You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > ТОП 100 на филмите за Коледа и Нова година, които носят празнично настроение

ТОП 100 на филмите за Коледа и Нова година, които носят празнично настроение

Коледа и Нова година са преди всичко семейни празници, които провокират желание за домашен уют, камина и хубав филм по телевизията

Нямаме нищо против безкрайните партита за Рождество или в последния ден на годината. Една част от нас обаче винаги ще копнее за семейна идилия, прегръдка на любим пред камината и класическа история по телевизията. Ако ви липсва празнично настроение, задължително ще си го възкресите с някой от любимите ни филми за Коледа и Нова година. И да, някои не са дублирани, но в съкровищницата на световната мрежа се пазят страхотни образци със субтитри. Вярвайте ни, да чуеш оригиналната реч, специфичния „пукот” на старите ленти е безценно!

1. „Животът е прекрасен” / It’s a Wonderful Life (1946)

За нас това е Филмът на филмите, които си струва да гледаме всяка Бъдни вечер. Да, американски и черно-бял, но от Златните години на Холивуд и най-вече – с невероятно послание!

Джордж Бейли години наред жертва мечтата си за пътешествие в полза на семейството и родния град. Коварен богаташ го изправя пред фалит и той е на път да изгуби всичко. В навечерието на Коледа решава, че най-добре е да не се е раждал изобщо.

Тогава Кларънс – Ангел Втора класа (ангел без крила) е изпратен в небесата, за да му помогне. Той прави така, че Джордж да види с очите си как би изглеждал животът на близките му, ако той не съществуваше.
Прекрасен живот по Франк Капра - Най-добрият коледен филм и В 100те най романтични филми за всички времена
Краят разбира се е щастлив – всички, на които Мистър Бейли е помагал, го спасяват от фалит, а верният Кларънс се сдобива с крила!

Ако историята ви е позната, то е защото мотивът се преповтаря непрекъснато в Холивуд, но всички знаем кой е първоизточника!

2. „Наистина любов“ / Love Actually (2003)

Колко е хубаво да сме съвременици на един филм, който вече е коледна класика! Британската лента
събира своите най-големи звезди в романтични мини-истории на хора с различни професии и съдби. Всички те са свързани по между си и изживяват своята тъжна или весела, но задължително – красива любов по време на петте седмици преди Коледа.

3.”Коледна песен„ – във всичките й варианти

Ако англичаните обичат нещо повече от „Наистина любов” по Коледа, то това е някоя класическа екранизация на вълнуващата „Коледна песен” на Чарлз Дикенс. Няма как да не се съгласим – тоталното преобразяване на стария стиснат циник – Ебенизър Скрудж е вечна и така оптимистична история!

Имате от богат по-богат избор в какъв вариант да го проследите. Според общото мнение най-добрите са: „Скрудж” от 1951 година, мюзикълът със същото име от 1970та, анимацията „Коледна песен” на Робърт Земекис.

Децата със сигурност ще харесат: „Коледната песен на Мики”, „Коледната песен на Мъпетите”, на смърфовете или друга анимирана версия на новелата.

Ние обаче нямаме търпение да дочакаме субтитрите на поредната адаптация. Тя е от тази година и излезе на малките екрани на 19ти декември – точно в деня, когато е издадена „Коледна песен” за първи път.

В най-новата версия участват Гай Пиърс и Том Харди.

10.„Ирония на съдбата или честита баня“ /„ Ирония судьбы, или С лёгким паром! (1976) + Ирония на съдбата. Продължението (2007)

Класиката на Елдар Рязанов не губи от чара си и до ден-днешен се излъчва по Нова година в Русия. Историята за едно ергенско напиване и объркани квартири (В едната е самата Барбара Брилска) е задължителна част от празничната нощ на братята-славяни!
Освен това, през 2007 година се снима продължение на историята с добре познатите ви Константин Хабенский, Сергей Безруков и Елизавета Боярска. Този филм разби класациите – и има защо!

12. „Весела Коледа” / Joyeux Noel (2005)

Даян Крюгер, Гийом Кане и още куп познати лице ще видите в филмирания разказ за онова вълнуващо събитие от Първата световна война, останало в историята като „Коледното примирие”.

В навечерието на Рождество през 1914 на Западния фронт се случва нещо неочаквано. Военните действие са прекратени по празниците. Враговете си разменят дребни подаръци и преодоляват различията си, за да си пожелаят „Весела Коледа!”

13. „Чудото на 34-та улица”/ Miracle on 34th Street (1947) или римейкът му от 1994 година

Един странен минувач замества пияния Дядо Коледа в популярен универсален магазин. Децата го обожават, а родителите са впечатлени от честността му. Това привлича нови клиенти в магазина, което не се харесва на конкуренцията.

Щом става ясно, че Крис се мисли за истинския Дядо Коледа, са готови да го затворят в психиатрията. Едно чудесно малко момиченце и един сърцат адвокат обаче са готови на всичко, за да го спасят…И да докажат вярата си в Дядо Коледа!

15.”Малки жени” / Little Women

Независимо дали ще изберете черно-белите ленти от 1933та или 1949та, превърналата се в класика версия от 1994 та или последната от тази година – при всички случаи няма да сбъркате!
Малки жени с Уайнона Райдър
Духът и топлотата в сърцата на славните сестри Марч побеждава бедността и глада. Най-голямата ценност е сплотеното семейство. То побеждава страха от неизвестността и дори може да сътвори коледно чудо!

19.“Да се срещнем в Сейнт Луис“ / Meet Me in St. Louis 1944

Още четири сестри, но с фамилия Смит и брат Лон живеят в Сейнт Луис. Едната се влюбва в съседското момче, но бащата на голямото семейство получава назначение в Ню Йорк и те трябва да заминат след Коледа…

Прекрасна черно-бяла история, любим коледен мюзикъл, който даде на света “Have Yourself a Merry Little Christmas”.

20. „Ваканцията” / The Holiday 2006

Две успешни жени в професията, но несполучили в личния си живот жени избират да променят нещата като първо заминат за празниците…през Океана. Едната живее в Холивуд, другата – в английско селце. Включват се в сайт, който предлага възможност да си разменят домовете за ваканцията. Двете грабват възможността и наред с празничното „презареждане” срещат любовта….

21. „Дневникът на Бриджет Джоунс”/ Bridget Jones’s Diary (2001) и продължения


Милата ни непохватна Бриджет води цяла битка с килограмите и самотата. Цели три ленти изпитва любовта на своя Дарси – ту с изцепките си, ту с шефа или милиардера Джак. В крайна сметка заживяват щастливо и посрещат Рождество в шантави пуловери с коледни мотиви!

22. „Докато ти спеше”/ While You Were Sleeping (1995)

Филмът, който направи Сандра Бълок в икона на американската романтична комедия разказва за самотната Луси, която спасява живота на мъж, който не познава, но за когото мечтае. Докато той е в кома, тя заблуждава семейството му, че са сгодени, но се влюбва в родния му брат…

25.”Полярен експрес”/ The Polar Express 2004

Филмова адаптация на едноименната детска книга, която разказва за пътуване на момче с „Полярния експрес“ до Северния полюс и Дядо Коледа на Бъдни вечер.

26. „Страноприемница „Празник“ /Holiday Inn 1942

Още един свръхпопулярен мюзикъл от Златните години на Холивуд – при това с Фред Астер и Бинг Кросби!
Джим Харди изоставя шоу-бизнеса, за да стане фермер в Нова Англия. Новият му живот е така труден и скучен, че бързо трансформира фермата си в парти-клуб.

27. „Коледна приказка“/ Un conte de Noël (2008 )

Всички се събират в дома на семейство Вюлар за Коледа. Децата им са пораснали и всеки носи бремето на собствения си живот. Майката на фамилията страда от заболяване и се нуждае от трансплантация на костен мозък. Кой ще й помогне в това изпитание?

28. Елхи / Ёлки (2010) и шестте й продължения

Още една хитова комедия, без която руснаците не минават, а от скоро – и родните телевизии! Лентата е снимана от шестима режисьора и разказва девет различни истории, които се оказва, че са свързани.

Филмът е толкова успешен, че се снимат: „Елхи 2”, „Елхи 3”, „Елхи 1914”, „Елхи 5”, „Нови елхи” и „Последни елхи”

35. „200 цигари”/ 200 Cigarettes (1999)

Няколко приятели решават да прекарат заедно новогодишната нощ, но пътят им към купона се оказва по-интересен и от парти! Филмът дава възможност да видите няколко от любимите си звезди съвсем млади.

36.”Тайните служби на Дядо Коледа”/ Arthur Christmas (2011)

Ако се чудите как да отговорите на въпроса: „Как Дядо Коледа успява да раздаде подаръците за една нощ на целия свят?”, този анимиран филм ще ви помогне. Ние, понеже сме ви приятели, ще ви кажем под секрет: Човечецът има елитен отряд от елфи.

37.”Новогодишната нощ” / New Year’s Eve (2011)

Един романтичен филм в стила на добрия стар Гари Маршал, който този път пропусна Джулия Робъртс, не забрави Хектор Елизондо и създаде поредния си микс красиви истории, изиграни от цяло съзвездие во главе с Робърт де Ниро и Хилъри Суонк!

38. „Нощта преди Коледа”/ The Night Before Christmas (1994)

Една анимация без Еха-ефект, но с вечни послания: Малкият Джефри и котето му са гладни и бездомни. Наемат го във фабриката за играчки на местния скъперник и богаташ. Джефри поправя бракуваните играчки и ги праща в сиропиталището. Собственикът е готов да го накаже, но тогава се намесва един старец с чудодейни сили…

39.”Да преживееш Коледа”/ Surviving Christmas (2004)

Ако си израснал с майка, която отчаяно се бори за хляба, без красиви семейни спомени и пред поредното самотно Рождество, ще направиш всичко, за да компенсираш липсващите коледи, дори ще си наемеш семейство за целта!
Бен Афлек е тъжен богаташ, който иска да изживее своята празнична мечта. Дъщерята на наетото семейство обаче не иска да участва в нея…

40. „Камъкът на раздора”/ The Family Stone 2005

В задружното семейство Стоун има много любов, взаимопомощ, традиции и подкрепа…но не и място за Мередит. В стремежа си да се хареса на близките на мъжа, който обича, тя не спира да допуска грешки. За капак всички се влюбват в сестра й – дори годеника й!
Мередит обаче намира своето щастие в семейство Стоун и дори поднася най-трогателния коледен подарък на всички, които се ужасяват от загубата, която им предстои!

Във филма участват цял букет звезди, но няма да го запомните само заради това!

41. „Честита нова година, майки”/ „С новым годом, мамы!” 2012

Това са пет нови истории и невероятни приключения на напълно различни хора. Всички те са обединени от любов към най-близкия и скъп човек на земята – майката. Всяка от тези истории разказва за трудните отношения между децата и тях. Но кой може да разбере детето си, колкото майката? Тя, независимо от вашите проблеми, отношението към нея, различията в житейските възгледи, винаги ще ви обича и защитава.

42. „Една незабравима любов”/ An Affair to Remember (1957) и римейкът „Любовна афера”/ Love Affair (1994)

Независимо дали ще предпочетете компанията на Кари Грант и Дебора Кер или влюбените младоженци Уорън Бийти и Ан Бенинг, това е красива любовна история за чувствата, които се раждат за една нощ, но устояват на времето и изпитанията.

44. „Безсъници в Сиатъл” / Sleepless in Seattle (1993)

Вечна романтична исторя, изиграна от Том Ханкс и Мег Райън, сватосани от едно момченце. Хлапето е синът на овдовелия герой и го примамва да говори във вечерно радио-шоу. Думите му трогват дълбоко не само писателката Ани, но точно тя е за него.

45. The Shop Around the Corner (1940) или много по-модерния му римейк „Имате поща”/ You’ve Got Mail(1998)

Първият филм е с участието на Джеймс Стюрът, а вторият – с неустоимия тандем Том Ханкс и Мег Райън. Необичайно объркване с писмата води до анонимна кореспонденция между двама конкуренти. Враждуват очи в очи и се влюбват с всеки написан ред, а краят на историята е наистина щастлив!

47. „Четири Коледи”/ Four Christmases (2008)

Когато си израснал с разведени родители, нито ти е до брак, нито ти е до семейни празници. Брад и Кейт са щастливи влюбени, които умело отбягват роднините по Коледа, за да не се чувстват виновни пред родителите, които са пренебрегнали.
Този път обаче не могат да избягат и са принудени да прекарат маратон от четири Коледи с майките и бащите си.

48.The Bishop’s Wife „Жената на епископа” (1947) и „Жената на проповедника” / The Preacher’s Wife (1996)

Един ангел е изпратен от небето, за да помогне на един свят човек да спаси храм и брака му. Той прави каквото може, но и се влюбва в съпругата на епископа/проповедника. В първия случай това е Лорета Йънг, във втория – Уитни Хюстън.
И ангелите обаче си ги бива – Кари Грант и Дензъл Уошингтън!

49. „Сам в къщи” 1 и 2 / Home alone (1990 и 1992 )

Сигурно има изненадани, дори ужасени, че сладкият малък изгубен Кевин е по средата на класацията ни. Колкото и да обичаме Маколи Кълкин обаче сме леко уморени от безотговорните му родители, които постоянно го забравят по Коледа. Филмите са прекрасни, но от толкова повтаряне по телевизиите чарът им се похабява. Виж, на малките деца ще им хареса запознанството с Кевин…първите десет пъти!

51. Честита нова година / La Bonne Annee (1973)

Двама гангстери се канят да оберат бижутерски магазин, но единият се влюбва в собственичката на съседния. Ще попречи ли крехкия романс на плановете им?

52. „Бяла Коледа”/ White Christmas (1954)

След края на Втората Световна Война най-добрия пеещ и танцуващ мъжки дует в Америка става свръх популярен. Те се запознават със сестрите Бети и Джуди. Това провокира идеята за създаването на квартет. Първият концерт е насрочен в деня преди Коледа..

53. „Вечната песен” / Das ewige Lied (1997)

Една измислена, но много добре разказана история за това как пастор Йозеф Мор е написал текста на „Тиха нощ, свята нощ”.

54. „Знак на съдбата” / Serendipity (2001)

Една среща в навечерието на Коледа е последвана от дълго лутане и търсене един на друг. Малко преди да се предадат и да се оженят за други, главните герои се срещат отново.

55. „Човекът, който изобрети Коледа” /The Man Who Invented Christmas (2017)
"Човекът, който изобрети Коледа" за чарз Дикенс и неговата "Коледна история"
Магично-реалистичен разказ за това как Чарлз Дикенс написа най-вдъхновяващата история за шест седмици и успя да възкреси завинаги Рождество, за да го празнуваме по познатия ни начин.

56. „Последна Коледа” / Last Christmas (2019)

Тази година излезе на екран тъжно-красив разказ за едно момиче, изгубило желанието си за празници, но принудено да работи като елф в коледен магазин. Героинята на Емилия Кларк среща един направо идеален мъж, който променя живота й и…

57. „Апартаментът”/ The Apartment (1960)

Самотен застраховател преуспява в кариерата, като преотстъпва ергенския си апартамент на четирима шефове във фирмата. Те го ползват за своите забежки, но една непредвидена среща с изоставена любовница променя нещата.

58. „Боб спасява Коледа”/ Bob’s Broken Sleigh (2015)

Един елф без магически сили, но със смело сърце и въображение успява да спаси празника на всички деца.

59. Лошият Дядо Коледа”/ Bad Santa (2003) и продължение от (2016)

Един дребен мошеник, но с добро сърце, планира поредния си обир, предрешен като Дядо Коледа. Плановете му се объркват – първия път среща едно очарователно хлапе, втория – майка си.

61. „Изгубената Коледа”/ Lost Christmas (2011) 88 мин.

В навечерието на Коледа се появява непознат, който не знае кой е, откъде е, нито че е в Манчестър. На дрехата му пише „Антъни” и има рядък дар – докосвайки ръцете на хората, раззпознава загубите на хората и им помага да открият търсеното.

63. „Ние не сме ангели”/ We’re No Angels (1955) и римейк (1989)

Независимо дали харесвате Хъмфри Богард или Робърт Де Ниро, ще попаднете на забавна история, в която бегълци от затвора намират убежище в манастир. Те са принудени да учат енориашите си на добро и зло, а дали ще се справят?!

64. „Гринч, който открадна Коледа”/ How the Grinch Stole Christmas (2000)

Джим Кери е предрешен като зъл, космат и зелен звяр, който ненавижда Коледа и семейство Ху. Той открадва декорацията и подаръците на всички, но враговете му празнуват Рождество. Гринч пък осъзнава смисъла на празника, благодарение на малката Синди Лу.

65. „Елф” / Elf (2003)

Отгледан от елфи, Бъди разбира, че е осиновен и отива в Ню Йорку където биологичния му баща се оказва в списъка на непослушните. Той решава с помощта на красива млада дама, наета като елф в огромен магазин да събуди духа на Коледа в татко и всички останали.

66. „Фред Клаус”/ Fred Claus (2007)

Разпасаният брат на Дядо Коледа цял живот е живял в сянката му и не вярва в светостта на празниците. Когато Рождество рискува да бъде отменено обаче, Фред се заема да помогне на батко и тогава осъзнава важността на семейството.

67.„Замръзналото кралство” 1, 2 и „Коледа с Олаф”/ Frozen 1,2 и Olaf’s Frozen Adventure (2013), (2017) и (2019)

Анимираната приказка за сестрите Ана и Елза се харесва не само на малките момиченца, а безобразно сладкият Олаф ще ви разкаже много за коледните традиции!

70.”Омагьосан ден”/ Groundhog Day 1993

Место събитие в дълбоката провинция се случва отново и отново на амбициозен и егоистичен водещ. Той трябва да преживява едни и същи нещо, докато не поправи грешките си и не стане по-добър човек!

71. „За какво си говорят мъжете” и продължение / „О чём говорят мужчины” (2010) и (2011)

Четирима приятели бягат и от жени, и любовници вМосква и запрашват с кола за Одеса. По пътя те си говорят за тях, за сложните си отношения и обсъждат други „момчешки“ теми.

73. „Гремлини”/ Gremlins (1984)

Сладките пухкави мъници могат да са непоправимо зло…ако ги намокрите! Те не понасят топло и студено, а ако ви ги подарят за Коледа и нарушите правилата, ви чака цяло бедствие!

74. „Коледна свещ”/ The Christmas Candle (2013)

Дълбоко в английската провинция, в селце като от приказките на име Гледбъри съществува легенда, че на всеки 25 години тайнствен ангел посещава работилницата за свещи. Всеки, който запали от тях на Бъдни вечер, му се случват чудеса, но през 1890 г., чудесата са поставени под риск

75.”Коледа през ноември”/ November Christmas (2010)

В малкият град нищо сякаш не се случва, но само там хората ще се съгласят да отпразнуват Рождество, за да донесат истинска радост на едно болно от рак дете.

76.The Christmas Cottage/ Коледата на Томас Кинкейд (2008)

Младият Том се завръща у дома за Коледа, но там го чака разорената му майка и болезнено остарелия му ментор. Той решава да направи стенописи, които да вдъхновят местните. Така Томас Кинкейд се убеждава в таланта си на художник, а съгражданите му усещат магията на Коледа.

77. „Русалки”/Mermaids (1990)

Филмът не е точно за Коледа, но в този сезон една самотна еврейска майка и момичетата й преживяват поредното преместване, където ги чакат любовта и осъзнаването на това колко важни са една за друга.

78.”Сексът и градът: Филмът” / Sex and the City: The Movie (2008)

Любимите ни момичета без възраст заедно преживяват предателствата на Стив и Тузаря, ангажиментите на Стив и тревогата около бременността на Шарлът. В Новогодишната нощ всеки от героите е с мисъл за любимия в сърцето си, а щастливият край е награда за изпитанията им.

79. „Чудата Коледа”/ Abominable Christmas (2012)

Адам и Аби – децата на Снвежния човек, толкова силно искат да разберат Коледа, че не се съобразяват със забраната му и напускат планината. Двамата връщат празника в дома на Лили, чийто баща е прекалено зает да празнува.

80.”Весели крачета”/ Happy Feet (2006) и продължението му от (2011)

Един пингвин не като другите е прогонен от своите, но така успява да им помогне. На свой ред синът му не иска и не може да танцува като него, но той копнее да лети…

82.”Договор за Дядо Коледа” 1,2,3 / The Santa Clause (1994,2002, 2006)

Един добър баща прави всичко за сина си – дори е способен да замести Дядо Коледа. Скот се справя така добре, че е назначен на Северния полюс, намира си съпруга и успява да радва децата по света и в трите части на филма.

85.”Ледена епоха: Мамутска Коледа”/ Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Ленивецът Сид поврежда скъпоценна семейна реликва на Мани и той му казва, че ще попадне в черния списък на Дядо Коледа. Бедният непохватен миризливко заминава за Северния полюс, за да получи прошка и продължава да се забърква в неприятности.

86.”Блатната Коледа на Шрек”/ Shrek the Halls (2007)

За да зарадва своята Фиона, Шрек е готов на всичко, дори да опознае странния празник, наречен „Коледа” и дори да се подготви от специален наръчник „За идиоти”.

87.“Карнавална нощ“/“Карнавальная ночь“ (1956)

В поредното бижу на режисьора Елдар Рязанов се разказва за пагубните намерения на новия шеф на Дома на културата да провали празничната карнавална вечер като я направи „сериозна”. За радост, срещу себе си има отряд идейни младежи, които са готови на тиха война, за да запазят веселбата!

88.“Само приятели“ /Just Friends (2005)

Крис винаги е бил приятел с Джейми, докато са ученици. Той заминава в Лос Анджелис и става атрактивен музикален мениджър. Всяко момиче го иска и той вече не се връща у дома. Когато не успява да отлети за Париж, той се връща вкъщи. Среща отново Джейми и се амбицира да бъдат повече от „Само приятели“ този път.

89.“Джентълмени с късмет“/ „Джентльмены удачи“ ( 1971)

Един мек и мил „другар” в детска градина е като близнак с престъпник и лидер на банда крадци. Това го вкарва в особено опасни ситуации.

90. „Кога ще пристигнем?”/ Are We There Yet? (2005)

Ник така си пада по самотната майка Сюзан, че се съгласява да доведе децата ѝ във Ванкувър, за да са заедно на Нова година. Това е най-подходящата възможност да я впечатли, но хлапетата ще му разкажат играта.

91. „Палави мамчета по Коледа” / A Bad Moms Christmas (2017)

Съсипаните от умора майки, отдадени на работата и семействата си съпруги, взимат малък отпуск, за да посетят майките си по Коледа.

92.Almost Christmas / Почти Коледа (2016)

Едно разединено семейство се събира за Рождество с намерение да посрещне светъл празник, без да се изпокарат. Това не става лесно, въпреки намеренията им!

93.12 мъже за Коледа/ 12 Men of Christmas (2009)

Джейн губи престижната си работа и перспективното си гадже на коледното парти. Приема първата оферта и се налага да се мести в затънтен градец в Монтана. Докато се опитва да снима календар, с който местната Гражданска защита да набере средства, Джейн намира любовта.

94. „Коледата невъзможна”/ Jingle All the Way (2016)

Арнолд Шварценегер е зает татко, който иска да откупи вината пред детето си като му купи Идеалния подарък. Той е готов да не жали пари, но има и други виновни бащи като него!

95.”Коледа с Холи” / Christmas with Holly (2012)

Маги е изоставена от годеника си и тя решава да започне нов живот в малко градче. Тя сбъдва поне една от мечтите си – отваря магазин за играчки. Води тиха война със собственика на кафенето Марк, но той се оказва нейното чудо по Коледа.

96.”Ш*бано коледно чудо”/A Merry Friggin’ Christmas (2014)

Един млад баща, без особено желание, води семейството си при своите родители. Те са странни чешити и не са хора, с които някой би искал да празнува. Положението става по-страшно, когато Бойд разбира, че е забравил подаръците на детето си и трябва да ги вземе в компанията на баща си.

97. „Една вълшебна Коледа” / One Magic Christmas (1985)

Един ангел – пазител и едно малко момиченце връщат коледната вяра в сърцето на една самотна майка.

98. „Коледа с Тъкър” / Christmas With Tucker (2013)

След смъртта на баща си, тийнейджър изгражда специална връзка с кучето на съседа и се научава да бъде човек, като помага на баба, дядо и общността на по време на поредица зимни бури.

99.”Ще си бъда у дома за Коледа”/ I’ll Be Home for Christmas (1998)

За да получи обещаното порше, Джейк прави всичко, за да се прибере у дома за коледната вечеря. Приятелите от футболния отбор обаче го наказват като няколко дни преди празника го изоставят в пустинята, нагизден с костюм на Дядо Коледа и брада.

100. „Космическа Коледа”/ Deck the Halls (2006)

Двама амбициозни глави на семейства се надпреварват в стремежа да подредят най-бляскавата украса на улицата. Съпругите и децата им трудно търпят тази вражда, а положението започва да става невъзможно…

Бонус: Българското кино сега прави опити да снима филми за Коледа, но ние имаме с какво да сгреем душите си на майчиния си език по празниците. За да се почувстваме отново малки или да си спомним миналото, няма нищо лошо да гледаме отново:

„Баща ми бояджията“ (1974)

„Топло”(1978)

„Дом за нашите деца” – първи сезон (1986)

Екипът на „Жена на Върха” ви желае Светла Коледа и Честита Нова година! Да сте здрави и щастливи! Да има с кого да споделите своите празнични мигове с любими коледни и новогодишни филми!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close