You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Ти разкажи, Черно море“: Мустафа спасява живота на Иит, Тахир решава да убие Ведат

„Ти разкажи, Черно море“: Мустафа спасява живота на Иит, Тахир решава да убие Ведат

В живота на героите от „Ти разкажи, Черно море” се появява Берак – Фатих се влюбва в нея, но никой не подозира, че е изпратена от Ведат

Нефес и Тахир утешават Иит. Детето заспива спокойно, но неговият спасител вече не може да бъде спрян. Мустафа се прибира в дома си съкрушен. Асие се страхува Тахир да не го убие. Мъжът ѝ признава на близките си какво е бил принуден да направи. Само майка му подкрепя решението му. Тахир стреля от отчаяние по въздуха. Близнаците отиват да пазят Нефес, която е съсипана от чутото. На вратата на ходжата припада непозната жена. Твърди, че е пребита от мъжа си.

Нефес ѝ обещава помощта си. Настаняват пребитата в дома на ходжата.
Нефес открива Тахир на брега на морето. Асие иска да напусне дома си. Насреща обаче е Наджмие, която много иска да знае къде е бил Тахир цяла нощ. Асие се измъква, но клюкарката моментално осведомява Тюркян. Жената на Джемил казва на мъжа си, че той ще приключи с Калели, тя – с Нефес.

Мустафа се изправя срещу Нефес и Тахир. Младият мъж разказва как снощи е бил пред бащиния дом с оръжие в ръка. Непознатата в дома на ходжата не иска да казва името си, но изглежда добре осведомена за историята на Нефес и любимия ѝ. Някой снима влюбените. Асие го вижда и ги предупреждава – това е мъжът на Неджмие, жаден за поредната сензация. Тахир мигновено разрешава проблема – унищожава телефона на натрапника и го предупреждава какво ще говори за Нефес.

Мустафа е сам в дома си. Тъгува за миналите щастливи дни. Сание, разбира се, обвинява за станалото Нефес. След като не се решава да каже името си, Иит е готов да ѝ измисли ново. Фатих предлага да я нарекат „Прелетна птица”.

Докато си правят селфита с Иит, Мурат намира запис в телефона на Нефес от срещата на Ведат и Назар. Наджмие води ходжа в дома на Джамил, за да бае на Мерджан. Въпреки протестите на Назар, той „установява”, че момичето е урочасано от синеока жена. Тюркян и Неджмие са много доволни. Назар обаче вдига скандал и иска да заведат сестра ѝ при психолог. Мурат малко по-късно я отвлича.

В същото време Ведат и Джамил доволно отбелязват началото на края на Калели. Бизнесменът от Истанбул нетактично се усъмнява, че черноморецът печели парите си само с пясък. Джемил казва, че семейството му е било заможно. Разказва за силата на характера на Назар и не подозира как думите му провокират хищника във Ведат.

Мурат води любимата си при Нефес, която иска да я предпази от надвисналата опасност. Назар не вярва на нито една от думите ѝ. Въпреки това иска обяснение от Ведат. Той твърди, че Ейшан е изпратила видеото на Нефес, за да я ядоса. По-късно Ведат издевателства за пореден път над майката на детето си. Нефес си спомня как я е тормозил в миналото.

Тахир отива да иска обяснение от Мустафа за предателството му. Брат му разказва, че е бил принудена на това, за да го спаси. Тахир му казва, че ще напусне селото с Нефес и Иит. По-късно младежа отива в дома на ходжата. Там Нефес изживява поредния си кошмар. С помощта на „Прелетната птица” я успокоява. Той остава до леглото ѝ, прегърнал Иит.

На сутринта Асие се опитва тайно да върши домакинските си задължения в дома на Калели. Вижда колието, което мъжът ѝ е взел. Мустафа ѝ признава, че скоро ще изгубят имението. Тя обаче намира начин да му вдъхне кураж, макар да му казва, че не са се сдобрили. Мустафа казва на майка си и жена си, че брат му иска да си тръгне. Спокоен е, защото няма да му го позволи.

Ти разкажи, Черно море
Ходжата вижда Тахир в леглото на Нефес и младежът му се кълне, че престоят му е невинен. Ведат иска от Джемил да го въведе в местното общество. Партньорът му го кани на джамия. Когато Тахир отива да води Мерджан на психолог, тя му казва за плановете на баща си и бившия на Нефес. След това братята Калели отиват на джамия с Иит.

Малкият се научава на ритуалите от тях. Пристига баща му и детето се страхува. Ходжата проповядва срещу насилието над жените. Разразява се скандал, но мъдростта на ходжата сразява Ведат и Джемил.

Сание пристига в дома на сват си и извежда Нефес за косите и я унижава пред жените. Осман се прибира навреме, за да отпрати нахалниците. Близнаците отвеждат майка си, а Тахир се опитва да утеши любимата си. Вечерта младежа задържа незаконните оръжия на Джемил. В късен час отива в дома му и си взима откраднатите пари от брат му.

Нефес отново сънува кошмари. „Прелетната птица” я буди и научава най-ужасяващите подробности от миналото на спасителката си. В замяна ѝ признава, че се казва Берак. Нефес заспива успокоена, без да подозира, че е попаднала в нов капан. Берак, в действителност, е изпратена от Ведат, за да ѝ навреди.

Джемил разбира коя е предателката и удря Мерджан. Тахир нахлува по тъмна доба в бащиния дом. Връща парите на брат си и иска обяснение от майка си за поведението ѝ. Казва ѝ, че е влюбен в Нефес. Готви се да спи за последен път в дома си, но не му е лесно- бил е много щастлив с братята си.

Асие обявява бунт срещу мъжа и свекърва си. Отказва да изпълнява домакинските си задължения. Джемил споделя с Ведат, че планът им се е провалил. Бащата на Иит полудява от гняв и не иска да се преструва пред Ейшан. Братовчедка му се интересува коя е Берак. Ведат си спомня как я е посрещнал на летището. Тя го смята за свой благодетел и е готова на всичко, за да му помогне. Ведат обаче лъже Ейшан, че Берак е свързана с бизнеса им.

Мерджан преживява тежко шамара на баща си. Тюркян вярва, че си го е заслужила. Наджмие пристига и разказва как Сание е влачила за косите Нефес. Тюркян е доволна, но Мерджан искрено съчувства на съперницата си. Казва на сестра си, че на мястото на Тахир също би се влюбил в Нефес.

Мустафа пристига в офиса на Есма, за да говори с любимата на брат си. Показва ѝ видеото със самопризнанието на Ведат. Успява да я убеди, че ако брат ѝ замине, няма да бъде щастлив далече от родния край.

Мурат се качва със стълба до стаята на Назар. Тя го бута и после искрено се ужасява, че го е убила. Това се оказва само номер на Мурат. Тахир хвърля оръжието на Джамил в морето. Бащата на Мерджан отива с пистолет в дома на Калели. Мустафа го предупреждава, че трети път няма да му прости такава наглост.

Берак се опитва да се срещне с Ведат, но вижда как Фатих я преследва. Скрива се в медресето и съобщава на благодетеля си, че не могат да се видят. Тахир отива през нощта до дома на ходжата. Тайно се вижда с Нефес, която отказва да тръгне с него. Той е съкрушен, но се обнадеждава, когато тя му казва, че ще остане в неговия край, за да се бори.

Берак се среща с Ведат. Резервирана е, защото не е забравила как той я е пребил, за да бъде подходящ „Троянски кон”. Принудена е да приеме психотропни капки, които да дава на Нефес, за да я побъркат. В противен случай ще убие майка ѝ и сестра ѝ.

Тръгвайки от срещата с Берак, Ведат е пресрещнат от Тахир. Бизнесменът насочва оръжие към съперника си, но пада бързо в краката му. Комисарят разказва на Мустафа подробности за миналото на Ведат и Ейшан. Братовчедите на другия ден обядват със семейството на Джемил. Правят си снимка, на която Ведат е опасно близо до Назар.

Берак започва да дава капките на Нефес, която получава снимки от обяда на партньорите. Фатих вика комисар Митат, за да помогне на Берак. Тя получава криза, спомняйки си за заплахите на Ведат.
На другия ден Нефес започва да халюцинира. Успява да се вземе в ръце, за да заведе Иит на училище. Оказва се, че това е частна институция, за която Тахир е платил. Фатих проявява все по-настойчив интерес към Берак.

Мурат отива в дома на Назар, но там го пресреща Джамил с оръжие в ръка. Мустафа вижда Тахир пред училището на дъщеря си. Иит се страхува от него. Братята се скарват жестоко, Нефес се намесва. На Мустафа не му харесва това. Иит се разстройва и иска да защити майка си. Детето не вижда наближаващата се кола. Само бързата реакция на Мустафа спасява живота му.

Асия прощава грешките на мъжа си, а Нефес е много благодарна за спасението на детето си. Щом се прибират, виждат полицията- Ведат е завел дело за опека и иска да отнеме Иит от майка му.Нефес халюцинира и само Берак разбира какво се е случило.

Два дни по-късно Тахир е отвлякъл Ведат и заплашва живота му…Дотогава обаче, се случват още много неща…

Бахар се срамува от постъпките си. Иска да изхвърли лекарствата си, но Ведат ѝ заповядва да увеличи дозата им двойно. Тахир води Нефес при доктор Волкан. Докато я чака, прочита целия текст на иска. По-късно води Нефес на брега на морето. Казва ѝ, че Иит не е рожба на изнасилване, а сирак.

Мустафа получава много внимание и грижа и от братята си, и от Асие. Жена му отново не спира да флиртува с него. Тахир иска да получи от него видеото със самопризнанието на Ведат. Мустафа обаче го изтрива, защото не иска да рискува живота на брат си.

Благодарение на свой близък, Тахир научава, че Ведат ще напуска хотела вечерта. Вечерта се прибира в дома си. Сдобрява се с майка си и прегръща Мустафа, който отново има страстна и любяща жена. Асие дава благословия на девера си да обича Нефес. Той обаче има планове да ликвидира Ведат. Асие го благославя и за това. Готов е дори да влезе в затвора. Дава парите си на Асие, за да ги даде на Нефес.

Берак докладва на Ведат, че всичко върви по план. Не предполага, че довереникът му ги подслушва и се вълнува от новината, че тя е близо. Фатих все пак води Митат при „Прелетната птица”. Тайно взима чашата, която му е дала.

Асие отива в дома на Тюркян, за да види Мерджан. Там се натъква на Ейшан и не остава длъжна на домакинята. Вечерта Тахир отива при Нефес. Тримата с Иит прекарват чудесна вечер заедно, но той си тръгва с мисълта, че е за последно. По пътя отново се натъква на ведат. Удря го и го отвлича. Берак ги наблюдава тайно, както и Митхат – дясната ръка на бизнесмена. Никой не помага на Ведат. Митхат се изправя срещу дъщеря си. Тя го обвинява за всичко, което е принудена да прави.

Двамата съобщават на Нефес и Ейшан. Мустафа разбира за намеренията на брат си. Тахир не успява да убие Ведат, защото той му казва единственото нещо, което може да го разколебае. Полицията арестува младежа и пленникът му е освободен.

Кланът Калели и Нефес са в управлението. И Сание пристига там. Ведат я отвежда, защото има интересно предложение за нея. Предлага ѝ да му стане свидетел, за да спечели делото срещу Нефес. След това настойчиво започва да ухажва Назар, за да довърши коварните си планове. След това заплашва Нефес, че ще ѝ вземе Иит и ще го прати в чужбина.

Калели посещават Тахир и организират свиждане с любимата му. По-късно Нефес се обажда на Ведат. Предлага му тайна среща в замяна на свободата на Тахир. Двамата се срещат извън селото. Тя насочва пистолет към него, но приема предложението му за брак. Това се оказва клопка. Полицията арестува Ведат, защото е нарушил заповедта да приближава майката на сина си.

Берак е принудена да действа под заплаха отново. Получила е част от тялото на майка си. Фатих обаче е все по-близо до разкриването на истината за нея. Нефес халюцинира отново преди първото заседание на делото си. Появява се баща ѝ, който съобщава на всички, че дъщеря му е женена за Ведат.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!