You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Тази седмица очаквайте: Признати изневери и несподелена любов в „Пътят на честта“

Тази седмица очаквайте: Признати изневери и несподелена любов в „Пътят на честта“

Признания за изневери и несподелена любов в „Пътят на честта“ тази седмица

Новите епизоди на „Пътят на честта“ ще разкрият три драматични любовни истории, една, от които ще има почти фатален край.

Трима души ще получат неочаквани обяснения в любов, но липсата на трезва преценка и неправилно оценяване на ситуацията може да доведат до сериозна криза в отношенията.

"Пътят на честта" - от септември по Нова телевизия сн. Фейсбук
„Пътят на честта“ – от септември по Нова телевизия сн. Фейсбук

В Царево Симона най-после ще започне да си изяснява някои от тайните, които крие съпруга й. И ще попадне в конфликтна ситуация, в която вероятно ще се припознаят много жени. Тя ще разбере за предателството на приятелката си и Димитър, а какво ще последва от това предстои да видим.

Бонка и Начо ще напуснат за ден града, като всеки ще скрие от другия истинската причина да напусне дома им. Дали това ще повлияе на живота на Кера и какво още й е подготвила свекърва й, предстои да видим.

Междувременно в София, Калоян и Жаки ще получат доста емоционални обяснения в любов. Появата на Киро в живота на семейство Станкови обаче, ще се окаже една от причините, те да наранят някои от хората около себе си. И двамата няма да останат безучастни към присъствието му. Но докато единият ще се зарадва, за другия това е връщане в едно тъмно минало.

В епизодите тази седмица ще видим в детайли, как е стартирал съвместният бизнес между Мария, Симеон и Киро, и какво е преживял Калоян, за да вземе решение никога да не се занимава със съмнителни сделки. В епизодите ще видим още и дали Лора и Крис ще започнат да приемат Кера. И как собственият й син ще реагира, когато научи, че майка му се грижи за други две деца. Ще повлияе ли по някакъв начин на живота й връзката със семейство Станкови? И дали Антон неволно няма да разкрие пред семейството й в Царево къде се е скрила?

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!