Водолей

Работа – Пренебрегвате собствената си кариера, заради кариерата на партньора, но сега това трябва да се промени. Не може просто да седите със скръстени ръце.

Любов – Вие упорито игнорирате съществуващите проблеми. Понякога е трудно да се прецени нечия роля или влияние в любовния акт.

Здраве – Жизненоважно е да се движите повече.

Риби

Работа – Владее ви огромен ентусиазъм и той е вашата движеща енергия. Вие можете буквално да заразите другите със своята положителна енергия, а при това продължавате да го правите доста успешно.

Любов – Сменете емоционалната си ориентация. Необходима ви е повече смелост, за да поговорите за нещата, които ви потискат и да намерите общи интереси с партньора.

Здраве – Усещате силно напрежение в гърба и раменете. Поглезете се с масаж.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!