You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Ти разкажи, Черно море“: Тахир спасява Нефес, двамата осъзнават чувствата си един към друг

„Ти разкажи, Черно море“: Тахир спасява Нефес, двамата осъзнават чувствата си един към друг

В следващите епизоди на „Ти разкажи, Черно море“ Мурат предава доверието на брат си в отчаян опит да спаси живота му и бизнеса на семейството

Ведат отвежда Нефес и Иит, а Тахир напразно очаква да му се обадят в Батуми. Мустафа вярва, че скоро ще види брат си. Принуден е за пореден път да решава спор между майка си и Асие. Притиснат е и от Джемил, който ще му даде пари, когато Тахир и Мерджан се оженят.

Ведат предава детето на хората си. Остава насаме с Нефес. Решил е да я убие и е приготвил саван. Тахир се обажда по телефона, който е дал на жената. Нефес успява тайно да вдигне и той чува какво е намислил Ведат. Нефес е принудена да облече бяла рокля.

Ведат насочва оръжие към главата ѝ. Разказва как е разбрал, че се е влюбила в Тахир. Тя успява да повери детето си на любимия. Ведат е съкрушен, че последната ѝ мисъл е за съперника му. Тахир чува как Нефес се сбогува и проехтява стрелба.

Мустафа отива при Ейшан, която е ужасена от тъмнината и си спомня за чичо си. Той ѝ помага да преодолее кризата. Докато Тахир се опитва да намери Нико, майка му, Асие и Мурат носят дарове за семейството на Мерджан. Назар разпитва за Тахир. Сание спокойно разказва, че е заминал, за да отведе Нефес в Русия.

Назар се прави на недостъпна, но отива на уречената среща с Мурат. Мустафа разпитва Ейшан за миналото. Тя си спомня как Ведат е убил баща си, за да я спаси. Казва на Мустафа, че братовчед ѝ за нея е герой.

Нико отвежда Тахир в кулата, където е Нефес. Тя е пребита, но жива. Добрала се е до пистолета. Няма сили да го простреля, но го заплашва, че ще се самоубие. Тахир намира кулата. Спасява Нефес, но трябва и да научи къде е Иит. Прострелва Ведат и изпраща съобщение на Ейшан- живота на братовчед ѝ в замяна на детето.

Бюлент отвежда Иит при Ейшан. Назар е видяла Мустафа с жената и Асие вече е уведомена. С помощта на Есма отива да залови „изменника”. Приготвила е и пистолет, но в старата къщичка няма никого.

Тахир отвежда Нефес. Двамата пак се скарват, защото тя иска да се справи сама. Казва му, че Ведат не убил любимия ѝ, а брат ѝ. Признава, че е излъгала, за да го защити от Ведат. Той я наранява, казвайки ѝ, че я защитава, защото има нужда от помощ, а не защото я харесва.

При тях не пристига Иит, а човек, носейки телефон. Ведат се е добрал с помощта на Мустафа до Ейшан и Иит. За да гарантира живота на брат си Тахир, е направил самопризнания в убийството на брата на Нефес.

Ти разкажи, Черно море
Мустафа се наранява сам с пистолета на Ведат. Той е организирал сделката със злодея, вярвайки че спасява семейството си. Иит разстройва баща си с думите, че майка му е много красива като се смее, но той никога не я е правил щастлива.

Тахир и Нефес са принудени да се срещнат с Ведат. Той обещава да даде детето на Нефес, ако се оженят. Тахир отговаря отрицателно, вместо нея. Асие посреща Местафа с пушката, но разбира че мъжът ѝ и деверите са отвлекли Ейшан, за да спасят Тахир.

Есма признава на Нефес, че и тя е била като Иит- дете на пребивана майка. Назар, която е извадила куршума от ръката на Мустафа, съобщава на близките си, че Тахир се е върнал с момичето от Истанбул.

Семейство Калели посрещат Нефес и спасителя ѝ. Мустафа се срамува от направеното, а Сание вдига скандал. По-късно двете се скарват отново. Нефес е толкова съкрушена, че сърцето на Мустафа не издържа. Изпраща жена си с нея при ходжата, за да не я тормози Сание.

Джемил иска дъщеря му да развали годежа, но Мерджан отказва да свали пръстена си. Назар отива да лекува раните на Ведат. Поощрява го да отведе жена си далече. Мустафа отново е принуден да предаде семейството, но Тахир и близнаците успяват да притиснат Ейшан, за да разберат къде е Иит. Асие започва да подозира Мустафа. Съвестта му го гризе и той се изповядва на свой работник. Асие го е последвала и чува признанието му.

Нефес и братята намират мястото, където крият Иит. Детето обаче е избягало в гората. Асие е много огорчена от мъжа си и не може да му прости. Мустафа събера цялото село да търсят момченцето. Джемил разказва за станалото и разстройва Мерджан. Нефес и Тахир намират детето. Дори Мустафа е щастлив, но Асие му напомня какво е направил.

Тахир води детето в дома си. Сание ги посреща гневна, защото Мерджан е върнала пръстена. Тахир отива до дома на годеницата си. Иска да знае дали тя се отказва от годежа ѝ. Мерджан го пита дали обича Нефес и иска време да помисли.

Асие бойкотира Мустафа и отказва да спи с него в една стая. Гостите на Асие и мъжете от селото спират Ведат, който иска да отведе детето от дома на Калели. Мерджан иска да остане сгодена, без да предполага че по същото време Асие провокира Тахир да признае, че е влюбен в Нефес. Жената на Мустафа не иска деверът ѝ да се погуби. Тахир признава, че е влюбен, но не може да причини на Нефес всичко лошо, което ги очаква. Асие се зарича пред Мустафа да развали годежа на брат му.

Сание гони Нефес. Децата ѝ застават срещу нея. Асие тръгва с Нефес и Иит, без да я е грижа за Мустафа. Ведат и Ейшан отиват при Джемал. Решават да работят заедно и срещу Калели. Мерджан страда, защото Джемил не я дава на Тахир вече. Годеникът ѝ се опитва да я разубеди, но тя разбира, че не е обичана и захвърля пръстените им.

Мустафа стои на стъпалата на тъста си. Иит се колебае дали може да каже, че чичкото е виновен за всичките им беди. Страхува се за живота на майка си. Асие се разстройва и съкрушава мъжа си с думи.

Нефес сънува кошмари, свързани с миналото. Тахир се разкъсва заради любовта си, но получава неочаквана подкрепа от ходжата. Ведат малтретира Неджип, напомняйки му, че има какво да губи.
Докато привързва Ведат, Назар разбира, че сестра му си е прерязала вените. Тахир и Нефес отиват да я видят. Всички им се нахвърлят. Нефес се скарва на Мерджан, защото посяга на най-свидното си- живота. Тюркян и Джамил изсипват целия си гняв, но Тахир излиза, прегърнал Нефес.

Назар се афектира, взима пистолета и тръгва след влюбените. Ведат и Ейшан са доволни от станалото. Нефес защитава с тялото си Тахир, когато Назар се прицелва в него. Мурат обаче ѝ попречва да я уцели.

Тахир се скарва на Нефес, защото е искала да се пожертва заради него. Ходжата става свидетел на страстния им разговор. Старецът опитва да помогне на Тахир да разбере чувствата си. Ведат и Ейшан помагат на Джемал и семейството му. Тюркян казва на дъщерите си, че Нефес сигурно е направила нещо ужасно, за да бъде пребивана. Джемал обещава на Ведат да съсипе Калели.

Джемил вижда Мурат на прозореца на Назар и го преследва до имението на Калели. Разразява се скандал. Асие не остава длъжна пред бившия си сват и му казва, че Назар е стреляла по Тахир. Мустафа успява да отпрати Джемил, но не може да накара жена си и майка си да се карат. Асие не може да прости на мъжа си, че е разделил едно дете и майка му.

Мустафа отива да говори с Тахир. Смущава се от доверието и благодарността на брат си. След като и двамата се молят в джамията. Тахир, въпреки късния час, отива в дома на ходжата, за да помоли Нефес да остане при тях.

На сутринта Асие и близнаците водят гостенката си, за да я регистрират в селото. Наджмие Телеграфа тормози Нефес, но снахата на Асие ѝ затваря устата. Тахир отива в дома на Джамил. Обвинява го за случилото се с дъщеря му. Казва ѝ, че ще я защити от всеки, който я обиди.

Наджмие осведомява всички по пътя си, че Нефес е регистрирана в дома на ходжата. В същото време Осман и Иит отиват да навестят Мерджан. Детето на Нефес очарова всички- дори бившата годеница на Тахир.

Нито една банка не дава кредит на Мустафа, за да спаси бизнеса. Ведат е доволен, но разбира, че Нефес е получила заповед, която да го държи далече от нея. Нефес отива в болницата, за да ѝ свалят гипса. Там вижда Ведат да ухажва Назар- гледката вбесява Мурат.

Сание последна научава, че Нефес се заселва в селото. Вдига скандал на Мустафа, но той ѝ казва, че е обещал на Тахир да защитава жената. Асие разбира, че мъжът ѝ ще се грижи за Нефес, за да стои брат му далече от нея.

Ведат се среща с Назар на вечеря и двамата изглежда се разбират добре. Мурат се опитва да вразуми момичето, което харесва. Назар обаче е убедена, че Ведат не може да я нарани. Нефес получава видео, в което вижда романтичната вечеря на бившия си. Чува се с Ведат, който я предупреждава, че Назар ще преживее същото като нея и дори може да я убие. Нефес прекарва нощта в молитви, без да подозира, че Тахир е бил до медресето цяла нощ.

Комисарят води Ведат в ареста. Показва му снимки от трупа на баща му. Дава му да разбере, че знае кой го е убил. Мустафа взима заем от златаря Гюлтекин, без да знае, че бизнесът му вече е в ръцете на Джемил. Тахир отива да види Мерджан. Иска да ѝ помогне да и да я направи щастлива.

Нефес отива да говори с Назар. Там вижда Тахир, който я отвежда до морето. Двамата отново се скарват. Тахир целува ръката ѝ и признава, че се опитва да стои далече от нея. Казва ѝ, че братята му ще се погрижат за сигурността ѝ, но не бива да се виждат. Нефес се разстройва, но приема поредната загуба в живота си. Човек на Джемил напада Мустафа и взима парите му.

Ведат посреща братът на Тахир пред дома му. Казва му, че всъщност е взел пари от него – ако не ги върне, ще доведе жена си в имението на Калели. В дома на ходжата Асие поощрява Иит да направи признание пред майка си и Тахир. Детето казва, че Мустафа го е дал на баща му.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close