You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Ти разкажи, Черно море“: Тахир и Нефес се женят, Ведат беси Мерджан

„Ти разкажи, Черно море“: Тахир и Нефес се женят, Ведат беси Мерджан

В следващите епизоди на „Ти разкажи, Черно море” предателството на Берак е разкрито

Нефес гони баща си и както винаги Асие се втурва да ѝ помага. Тахир не реагира по никакъв начин на скандала и отвежда Иит. Нефес отива на делото. Ведат твърди пред съдията, че се бои за детето си, което расте в компанията на Лудия Тахир и неуравновесената му жена. В същото време Иит казва на спасителя си, че го обича много.

Нефес получава поредна халюцинация- този път с насилственото ѝ омъжване. Тя събира сили и се защитава в съда. Съдията нарежда да се направи проучване на родителите на детето. Фатих и Асие водят Нефес в кафенето на Давуд. Там Тахир ѝ казва, че ѝ вярва безпрекословно и никога няма да се съмнява в нея, заради думите на друг. Нефес разказва как баща ѝ я представлявал пред имама, докато тя е била на училище. Идрис и жена му обещават да свидетелстват в нейна полза. Когато я прибира, Лудия Тахир обещава на любимата си, че няма да умре, докато не се разходи с нея за ръка- показвайки, че иска да е с нея.

Бащата на Нефес, изпратен от Ведат, пристига в дома на Калели. Разказва на Сание, че дъщеря му е женена, за да я убеди да свидетелства в съда. Тя се съгласява. Берак погребва част от тялото на майка си, изгаряйки от чувство за вина.

В дома на Калели пак има война: Асие си реже дантелите, за да принуди Сание да се извини на Нефес. Възрастната жена си иска подареното злато. Когато Мустафа и братята му се прибират, разпрата продължава. Мустафа обещава на Тахир, че ще свидетелства в полза на Нефес. Берак разказва на новата си приятелка, че баща ѝ е прострелял майка ѝ и жената сега е в инвалидна количка. В същото време Неджип посещава Ейшан в хотелската стая. Разказва ѝ за Берак и че Ведат я принуждава да упоява Нефес. Ейшан обещава да помогне.

Благодарение на камерите на Фатих в медресето, „Прелетната птица” е разкрита. Младежът и Тахир я виждат как говори по телефона в медресето. Фатих казва на брат си, че от десет години няма данни за нея в администрацията и болниците. На другата сутрин Тахир и близнакът отиват в дома на ходжата. Фатих отвежда Берак. През това време Тахир намира капките на странницата и скритият ѝ телефон, в който Нефес вижда номера на Ведат.

Доктор Волкан установява, че капките са с психотропни вещества. Неджмие осведомява Тюркян, че Нефес е полудяла. В засада дебнат Мурат и Асие, които искат да заведат Мерджан на психолог. Въпреки съпротивата на Назар, успяват. Асие е готова да сватоса Мерджан с доктора. Бащата на Нефес разпространява из селото, че дъщеря му е женена и разпътна.

Тормозят малкия Иит в училище. От отчаяние се качва на покрива, откъдето го сваля неговият герой – Тахир. Джемил вечерта разбира, че дъщеря му е била на психиатър. Вдига скандал и ѝ забранява да стъпва повече там. След това отива в дома на Калели, за да се разправи с враговете си. Нефес вижда как Берак изгаря от вина за това, което е принудена да ѝ причинява.

След три дни Сание отива при любимата на сина си. Разказва ѝ защо баща ѝ е идвал в дома на семейството и за това, че Ведат я кани да ѝ бъде свидетел. Казва, че няма да го направи, но и не иска Нефес да стане жена на Тахир.

Бойкотират молитвата в джамията на Осман. Той отива в кафенето за проповед и ги порицава. Доказва на съселяните си, че бракът на Нефес е недействителен.

Идва денят на делото. Всички Калели, дори Сание свидетелстват в полза на Нефес. Показанията на баща ѝ обаче променят всичко. Съдията дава Иит на Ведат до окончателното решение.

Нефес и Тахир са съсипани. На другия ден Мустафа ги събира в бащиния дом с останалата част семейство Калели. Адвокат Есма дава на Тахир да разбере, че заради него Нефес губи детето си. Сание иска да прокуди натрапницата.

Иит отказва да яде, което вбесява баща му, който го отвежда. Това веднага става известно на Тахир. Надява се с помощта на Берак да разберат къде са Ведат и баща й. Тя обаче напуска дома на ходжата.

След седмица социалните минават по домовете на Нефес и Ведат. Майката не получава добри отзиви, за разлика от бащата.

Нефес, заедно с Есма и комисарят, отиват при Ведат, за да се срещнат с Иит. Появата на Тахир обърква всичко. Той набива съперника си и отвежда любимата жена и детето ѝ. Малкият Иит с удоволствие се храни. Ведат разбира от адвоката си, че няма да спечели делото за попечителство. Назар научава, че Тахир е завел Нефес и Иит в селската си къща и веднага се обажда на бащата на детето. Неджип, както и всички останали, не знаят къде е Берак.

Ведат и хората му отиват да вземат Иит от Нефес и Иит. Но трябва да отстъпят пред семейство Калели. Въпреки появата на ходжата, Нефес изпада в неловка ситуация. Нападната е в градината и роклята ѝ е скъсана. Тахир я спасява, но ги снимат заедно. Нефес разбира, че ще изгуби делото за Иит. Тахир се ядосва и решава да се ожени за нея. Нефес много се разстройва. Тахир ѝ забранява да мисли за другите и я принуждава да приеме брака с нея.

Ти разкажи, Черно море

Тахир води избраницата си в бащиния дом и обявява на семейството, че ще се ожени за нея. Само Асие и близнаците са съгласни с този брак.  Нефес, разстроена от думите на Мустафа, отново да търси пристан при Осман. Тахир идва за нея и й казва, че никога няма да отстъпи. Осман дълго говори с Нефес. На сутринта Сание идва при Джемил, за да вземе от него адреса на Ведат. Среща се с мерзавеца и му предава, че Нефес и Тахир ще се женят. Иска той да вземе момичето и да се махнат оттук.

Мустафа губи клиентите си един по един- хората са подбудени от Джемил, за да не може да плати дълга си. Ведат търси помощ от Сание, за да открадне Нефес. Тя се съгласява и убеждава Мустафа да участва. Асие пък се готви за сватба – купува злато за Нефес и живо се интересува от Тахир дали смята да дели с етърва й една стая. Младежът е готов да чака избраницата си.

Мустафа не иска да предава брат си. Казва на Тахир намеренията на Ведат и Сание. Двамата събират и успяват да вземат Йигит с престрелка. Нефес е настанена в имението на Калели. По време на схватката с Ведат се спасява и Берак, която е била в плен и изнудвана от семейството си. Полицията арестува злодея.

Калели връщат Иит у дома. Нефес е щастлива, особено когато Мустафа й казва, че я приема и че никога вече няма да каже лоша дума за нея. Сание не благославя сватбата. Мустафа не е на нейна страна, но не казва на никого, че е действала с Ведат.

Иит трудно се съгласява майка му са се ожени. Тахир го убеждава, че никога няма да е като баща му. Започва подготовката за сватбата. Неджмие не пропуска да информира Тюркан и дъщерите й, че Тахир ще се жени за Нефес. Мерджан е съкрушена.

Сватбата става реалност. Асия е много щастлива и дарява със злато Нефес. Осман извършва извършва и религиозна сватба. Нефес и Тахир нямат обичайна брачна нощ. Споделят мислите си и заспиват един до друг. Мерджан се самонаранява, а Ведат получава криза в ареста.

Нефес казва на Тахир, че е родила още едно дете от Ведат, но детето е починало. Мъжът й обаче не е забравил думите на Ведат: „С Нефес имаме още едно дете. Тя си мисли, че е мъртво.“

Отново има заседание по делото за попечителство. Тахир получава съобщение от Ведат – Мерджан е на път да се обеси. Младежът бързо става от мястото си и напуска залата…

Дни преди това

След сватбената нощ Нефес и Тахир се опитват да свикнат един с друг, бият се с възглавници, Асие и братята са щастливи, а Сание страда от главоболие. Ведат научава за брака от Ейшан. Измисля план да убие Тахир.

След закуска Тахир кара до летището, за да се срещне със стар приятел, който го информира, че може да е намерил дъщерята на Нефес. Али предполага, че сестричката на Берак е дъщеря на Нефес. „Прелетната птица“ е освободена и тя идва в имението на Ведат. Той отново я пребива – точно пред Неджип и Айшан.

Мерджан изхвърля всички неща, които е приготвила за чеиза си и ги изгаря. Тюркян я вижда и се разстройва много. Наблизо е вездесъщата Неджмие. Ведат и Неджип наблюдават всичко това. Мустафа отива в офиса на Джемил и го предупреждава да не гони клиентите му.

Приготвят Иит да се върне при баща си. Тахир му дава телефона, за да се свърже с тях. Когато Ведат пристига, се сблъсква с Тахир. Неджип, след като се връща в имението, съобщава на Айшан, че Ведат иска да убие Мерджан, така че Джелил да убие Тахир. Айшан твърди, че е безсилна да спре братовчед си.

Асие и Сание отиват на пазара, след като разбира за това, Нефес изявява желание да отиде с тях. Сание й забранява. След заминаването им Нефес отива при съпруга си и го убеждава да отиде с нея на пазара. Двамата се разхождат из пазара, хванати за ръце. Вижда ги Мерджан. Тя се разстройва много. Мустафа мисли да продаде земята, където се намира ресторантът на неговия приятел Давуд. Сание защитава сина си и новата снаха пред клюкарките. Нефес тайно разговаря с Мерджан, за да й вдъхне сили. Вижда белезите й.

Иит се обажда на Тахир и му съобщава, че Ведат държи Берак в стаята. Младежът и Али измислят план да я спасят. Берак обаче се страхува за живота на сестра си. Само Неджип вижда Тахир, но не го прострелва и го предупреждава да е бдителен. Нефес чака мъжа си на вратата. Носи сватбени пръстени. Двамата си ги разменят. Тахир за първи път я целува.

Денят делото идва. Ведат, заедно с Неджип, с измама отвеждат Мерджан в двора на Тахир и й окачват на въже. Ведат изпраща нейна снимка на Тахир, а през телефона на Мерджан се сбогува с Джемил. След това злодеят се явява на делото. Мерджан с последни сили се опитва да се спаси. Тахир и семейството му пристигат навреме. Мерджан е в безсъзнание. Джемил и семейството му също пристига. Назар установява, че сестра й няма пулс.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close