You are here
Home > Lifestyle > „Типична” руска сватба за 2 милиона: Три булчински рокли, чужди звезди и Алла Пугачова (Снимки)

„Типична” руска сватба за 2 милиона: Три булчински рокли, чужди звезди и Алла Пугачова (Снимки)

Вече научихме какви са изискванията на традиционната руска сватба на милиардерите

Милиардерите от бившия СССР знаят, ако не какво е стил и умереност, поне – какво е да харчиш луди пари. Техните сватби са истински феномен. Да го наречем например «не хуже чем у Гуцериевых» (не по-лошо от на Гуцериеви). След вакханлията на синчето му, всички подобни мероприятия минават по калъп – тежки булчински рокли (не една!), световни имена, пищна декорация и Алла Пугачова!
ruska svatba 12
Главата на руския строителен холдинг „Ташир“ Самвел Карапетян също жени син, но за разлика от консервативния Гуцериев, снаха му не беше тиха, скромна невеста, а дръзка млада дама…с грузинска кръв. Братовчедите в Армения сигурно са потресени, а и тя не е плаха бедна студентка, а съсобственичка на интернет-магазина Buy By Me.
ruska svatba 14
Младото семейство подари на 500-те гости на сватбата национални танци, изпълненията на британската група Maroon 5, добрата стара Алла Пугачова и бившия й Филип Киркоров. Присъстваха и Дима Билан, Валерий Меладзе и София Ротару
ruska svatba 10
Богатият свекър заема престижно 28-мо място в класацията по богатство в Русия, съставена от „Форбс“. Холдингът му е изграден от над 200 компании строителни компании, търговски фирми и финансови дружество. Според експерти притежава 3,1 милиарда долара.
ruska svatba 15
Синът му е едва на 23-годишни. Саркис Карапетян е влюбен до уши в Саломе Кинцурашвили и дума не чува, че е млад за брак. 25-годишната избра за най-романтичния си ден три тоалета на топ дизайнерът Ели Сааб и бижута на стойност 200 хиляди долара.
ruska svatba 13
Новата милиардерска сватба в Русия се състоя в ресторант „Сависа“. Рецепцията на хотела заради тях беше украсена с изкуствени дървета. Гостите пък ахнаха при вида на девететажната сватбена торта, покрита с бели живи цветя.
ruska svatba
Явно свекърът е изпълнил всички желания на взискателната си снаха. Тя направи рядък жест на уважение – облече традиционна арменска носия, за да изтанцува пред всички народен танц!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!