You are here
Home > Lifestyle > Стефан Шарлопов в неговият рай за милионери: Как да живееш в Кварталът на богатите?

Стефан Шарлопов в неговият рай за милионери: Как да живееш в Кварталът на богатите?

Стефан Шарлопов се гордее, че в неговия най-скъп проект ще остареят милионери, но не и случайни новобогаташи

В деня, когато Стефан Шарлопов сложи край на първия сезон на „Звездни стажанти”, показа на зрителите своята най-голяма гордост като предприемач. Зрителите на „Комбина” по Нова видяха неговата променена мечта – вместо да остарее в Боженци, Големият бос избра Созопол.
sharlopov
Жилищният комплекс е създаден като реплика на Стария град. В него може да намерите красиви домове, издържани в традиционната местна архитектура. Разбира се, той не е достъпен за всеки. Работи като селище от „затворен тип“ и за да имаш имот там трябва да имаш доста повече от голяма банкова сметка.
sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (2)
Цените възлизат от около 100 000 евро за апартамент и надхвърлят милион. Стефан Шарлопов обаче е отказал над 40 сигурни продажби на заможни господа. Дошли с мощна охрана и ненужни демонстрации. Милионерът се гордее с добра интуиция, а тя му подсказвала, че с подобни съседи няма как „да си пие спокойно ракията с приятели на таляна”.
sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (1)
Комплексът му е струвал не само състояние, а и изключителен стрес. Той обаче се влюбил толкова в него, че от консултант поискал да бъде единствен инвеститор.
sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1
Като всяка смислена мечта и тя дала своя плод. Днес бизнесменът предлага къщи с апартаменти и големи фамилни къщи. Той има големи планове за своя собствен Квартал на богатите. Прогнозира, че в него няма да остареят само местните милионери.
sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (3)
Ако сте се влюбили в това място, Стефан Шарлопов знае как да си го позволите. Сред съседите му упражнявали само четири професии: адвокат (много малко), строители, индустриалци и търговеци.
sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (4)
Ако ви се струва невъзможна мечта, чуйте „мантрата” му. Стефан Шарлопов вярва в гения на всеки. Останалото, както знаят и децата му, е: „Труд, постоянство, амбиция и позитивизъм!”
sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (5)

sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (6)

sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (7)

sozopolis-sharlopov-luxury-apartments-1 (8)

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!