You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Трима братя, три сестри” 2: Химена се сдобрява с Оскар, Франко се завръща

„Трима братя, три сестри” 2: Химена се сдобрява с Оскар, Франко се завръща

В следващите епизоди на „Трима братя, три сестри“ 2 Деметрио убива Нино,

Танците в бара са вълнуващи, но е и за Габи, която наблюдава непохватните опити на майка си да даде шанс на Деметрио. Дори думите на леля ѝ Химена не могат да я убедят, че трябва да приеме човека, който толкова я плаши.

Хуан и Норма са на романтична вечеря. Химена получава нервен пристъп. По същото време възпитателката установява липсата на Дуван в интерната. Появата на Хуан Давид кара Росарио да забрави, че Гюнтер я е предупредил – мъжът ѝ е наблизо. Певицата се опитва да примами младежа с нежности, но Муриел се появява навреме.
Докато Оскар търси детето, Берта се обажда на Химена. Разказва ѝ какво се е случило с Дуван. Оскар напразно търси детето. Ромина вдига скандали в полицията, а Химена споделя със Сара и Габи, че се тревожи за Дуван.

Хуан Давид и Муриел прекарват свободния си ден заедно на открито. Росарио се разкъсва от гняв. Фотограф снима влюбените. Хуан Давид му иска обяснение и той се оправдава с професията.

Сара си спомня как Франко я е напуснал, без да ѝ даде нормално обяснение. Казва на Химена, че братята му със сигурност знаят какво се крие зад изчезването, но няма да издадат тайната му. В същото време Франко работи тежка работа в затвор в пустинята. Нападнат е и той трябва да се пребори, за да оцелее.

Аида е скрила Дуван и не разрешава на баща му да го види. Двамата обаче се чуват по телефона. Оскар казва на сина си, че иска да живее с него. Детето е раздвоено между майката, която не го обича и Химена, която е мила с него. Семейство Рейес подкрепя Оскар в намерението му да отгледа Дуван и да се отърве от Ромина.

Сара не обича Деметрио, но признава пред Химена, че е самотна. Желанието да даде на натрапника шанс обаче вбесява децата й. Деметрио провокира Андрес с намеци. Албин го напада, за да защити любимия. Сара се меси, за да ги спре. Огорчена е, че синът й страда за мъж, който ги е изоставил.

Росарио, която е поръчала снимките, тайно се надява Муриел да се уплаши и да стои далеч от годеника си. Певицата обаче получава скъпо колие – послание от мъжа й. Химена по случайност се натъква на зазидани документи в стената на ателието на Франко. Междувременно пускат Ромина от ареста, заради липса на доказателства. Оскар иска да реши проблема с официализирането си като баща и му предстои тежка среща в мелницата. Той обаче получава документите, които го карат да се притеснява и се обажда на Хуан. На двамата им предстои разговор, който отбягват от години. Хуан решава, че това е идеалният момент да помогнат на Франко и да го намерят където и да е по света.
Какво ще се случи в Трима братя, три сестри
Сара говори с Андрес и Албин. Тя не може да повярва, че децата ѝ са толкова против възможността да е с друг, освен с баща им. Андрес е готов дори да не се върне вече у дома. Албин успокоява напрежението, но ясно показва, че Сара не бива да вярва на Деметрио.

Злодеят нахлува в стаята на Габи, извинявайки се за шума, който вдига с работниците. Една от прислужниците я спасява от натрапника. По-късно споделя с Химена всичко за Нико и неговото минало. Младежът е готов да се предаде, но иска да спаси семейството си от престъпниците. Химена ѝ обещава подкрепа. По-късно Деметрио тайно наблюдава момичето под душа. Сънува как я изнасилва. Негов човек му докладва за предателство на бандата. Деметрио нарежда Нино да бъде убит.

Ромина подписва ограничителна заповед да не доближава дома на Оскар. Той говори с детето си насаме. Опитва се да го убеди, че е много обичан от него и съпругата му. След като си тръгва Ромина отново се запътва към дома на съперницата си. Аида не успява да я спре. Берта изненадва злодейката в гръб- познала я е, но не се страхува. Ромина иска да я нарани с камък, но прислужницата вече носи оръжие и успява да я прокуди.

Хуан Давид отива в бара за поредното шоу на любимата му. Росарио се държи по-разкрепостено и от младини. Панчита се опитва да я убеди да престане. Докато младите прекарват поредна любовна нощ, Росарио не спира да твърди, че и Хуан Давид я иска.

В спалнята на Хуан и Норма цари любов и доверие. Той най-после е признал за тайната на Франко. Ще замине да спасява брат си сам, но моли жена си да не казва нищо на Сара. Когато с Оскар отиват при адвокатите, става ясно, че Франко е затворен в Доха, където лежи несправедливо обвинен в пране на пари и връзка с трафиканти на дрога. Само той може да отговори защо документите, които го оневиняват са зазидани в стените на ателието му.

Деметрио застава начело на масата на Сара, когато тя събира децата и майка си. Напъните му за помирение не се харесват на Габи и Андрес. Неприятните му коментари за Албин се превръщат в подов да го нападнат. Сара се ядосва и отпраща Андрес. Той се изнася гневен от бащиния дом.

По-късно Норма споделя с Химена за проблемите на Франко. Тя и Хуан решават да заминат за Доха. Оскар отива да види дали Ромина се грижи както трябва да сина му. Предупреждава я да стои далече от дома му.

Муриел съобщава на майка си, че баща ѝ е наредил да не излиза никъде, защото ще я посети.

Хуан сънува притеснителни същина за Франко, който наистина има сериозни проблеми в затвора. С Норма се подготвят за път, но нито едно от децата им не вярва, че ще пътуват, за да помогнат на бизнеса на Оскар.

Деметрио не спира да притеснява Габи и да опитва да заличи Франко от дома му. Сара страда, а той си представя как я убива. При опит да я целуне обаче, тя го отблъсква. Деметрио заявява, че няма да я докосне, докато не се оженят.

Росарио се облича предизвикателно и отива в ранчото на Хуан Давид, уж за да го предупреди за Самуел. Държи се предизвикателно както обичайно. Появата на Хуан я принуждава да си тръгне. Мъжът на Норма поверява децата си на Оскар. Двамата успяват да опазят тайната на Франко от младежите. Старият Дон Мартин обаче винаги знае какво се случва в дома му и с близките.

Габриела тъгува, че близките ѝ са забравили за рождения ѝ ден. Деметрио е на масата до нея и си представя как ще убие Сара, щом се оженят. На другия ден Габи получава странно обаждане от Нино и се втурва с Химена в гетото на Сан Маркос, за да спаси близките му. Сара търси Оскар за помощ. Той тръгва с близнаците и брат им.
Ромина изравя пушката. Аида и Дуван я виждат, но тя вярва, че полицията не може да открие доказателството срещу нея.

Хората от гетото опитват да спасят Нино и близките му. Деметрио и бандата му обаче надделяват. Нино успява да се обади на Габи и да каже колко я обича. След това Деметрио го убива. Навременната поява на Оскар и младежите спасява близките му. Бандитите са заловени, но Деметрио успява да избяга. Оскар успява да спаси жена си от похищение, а Габи оплаква мъртвия си любим. Тя е успяла да види очите на убиеца на Нино- много ѝ напомнят на тези на Деметрио. Сара обаче не ѝ вярва.

Оскар умолява Химена да остане в дома им. Двамата приютяват Сибила и Гастон. Ромина научава новините от кръстницата си и побеснява. Кълне се, че ще убие Химена. По-късно вижда Сибила и братчето ѝ, но работникът, който беше наранила, я гони от имението. След като се връща в мелницата, опитва да настрои Дуван срещу баща му.
Химена още обича Оскар и му го показва. Не може да преглътне лесно измамата обаче. Това не ѝ пречи да приеме Дуван в дома си. Не иска да слуша предупрежденията на работника, който ѝ казва, че Ромина ще ѝ навреди с помощта на момченцето.

Опитите на Росарио да всеят смут между Муриел и Хуан Давид успяват. Младежът ѝ се обажда, за да поиска обяснение. Казва, че ще я посети, за да разговарят. Росарио иска да го посрещне облечена по нощница. За нейна изненада, вместо Хуан Давид, открива Самуел в бара. Той е решил да си върне жена.

Габи за пореден път се скарва със Сара и баба си, които се опитват да я принудят да приеме Деметрио. Убиецът разбира къде е Сибила и добре помни, че тя го е видяла без маска. Предлага на Габриела да ги приюти. Тя не е очарована, но приема. Химена обаче иска децата да останат при нея. В крайна сметка Сибила се мести при доня Габриела.

Оскар споделя с жена си, че е получил прекрасни новини от Хуан и Норма. Деметрио е все по-обсебен от Габи и мечтае да я убие. Признава на Роман, че е със Сара, за да се превърне в едрия земеделец, който винаги е искал да бъде. Когато вечерта нахлува в стаята на Сибила, докато спи, с изненада открива Доминга там. Прислужницата го гони.

Муриел и майка ѝ се чувстват като в клопка. Самуел иска за дъщеря си международна кариера, а жена му да бъде стои до него до последния им ден. Хуан Давид не издържа на обяснението и отива при чичо си Оскар, за да разбере за плановете на родителите си. Той му признава, че пътуването им е свързано със спасението на Франко. Хуан е гневен, но е принуден да приеме, че се е налагало да пазят всичко в тайна.

Росарио не издържа контрола на Самуел. Опитва се да го изгони. Муриел я защитава и получава плесница от баща си. На другия ден полицията му забранява достъп до заведението.

Аида предупреждава Ромина, Оскар и Химена може да осиновят братчето на Сибила и то да има повече права от Дуван. По-късно ранчерото води сина си на училище. Казва му, че се грижат за Гастон, но той е единственият му син. Дуван е щастлив, въпреки, че разбира, че баща му не обича майка му.

Инвентаризацията на Деметрио в имението на Сара не се харесва на Гонсало. Той се опитва да предупреди господарката, но тя твърди, че децата ѝ не се интересуват от това. Гонсало се обажда на Габи. Тя иска да говори с майка си, но Сара за първи път изглежда готова да забрави Франко.

В същото време Оскар и Хуан Давид нареждат на Кинтина да оправи стаята за гости. Принудени са да споделят с нея голямата си тайна: Франко се е завърнал! Малко по-късно Хуан и Норма пристигат с такси. С тях е малко обърканият, но все още обичан от всички Франко!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close