You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Ти разкажи, Черно море” : Ферхат се завръща в бащиния дом, Асие и Мустафа се развеждат

„Ти разкажи, Черно море” : Ферхат се завръща в бащиния дом, Асие и Мустафа се развеждат

Генджо извършва куп престъпления срещу Мелек и Нефес, но възмездието го настига във вид на забравен грях от миналото

Давуд се обажда, за да каже къде е Мелек в момента. Тахир, жена му и Хазан отиват там, но момичето от отчаяние подпалва къщата и удря втория си бака. Тахир и Хазан ги спасяват и викат полиция и линейка. Благодарение на тях, Генджо отново успява да се измъкне.

На другия ден, на път към работа Тахир и Мустафа виждат плакати с надпис „Аз съм Нефес Калели. Бях продадена и изнасилена на 16 години.“ Тахир веднага разбира, че организираният резил е платен от Генджо. Нефес и цялото семейство разбират за това. Тахир и Мустафа отиват при Генджо. Али също идва там, за да подкрепи приятелите си. Генджо самодоволно съобщава, че Мурат работи за него.

Децата тормозят малкия Иит заради майка му. Хазан (Гюлпер Йоздемир) иска да е до сестра си и решава да се върне в дома на втория си баща. Товарът, който превозва Мурат, е задържан от полицията. Генджо се обажда на Фикрет и той казва, че е получил новинасигнал, че полицията ще ги търси. След разговор с Генджо, Мурат най-после разбира, че е бил само използван и напуска Генджо. По пътя си среща Фикрет и разбира, че старецът го е спасил от полицията и дългогодишната присъда за убийство. В същото време Генджо се опитва да навреди на младежа,но не подозира, че е изгубил всичките си козове.

Нефес успява да говори с Мелек и да я въвлече в разговор. Тя й разказва всичко. В резултат на това Генджо е арестуван. Нюлефер плаче и прегръща дъщеря си. Хазан води майка си и сестра си в дома на баба си. Междувременно в болницата пристига нов гинеколог и тя преглежда медицинските досиета на всички бременни жени и други пациенти, лекувани от предишния лекар. Генджо не е задържан за дълго и е освободен.

Лекарят обръща внимание на случая на Нефес и забелязва, че тя има извънматочна бременност, в допълнение към основната бременност. Генджо отвлича Нефес и я затваря в изоставен склад. Тя получава нова криза. Близките ѝ научават за състоянието. Благодарение на Мелек Тахир успява да намери Нефес и да я заведе до болницата. Всичко приключва успешно. Дори Али успява да спре Тахир, готов да убие Генджо.

Действието в „Ти разкажи, Черно море” се пренася след три месеца…

Нефес изкара щастлива бременност и семейството й не й позволява да прави нищо. Заедно отиват на море, за да се забавляват преди делото срещу Мелек, което ще се състои съвсем скоро. Генджо продължава да пише заплашителни съобщения на доведената си дъщеря. Мерджан отива в Истанбул при сестра си Назар.

Денят на делото идва. По нареждане на Генджо прерязват кабелите на колата на Хазан и тя катастрофира. Уплашена за семейството си, Мелек казва в съда, че е измамила всички и Генджо не й е направил нищо. Фикрет се среща с Генджо, който му подарява танцьорки. Едно от момичетата се оказва стара позната на Генджо. Някога като девойка я е изнасилил и я е пребивал. Момичето го познава и бяга, а Генджо става от масата и хуква след нея заедно с хората си. След като го хваща, я отвежда в гората. Навременната поява на Фикрет и хората му ѝ позволяват да избяга.

Дядото на Иит се прибира вкъщи и там го чака жена, която му казва, че Джевдет е починал и го моли да се обади на сина му Ферхат (Али Ерсан Дуру). По-късно се разбира, че бегълката е първата любов на тайнствения Ферхат- Зейнеп. Младият мъж води богат и разюздан живот в Истанбул и по някаква причина не иска да се прибере у дома.

Бегълката търси подслон при Хазан и баба ѝ. Щом ги вижда, се опитва да избяга. Тахир я настига. Зейнеп им казва, че е била влюбена в един младеж и мъжът, който го е отгледал, я е изнасилил и продал. Тя все още се крие и бяга от този мъж. Тахир и Нефес водят Зейнеп при ходжата.

Генджо пристига и прибира Мелек и жена му при себе си. Фикрет и Ферхат погребват Джевдет. Пред старецът плейбоят от Истанбул разкрива душата си. Зейнеп казва на новите си приятели, че Генджо е мъжът, който я е изнасилил. Споделя, че е родила дете от него, но то е починало, когато е било на 2 години. Тя все още пази кичур от косата му. Есма казва, че благодарение на това ще бъде възможно да се докаже нейното изнасилване. Нефес разказва на Хазан какво се е случило със Зейнеп. След това Хазан идва при майка си и Мелек да ги вземе и казва на Генджо, че утре всичко това ще приключи.

Адвокатът казва на Генджо, че Есма започва дело за нещо, случило се преди 15 години. Злодеят веднага се сеща за Зейнеп. Още същия ден тя е убита пред Нефес и Тахир. Фикрет казва на Ферхат, че се е сбил със сина на мафиотски лидер. Сега няма да го пуснат. Тахир, научавайки, че Генджо може да е замесен в смъртта на Зейнеп, идва в дома му и го напада. Ферхат го спира. Тахир е арестуван от полицията.

Фикрет научава, че мъртвото момиче Зейнеп е първата любов на Ферхат. Есма и Али съобщават на ходжата тъжната новина. Тарък – синът на Генджо, пристига в града, след като убива бившата си приятелка и новия й приятел в Истанбул. Фикрет урежда Ферхат да дойде на погребението на Зейнеп. Младият мъж получава нервен срив след като вижда снимката ѝ.

Ферхат отвлича Генджо. Научавайки за това, Тахир, Али и Фикрет тръгват да го търсят. През това време Ферхат завързва Генджо за дърво и го измъчва. Мерджан се връща от Истанбул. Калели има проблеми със застрахователната компания. Тарък тайно наблюдава Хазан, в която е влюбен отдавна. Мурат заминава за Истанбул, за да говори с Назар. На сутринта след изтезания Ферхат принуждава Генджо да напише самопризнания.

Хазан идва при сестра си в имението на Генджо и се натъква на доведения си брат. Прислужницата казва на Тарък, че Генджо е отвлечен и той тръгва да го търси. Междувременно Тахир и Али намират Ферхат и го убеждават да пусне пленника си.

Започва процесът срещу Генджо. Есма предоставя запис на показанията на Зейнеп, а Хазан свидетелства, че е видяла изнасилването. Но Генджо успява да убеди съда в своята невинност. Тарък разказва пред съда, че е имал връзка със Зейнеп и детето най-вероятно е негово.

Вечерта Нефес придружава Хазан до дома. Когато момичето се прибира, Тарък се появява пред нея и я отвлича. Нефес чува всичко и казва на съпруга си. Тахир е с Фикрет в този момент.


Тарък води Хазан в изоставена къща. Залага капани пред къщата и завързва Хазан за стол. Полицията, и Тахир и Ферхат продължават да издирват момичето. Али разпитва Генджо в стаята за разпити. Полицията намира колата на Тарък.

Асие отива да пазарува и среща стария си приятел Аслан. Мустафа ги вижда заедно. Тюркан казва на мъжа си, че всичко се е обърнало с главата надолу, но той продължава да казва, че ще даде дъщеря си на тези хора. Двамата започват да се карат и Тюркан хваща пистолета. Изведнъж се чува изстрел.

Асие и Мустафа се карат и Мустафа три пъти погрешно казва по ислямски обичай: „Развеждам се. Развеждам се. Развеждам се“. Асие взема детето и отива при баща си. След това всички се отвръщат от Мустафа. Сание не го пуска в къщата, а Фатих, след като е донесъл дрехите на Мустафа, го оставя близо до пътя, без да го закара никъде. Междувременно Тарък кара Хазан да се преоблече, но тя не иска.

Дегизираният Мустафа отива до дома на ходжата, за да види жена си. Там идват и Нефес и Тахир. Мустафа моли Нефес да говори с Асие и да я убеди да се върне, но жена му е непоколебима. Тарък се напива и психологическите му проблеми се влошават.

Асие продължава да живее в къщата на баща си и не е готова да прости на Мустафа. Тарък активира бомбата и е готов да умре заедно с Хазан. Ферхат обикаля къщата, където са и успява да спаси момичето.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!