You are here
Home > Без категория > Скрита дъга в косите – новият есенен хит сред прическите

Скрита дъга в косите – новият есенен хит сред прическите

Скрита дъга в косите — преобразете прическата с въображение

В последно време се появиха много нови и необичайни тенденции за коса, но днес ви представяме една, която се превърна в истински хит в социалните мрежи — скрита дъга!

Последните тенденции в прическите за есента са изключително динамични. Това е наистина красива прическа, особено ако искате да направите есенна промяна, но не бързате с нея! Днес ви представяме най-новия хит в социалните мрежи, който е на път да се превърне в есенна сензация и да се наложи трайно сред почитателите на авангардната мода. А именно — скрита дъга.

Дъга  в косите - новия хит на лятото
Дъга в косите – новия хит на лятото

Първите, които създадоха и насърчиха тази тенденция в Инстаграм, са от известният лондонския фризьорски салон Not Another Salon и то само преди една седмица. Първата тяхна снимка от такава прическа вече има над 13 хиляди лайка и изглежда наистина интересно. Името идва от самия вид на прическата – ,т.е. скрити цветове на дъгата, които се намират в ниските слоеве, така че трябва да се повдигнат горните кичури, за да я видите.

duga 8

Тази прическа може да се направи и в домашни условия, но е най-добре да се доверите на специалистите. Вариантите за нейното създаване са два — ако искате трайна промяна в косите си — използвайте няколко вида боя за коса.  Вдигнете горната част на косата си и оцветете в седемте цвята на дъгата по-долните кичури. Ако пък не искате трайно преобразяване, можете да се доверите на спиралите за коса. Те също ще ви помогнат да се преобразите, макар и не толкова ярко и с толкова траен ефект. Но за една вечер или седмица е напълно достатъчно.

duga 15

Може би това е тенденцията, която ще бъде истински хит тази есен. Остава да видим! А вие вижте в нашата галерия как се прави скрита дъга в косите.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!