You are here
Home > Lifestyle > Сватба на Лазурния бряг свърза наследници на руски милионер и генерал на Кадафи

Сватба на Лазурния бряг свърза наследници на руски милионер и генерал на Кадафи

Поредната сватба за милиони, вдигната от руснак, прилича на извадена от лъскав роман история

Когато дъщеря на един от най-известните руски милионери влиза в брак, медиите никога не стоят мирно и тихо. С дни се коментират тоалетите, украсата, гостите и най-вече парите, които са похарчени. Още по-интересно става, когато се окаже, че младоженецът не е някой от „чергата” на олихарка, а потомък на генерала, който беше дясната ръка на Муамар Кадафи.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (5)
Не само светските репортери дебнеха алчно за подробности церемонията, която свърза 21-годишната Анастасия Фукс и Масуд Абделхафид. Сватбата, която се състоя на вила на Лазурния бряг беше повече от панаир на суетата. Тя доказа на мнозина, че щуротиите, които сте чели в булевардните романи далеч не са така измислени.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (2)
Булката, на която днес завижда Русия, може да изглежда твърде млада и далеч не е Пепеляшка. Тя е дете на Павел Фукс – големият бос на Mos City Group от Храков.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (3)
Тя вдигна твърде високо летвата дори за руските олигарси. Не се омъжи в Москва, а във вилата Ефруси дьо Ротшилд в Сен-Жан-Кап-Фера на Лазурния бряг. Церемонията трябваше да е тайна, т.е. да бъде опазена от медийно любопитство. Милите гости обаче щедро публикуваха снимки и споделиха най-голямата тайна на празненството.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (1)
Семейство Фукс дълго време криеше името на зет си, който се оказа наследник на дясната ръка на Муамар Кадафи. Масуд Абделхафид обаче няма нищо общо с Либия. Той е милионер, наследник на заможен род от Ливан. Не знае дори арабски като хората, защото е роден и възпитан в Лондон.
wedding anatasia fuks - masud abdelhafid (14)
Точно там се срещнал с Анастасия Фукс, която залягала над учебниците в Риджънтс. Никой обаче не очаква от двойката да се засели в Русия или да остане в Англия. Младоженецът си има дом и бизнес в Монако – място идеално за всяка наследница на руски олигарх.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!