You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Ти разкажи, Черно море” : Хазан и Ферхат се влюбват, Мерджан се променя напълно с Тарък

„Ти разкажи, Черно море” : Хазан и Ферхат се влюбват, Мерджан се променя напълно с Тарък

В следващите епизоди на „Ти разкажи, Черно море” Мустафа прави всичко и в крайна сметка се жени отново за Асие

Тахир и Ферхат влизат в стаята, където се намира Хазан и виждат заредените експлозиви. Благодарение на бързата реакция на Ферхат, всички те са спасени. Междувременно Генджо отвежда сина си, но го пребива като животно и го държи вързан с верги. Ферхат връща Хазан у дома и близките ѝ са много щастливи.

Генджо организира добро алиби за сина си. Али не може да нарави нищо, защото има доказателства, че Тарък е бил в Батуми. Хазан е обидена, че майка й продължава да вярва на Генджо. Асие идва в имението, за да вземе нещата си. Сание прокужда сина си, за да задържи Асие и внуците в дома си. Мустафа започва да живее в офиса и заради преживения шок челюстта му се схваща. Ферхат и Хазан се срещат близо до къщата на Генджо и отиват на кафе.

Фатих казва на Асие къде живее Мустафа в момента. Ферхат иска да реши проблема с Генджо, но Фикрет го вразумява. Междувременно злодеят не спира да тормози жена си и да шпионира дъщеря си. Тарък се връща у дома. Генджо му съобщава за предстоящия годеж с Мерджан.

Тахир води Асие и Нефес на вечеря, организирана от един от партньорите му. Там Асие среща Аслан. Мустафа пристига и побеснява от ревност. Ферхат идва при Хазан, за да говорят. Тарик пристига с букет цветя и ги вижда заедно.

Тахир , Мустафа и Аслан участват в танцово състезание за спечелване на огледало. И тримата се съсипват в опит да блеснат пред жените. Челюстта на Мустафа се възстановява. Преди да си легнат, Асие и Нефес си говорят. Асие признава, че много обича съпруга си, но е много обидена. На сутринта близо до къщата Хазан намира документите на Ферхат, случайно паднали през нощта. Осман съобщава на Мустафа и цялото семейство, че за да се омъжи отново, Асие трябва да е омъжена за друг цял ден.

Мустафа почти удушава Аслан, но е спрян навреме. Всички се забавляват, гледайки го как съжалява за стореното. Само Тахир съчувства на брат си, а цялото семейство му се подиграва.

Хазан идва при Фикрет и го моли за помощ. Ферхат е отвел Тарък насила. Фикрет нарежда на хората си да намерят и доведат младежа при него. Тахир и Нефес излизат на разходка.Мерджан ги вижда и тя отново се разплаква. След това нещастното момиче отива в имението на Генджо. Дава му паспорта, за да се омъжи по-скоро за Тарък.

Мустафа продължава да страда за развода си с Асие. Балъм преживява станалото и Нефес ѝ обяснява цялата ситуация. Асие предлага на Аслан еднодневен брак. Тахир научава за това и веднага съобщава на Мустафа. Цялото семейство се опитва да разубеди Асие от подобна стъпка, но тя иска да отмъсти на Мустафа за думите му.

Мустафа намира Аслан и го напада. В резултат Аслан и Мустафа се озовават в ареста при Али. Мерджан се облича и чака да се запознае с бъдещия си съпруг. Тюркан се опитва с всички сили да убеди дъщеря си да не прави това, но момичето е убедено в решението си. Ферхат отново идва при Хазан. Докато Мустафа е арестуван, Аслан идва при семейството си, за да се оплаче от него.

Настъпва вечерта и сватовете идват в къщата на Джемил. Мерджан забелязва, че Тарък дори не й обръща внимание. Годежът се случва, а годениците не се държат като никои други. Асие страда за мъжа си. Когато Мустафа се прибира от ареста, двамата се сдобряват. На сутринта цялото семейство е много изненадано да ги види заедно. Генджо нарежда на жена си и Мелек да пазаруват с Мерджан. Вечерта Хазан отива в конюшнята и забелязва, че любимият й кон го няма.

Ферхат е откраднал коня ѝ и използва случая да я подразни. Нефес и Тахир са щастливи заедно.  Мустафа продължава да нощува в офиса, но с Асие флиртуват по телефона. Генджо казва на сина си да заведе Мерджан някъде. Прислужницата продължава да докладва на шефа всичко за Нюлефер и Мелек. Тюркан казва на съпруга си, че Мерджан се е съгласила на брак, за да забрави Тахир. Джемил не се интересува от това.

Ферхат връща коня на Хазан. Тарък го заплашва. Той е много ядосан, че се вижда с Хазан. Ферхат го удря. След като Тахир и съпругата му завеждат децата на училище,  отиват да изберат детско креватче за Масал, което се превръща в истински тормоз за бъдещия баща. Тарък се обажда на Мерджан и я кани в кафенето. Двамата не спират да се провокират и да се присмиват един за друг. През това време обаче не страдат за хората, към които хранят несподелена любов. Пред майка си Мерджан се преструва на хрисимо момиче и още се колебае дали да си приготвя чеиза.

Асие принуждава Мустафа и Сание да се тревожат, но в крайна сметка отново сключва религиозен брак с мъжа си. Влюбените се прибират у дома и цялото семейство е щастливо, въпреки че Сание се преструва на сърдита. Мерджан започва да плете за бъдещия си дом. Тарък разбира, че няма да се справи с годеницата си. Опитва се да говори с баща си, но Генджо настоява за брака. Ферхат отново навестява Хазан в училище. Двамата се опитват да помогнат на бедно дете. С помощта на Фикрет се справят с бащата, който го тормози.

Тарък се опитва да принуди Мерджан да се откаже от сватбата. Тя обаче го впечатлява с тихата си сила и това, че е оцеляла след по-тежки удари от неговите. С помощта на слугите Генджо се опитва да побърка Нилюфер. Тарък наблюдава безразличен случващото се, но не спира да мисли за Мерджан. Вечерта тайно наблюдава Хазан в съня ѝ.
Проблемите в дома ѝ провокират Мелек да си пише с тайнствен непознат в чата. Мустафа се опитва да упои майка си с чай, за да могат най-после с Асие да останат насаме в спалнята си. Без да иска обаче обърква чашите и той заспива в прегръдките на Асие.

Мерджан отива да посети бъдещата си свекърва. Родителите ѝ не спират да се карат заради бъдещата ѝ сватба. Джемил разбира, че дъщеря му е обречена да остане нещастна стара мома, ако той не се погрижи и не я ожени. В дома на Генджо Тарик и Мерджан преживяват странен флирт. Уж не се понасят, предизвикват се с оръжие и стрелят в цели над главите си. Тарък разбира колко хладнокръвна и смела е уж скромната му годеница.

Хазан отива у Фикрет. Разбира, че Ферхат е заминал за Истанбул и се чувства нещастна. Фикрет съветва Хазан да изцели душата на младежа. Тя не е забравила упрека на сестра си, която се чувства изоставена от нея.

Мерджан и Тарък които не се харесват, вадят оръжия на среща и удрят в очите. Али и Есма преживяват криза. С помощта на Калели обаче се справят и с подкрепата им ще вдигат сватба и се подготвят за медения си месец.

Хазан копнее за Ферхат. Разбира, че и баба ѝ харесва младия мъж. Ферхат се прибира в Трабзон. Справил се е с мафиотите, но не може да се скрие от Фикрет, който явно също иска да го сватоса с Хазан. Той намира благовиден повод да отиде късно през нощта в дома на учителката. Тя го посреща с пушка, но е щастлива да го види. Двамата не предполагат, че Тарък ги наблюдава.

Хазан и Ферхат пият чай на стъпалата. Тахир, който е с жена си, се обажда на стария си приятел, за да го покани на сватбата на Али. Двамата разбират къде е Ферхат и са сигурни, че тяхната сватба ще е неговата.

За един ден ходжата жени Есма и Али.Момичетата организират къна за бъдещата булка и се състои официалната сватба на комисарят и адвокатката. Всички преминава през много куриозни ситуации. Единственият неловък момент е появата на Тарък и годеницата му. Мержан е с ярка и много открита червена рокля. Двамата се държат нахално на тържеството и бързо го напускат.Сватбата продължава, а Тарък и Мерждан се качват на бързата си червена кола. Скромната дъщеря на Джемил сяда зад волана и вози годеника си с бясна скорост.

Мелек, за пореден път тормозена от Генджо, бяга от вкъщи, за да се срещне с мъж, с когото тайно общува в интернет.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!