You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > След раздялата: Как да се справим с края на една връзка

След раздялата: Как да се справим с края на една връзка

След раздялата или как да преодолеем депресията

Раздялата може да донесе наистина много неприятни моменти, особено когато са ви изоставили. Това е нещо, в което всяка жена е преживяла поне веднъж в живота, но и нещо, което се забравя с времето. И макар животът след раздялата да е един от най-трудните моменти, след като веднъж сте се възстановили, ще забравите за силните болки и емоции, които сте преживели.

След раздялата - как да се справим с депресията?
След раздялата – как да се справим с депресията?

Фокусирайте се и мислете за нещо друго

Най-добрият начин да се справите след раздялата е да тренирате мозъка си да мисли за нещо друго. Ключът е в това да изберете някой или нещо, върху което да се фокусирате, а това напълно да отклони мислите ви от раздялата. От планиране на пътуване до преобразяване на дома — имате безброй неща около вас, които са достатъчно вълнуващи. Каквото и да изберете, планирате разумно, защото това новата ви задача не трябва да бъде свързана с вече бившия ви партньор. Всеки път, когато се сетите за него, опитайте се да мислите за нещо друго. В началото е трудно, но ако си намерите достатъчно интересно занимание, ще успеете да се отърсите от връзката.

Излезте от вкъщи

Седенето вкъщи и гледането на романтични филми с огромни количество бисквитки може да ви накара да се чувствате само по-тъжна, а депресията ви ще стане непоносима. Отидете на пазар, гледайте филми, които не са романтични, направете си нова прическа, или да се забавлявайте с приятели (доколкото е възможно). Направете каквото е необходимо, за да излезете от дома си и да прочистите своите мисли. Направете нещо хубаво за себе си, защото вие го заслужавате.

Не го търсете

Това обикновено е един от най-трудните стъпки. Напълно нормално е да мислите за своя вече бивш партньор след раздялата. Въпреки това не го търсете по никакъв начин. Общуването е един от начините да изглеждате отчаяни и да се чувствате още по-лошо. Ако той ви е оставил, изчакайте той да се свърже, а ако не го направи — още по-добре, защото не е за вас.

Не бързайте

Мнозина смятат, че най-добрият начин да забравите някого е да се впуснете във връзка с някой нов, но това е едно от най-лошите неща, които можете да направите. Шансовете да намерите „идеалния партньор“ веднага след раздялата са равни на нула. Същото важи и за секса за една вечер — той няма да ви накара да се почувствате по-добре. Не бързайте с нищо след края на връзката ви, защото на вас ви е нужна свобода и независимост, с цел да се възстановите и да намерите, наистина правилния мъж.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!