You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Трима братя, три сестри“ 2: Какво предстои да видите в първите епизоди?

„Трима братя, три сестри“ 2: Какво предстои да видите в първите епизоди?

Любовта не е угаснала между главните герои от „Трима братя, три сестри“, но щастливите дни са приключили с появата на тайни афери, скрити врагове и…завръщането на Росарио Монтес

Зрителите имат възможност да се срещнат с любимите си герои от „Трима братя, три сестри“ 20 години по-късно: Хуан все така страстно влюбен в своята Норма и изпълнил обещанието си с двете си ръце да й осигури всичко, с което е свикнала от дете. Техният Хуан- Давид е прекрасен млад мъж – твърде сериозен и отговорен. Той има двама по-малки близнаци, които всички обичат, но и всички притесняват с непрекъснатите си премеждия. Още в първия епизод на сериала Ерик и Леон са търсени от полицията. Синът на техния стар учител ги обвинява, че са убили баща му и са го заровили в училището.

Двамата са изнудвани по телефона и се опитват да избягат. Правилно предполагат, че полицията вече е в бащиния им дом, за да ги арестува. Хуан е бесен на близнаците си, но и няма да допусне някой да ги нарани. В крайна сметка младежите са арестувани и отведени на разпит. Синът на учителя им се появява в имението и признава, че е насочил подозренията към тях.

Сара живее близо до сестра си и заедно с децата си – Габи и Андрес. Тя е вярна опора на Норма и отново е до нея в труден момент. Доня Габриела все по-трудно се справя с дон Мартин и неговите пристъпи. Станала е отново жлъчна, но пък е отдадена баба, която позволява твърде много на внуците си.

Химена и Оскар са в Милано на последното й дефиле и  обявяването на модната им марка. Двамата са много успешни в бизнеса, но имат своите притеснения. Тя- че още не е дала дете на любимия, той – че в миг на слабост е предал доверието й. Разбирайки за проблемите на племенниците си, решават да се върнат у дома.

В Сан Маркос се завръща още един „призрак“ от миналото. Росарио Монтес – все още красива, но изгубила всяка надежда за любов, иска да възкреси мястото, свързано с най-красивите й спомени. Тя е омъжена за много богат и властен мъж. Има красива дъщеря, с която не се разбира. До нея е само дясната й ръка – Гюнтер, който изглежда потаен и опасен.

Росарио се завръща в селото, защото смята, че може да стои на равна нога с жените от клана Елисондо- Рейес. В деня на ареста на Ерик и Леон за първи път застава очи в очи със Сара и Норма. Близо до тях обаче вижда един младеж, който буди в нея заспали от 20 години чувства. Това е Хуан- Давид, който също се впечатлява от мистериозната дама.

Единствената, която може да противостои на Росарио е дъщеря й. Мюриел е готова на всичко, за да върне майка си у дома. Гюнтер обаче е на пътя й. Той не пропуска да забележи жадния поглед на Росарио, отправен към непознатия младеж.

Близнаците са освободени. Баща им ги разпитва, но те упорито отричат да са свързани по някакъв начин с учителя Кареньо. Габриела за пореден път ги защитава и напомня за жестокостите на покойника.

Какво ще се случи в Трима братя, три сестри 2 ?

Сара страда за съпруга си, който я е напуснал преди няколко години, без дори да я предупреди. Тя споделя само с Норма, че още се надява да се прибере. Мислила си е, че е отишъл при Росарио, но когато я вижда, разбира, че се е заблуждавала.

Хуан разговаря с големия си син. Разбира, че младежът е развълнуван от някое момиче. Хуан-Давид отрича, но не спира да мисли за Росарио, която го е поразила от пръв поглед.

Леон си припомня жестокостите на учителя и как го е видял върздан преди да умре. Анонимният изнудвач отново звъни, за да иска пари. С брат му се опитват да намерят изнудвача.

Росарио открива Панчита и я запалва за идеята да възродят бара си. Само Гюнтер е недоволен от повята на другата певица. Напомня на Росарио, че той е помогнал да се омъжи. Дъщеря ѝ се опитва да я намери. Бащата на момичето обещава да я върне жива или мъртва.

Провокиран от ревност и от обаждането на Габриела, Оскар принуждава жена си да се приберат у дома. Той е най-близък с близнаците. След като приключва тържеството по повод завръщането им, Оскар настоява за разговор с племенниците си.

Става ясно, че преди време близнаците са опитвали да прелъстят едновременно Адела – дъщерята на учителя. Само навремената намеса на Оскар и прилична сума е спасила живота на момчетата.

В същото време в дома на Сара също има събиране. Децата ѝ я канят да се присъедини към тях. Андрес не одобрява особено ухажорът на сестра си- Ниньо. На другия ден, когато го обсъждат, Габи крие, че се е запознала с младежа, докато той е бягал от полицията.

Росарио нучава от Панчита, че вълнуващият младеж е син на Хуан и Норма. Разбира, че е ветеринар и ще го намери само на работа. Тя отива в имението на братята с мотива, че си търси кон. Вместо да намери Хуан-Давид, тя попада на Ерик и Леон, които решават, че е измамница. Нападат я, но Кинтина се появява навреме, за да ги спре.

Химена споделя със Сара, че на Оскар може би му липсват деца. Сестра ѝ напомня, че нейните не са задържали мъжът ѝ у дома. Оскар намира сина на учителя, за да говори с него, за да помогне на близнаците.

В същото време Хуан и Норма разбират за инцидента с Росарио. Бащата на момчетата се ядосва толкова, че жена му го удря, за да го спре. Норма разбира, че е прекалила, но през нощта прави всичко, за да се сдобрят.

На сутринта Хуан-Давид принуждава близнаците да отидат при Росарио, за да поднесат извинението си. Тя не иска да вижда нахалниците и дори си слага пистолет в джоба. Когато го насочва обаче, вижда младия ветеринар, който успява да я впечатли още повече.

Росарио отказва да говори с близнаците, но дава да се разбере, че ако купи кон, то това ще е само от доктора. Младият мъж се чувства покорен от харизмата ѝ и не може да скрие това от малките си братя.

Химена се оплаква на Норма, че съпругът ѝ е станал отчужден. В същото време Оскар язди дълбоко в гората, където го очаква едно малко момченце, наречено Дуван. Става ясно, че това е детето му от една много арогантна жена, която използва сина му, за да се добере до него.

Росарио и Панчита имат бизнес среща с кмета. В сградата на кметството се засичат със Сара и Габриела. Росарио им казва, че е решила да се върне за постоянно. Норма и Хуан не са очаровани да разберат, че певицата е жената, с която близнаците имат проблем.

Големият им син не спира да мисли за Росарио. Измъква почти всичко като информация от прадядо си, но никой не му казва, че певицата е била и с чичо му. Сара се тревожи за буйната си дъщеря, но не подозира, че Габи се е забъркала с младеж, който има сериозни неприятности.

Майката на Дуван- Ромина, отчаяно иска живота на Химена. Кръстницата ѝ обещава да помогне да победи в тази война. Привечер Габи се прибира сама. Един опасен мъж я притеснява от колата си. Появата на Оскар обаче я спасява.

Химена осъзнава, че губи мъжа си. Оскар просто се срамува от аферата си с Ромина. Хуан-Давид продължава да разпитва за Росарио. Габриела събира семейството му и разказва, че певицата е станала мултимилионерка с втория си брак и ще се установи в Сан Маркос.

За да накара певицата да разбере, че има само нея, Гюнтер разваля колата ѝ. Росарио остава сама в пустощта. Андрес се появява навреме, за да ѝ помогне. Тя остава смаяна, щом разбира, че младият рицар е син на нейния Франко. Завоалирано му признава, че е имала връзка с баща му. Двамата си допадат, защото се интересуват от музика.

В същото време Сара се разхожда с Оскар, без за подозира, че е била спасена от въоръжен обир, в който е замесен приятеля на дъщеря ѝ. Нино забранява да доближава семейството на Габи. Съучастникът му обаче има други планове.

Андрес е очарован от новия бар „Алкала“. Приема да работи за Росарио и Панчита, което разтройва много Сара. Хуан подслушва близнаците и разбира, че войната между тях и Кареньо е свързана с дъщерята на учителя. Когато се опитва да притисне момчетата с помощта на Норма, се разразява истински скандал.

Това, което се превръща в истинска драма обаче, е желанието на Андрес да работи с Росарио. Габриела вдига скандал пред всички. В опит да помогне на племенника си, Оскар разказва, че Франко е имал връзка с певицата. В крайна сметка Сара разрешава на Андрес да свири в „Алкала“. Никой от семейството обаче не отива на откриването на бара.

Андрес разпитва Росарио за баща си. Тя му разказва истината, а той от своя страна споделя, че майка му е най-добрата и няма против да работи в бара.

Възрастната Габриела мечтае да се омъжи отново. Развълнувана е от Деметрио Хурадо, но разбира, че той се интересува от Сара. Не подозира, че това е поредният непочтен тип в живота ѝ, който освен всичко, преследва и единствената ѝ внучка.

Ромина тормози малкия Дуван, защото не може да изкопчи нищо за себе си от Оскар. Бащата на момчето я предупреждава, че може да ѝ го вземе, ако не се държи добре с него.

Росарио има тайни психически проблеми. За да се задържи в живота ѝ, Гюнтер ѝ обещава да ѝ даде Хуан-Давид. Икономът се отнася с недоверие и към Андрес, който певицата смята, че прилича много на баща си.

Гюнтер отива с настоятелна покана при синовете на Хуан и Норма, за да ги покани в заведението на Росарио. Близнаците поощряват брат си да приеме, макар че той не е очарован.

Ромина подтиква сина си да види Оскар в дома му. Охраната напада Дуван, но баща му го спасява. Химена вижда детето, но той намира оправдание за присъствието му.

Младите братя Рейес отиват в „Алкала“. Росарио напористо ухажва с танците си Хуан-Давид…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close