You are here
Home > Lifestyle > Сватбата в Москва, за която всички говорят (Снимки и детайли от мега-събитието)

Сватбата в Москва, за която всички говорят (Снимки и детайли от мега-събитието)

Сватбата, която вдигна олигархът Михаил Гуцериев за сина си, коства милиони от състоянието му

Сватбата на годината в Русия се състоя на 26 март, видя woman-onthe-top.net. Във вечна вярност се врекоха една студентка по стоматология и наследникът на несметно богатство.

Бракосъчетанието на Саид Гуцериев и Хадиджа Ужахова изпълни всички очаквания за пищност, разточителство, красота и едни наистина скъпи гости. Един от най-богатите бизнесмени на Русия не пожали състояние, за да зарадва наследника си и бъдещата майка на внуците му. Състоянието му, според Форбс, се равнява на 2,8 милиарда в зелено. Затова и никой не беше учуден, че само за музикалното оформление бяха похарчени милиони.

Младоженецът Саид е на 28 години и предвид наследството, а и собствените му възможности, дълго му беше избирана невеста. Според мълвата дългото търсене приключило, когато в столичен ВУЗ открили образец на красота и непорочност.
hatidja said guceriev
Свенливата булка Хатиджа не е навършила и 20 години. Тя следва стоматология, но вече е със статут на истинска принцеса. Не е ясно дали някога ще практикува или ще застане като украшение на чело на холдинга на свекъра.

На сватбата си красавицата носи истинско великолепие, дело на Ели Сааб. Поръчката и изработката на булчинската й рокля била оценена на цели…25 милиона в рубли. Короната на главата й струвала 5 милиона евро, а прическата и макиажа й – „скромните” 15 хиляди рубли.
hatidja
Хадижа тихо се наслади на цялата сватбена олелия около себе си. Като прилично момиче от нея не се очаква бурно веселие, още повече, че роклята й тежала цели 25 килограма.

Сватбеното парти на младоженците беше в популярен московски ресторант. За забавлението на стотиците гости пяха световни имена като Дженифър Лопес, Енрике Иглесиас, Стинг, Патрисия Каас и както се полага – вечната Алла Пугачова. Хонорарите на певците бяха оценени на общо 5 милиона долара.

От украса видимо не беше пестено. Наетият сватбен агент се беше погрижил навсякъде да прелива от цветя, а гостите да се чувстват като във Висящите градини на Семирамида.

Като почтен казах Михаил Гуцериев нагости присъстващите с изискани блюда, включващи не само национална кухня. Той подари на присъстващите златни кутии за спомен, това дори не се оказа всичко. Сватбата на годината в Москва беше само начало. На другият ден младите ги чакаше ново тържество – този път в Лондон!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!