You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Трима братя, три сестри“: Франко спасява Габи от Деметрио, Дуван изпива отрова

„Трима братя, три сестри“: Франко спасява Габи от Деметрио, Дуван изпива отрова

Семейство Рейес Елисондо се събира отново- предстои му да се бори срещ Самуел Гайардо и опасната му свита

Франко се чувства като изгубено дете у дома. Хуан и Норма го прибират в къщата си, за да може да се адаптира, а близките му да свикнат с него. Племенниците и Оскар са дълбоко развълнувани да го прегърнат след толкова години. Хуан вярва, че семейството на Франко ще разбере саможертвата му.

В същото време Габриела обядва с Деметрио и Сара. Злослови по адрес на бившия си зет, въпреки опитите на дъщеря си да я спре. На другия ден Деметрио се сблъсква с децата на Франко при поредния си опит да се разпорежда с имота им. Албин се намесва, за да ги защити. Сара пристига, но не може да ги накара да се разберат. Габриела се чувства длъжна да се намеси. Води Сибила в ранчото на дъщеря си. Момичето разпознава убиеца на Нино и бяга ужасена.

Росарио е притисната от мъжа си, на когото дължи пари за бара си. Уволнява Гюнтер, защото служи на Самуел. Той й напомня колко много му дължи. Накрая заплашва нея и дъщеря й, че е по-опасен като враг. Норма разказва на Франко за семейството му- за любовта на Андрес, верността на Сара. Не смее да му каже, че Росарио се е върнала.

Габи разбира, че всичките й близки търсят Сибила. Деметрио се оправдава, че момичето се е припознало. Гонсало вижда къде се крие Сибила, но я прикрива. Гюнтер разказва на Муриел, че е направил така, че майка й да преспи с Хуан Давид. Предупреждава я, че единствено любимият я интересува и че примирието им не е истинско.

 

Габи не може да убеди майка си да не вярва на Деметрио. Благодарение на Гонсало, се свързва със Сибила, която й казва кой е убил Нино. Разговорът с Гюнтер дълбоко разстройва Муриел и тя се скарва с Хуан Давид, защото му няма доверие. Налага се Панчита да й отвори очите и да я поощри да се бори за любовта.

Деметрио продължава да смущава Габи, която иска да съобщи на брат си за наученото от Сибила. Ромина иска да изпрати Дуван при баща му. Не спира да го настройва и му дава шишенце с отрова, за да го даде на Сибила и братчето й. Казва на детето, че това ще ги направи по-скромни.

Муриел отива при Хуан Давид и двамата се сдобряват. Франко за пореден път сънува кошмар. Габи търси помощ от брат си и Албин, за да отведе Сибила. Норма и Хуан са изумени от това какво са преживели всички, докато ги е нямало. Дуван си прекарва добре в дома на тате в комканията на Гастон и Берта. Сипва отровата на момченцето, но решава, че то няма нужда да е по-спокойно и само изяжда опасния десерт. Малко по-късно Оскар открива сина си в несвяст.

Адан е почнал работа при Самуел. Гюнтер разказва на стария си нов господар, че Росарио и Муриел са обсебени от един и същи мъж. Ромина за първи път преживява тревоги за детето си. Лъже Аида, че не е пращала Дуван при баща му. В същия момент Оскар разбира, че детето му може да издъхне. Ромина пристига в болницата и вдига скандал. Хуан Давид разказва всичко на Франко. Не разкрива на чичо си само името на майката на Муриел.

Габи, Андрес и Албин отвеждат Сибила при Химена. Ромина изпада в тежка криза, страхувайки се за детето си. Аида за първи път се отказва от нея и заплашва да я предаде. Деметрио разбира, че скоро полицията ще започне да издирва Сибила. Напада Доминга, защото разбира, че тя знае тайната му.

Оскар научава, че синът му е взел силно действаща отрова. Картината, която Деметрио подарява на Сара се оказва открадната. Само Габи осъзнава какво наистина означава това. Откриват Доминга и тя със сетни сили казва на доня Габриела кой се е опитал да я убие.

Франко разпитва Теренсио  за децата. Научава за приключенията на близнаците, но не и за проблемите на сина и дъщеря си. Хуан Давид и Муриел са много щастливи и не забелязват, че човек на Самуел ги шпионира. Доня Габриела се страхува много от Деметрио и отива при Сара. Разказва й какво е научила от Доминга.

Франко сънува как Дон Мартин го изпраща да види семейството си. Взима мотора на Теренсио и отива в имението си. Доня Габриела и Сара отиват да дадат показания срещу Деметрио. Габи остава сама. Деметрио разбира, че има проблем с картината му и отива да търси обяснение. Двамата се скарват и той я напада. Опитва се да я изнасили. В момента, в който започва да я души, нахлува Франко и го пребива. Габи е щастлива след четири години да прегърне баща си.

Самуел отива при Росарио, за да обсъдят брака си. Тя му казва, че всичко по между им е изтляло. Той още я иска и я провокира с въпроси за младия й любовник. Накрая й казва, че я съжалява.

Сара и майка й споделят всичко, което знаят за Деметрио, на Химена. Гонсало им се обажда, за да им каже какво е станало в имението. Прикрива само факта, че Франко се е върнал.

Дуван оцелява,  а майка му се държи все по-неадекватно. Отива до ранчото на Оскар, който я гони и си обещава никога да не я допусне до детето си. Сара се прибира при детето си. Вижда пребития Деметрио, но не спира. Отива в стаята на Габи и вижда как тя се прегръща с…баща си.

Сара е много развълнувана да види любимия. Той моли да му даде малко време и си тръгва. Хуан по-късно се опитва да помогне на брат си. Андрес разбира, че баща му се е върнал и за първи път показва, че му е бил ядосан през цялото това време.

Полицията иска да арестува Франко, но близките му и Габриела не го допускат. Той получава срив и се налага да викат лекар. Андрес се прибира и му казва, че е просто благодарен да го види у дома.

Адан, който лъже Самуел, че е напуснал сам Рейес, се съгласява да му каже всичко за Хуан и семейството му.

Ромина вдига скандал в болницата, защото никой не й разрешава да види Дуван. Полицията я разпитва за шишенцето с отрова, което са намерили в джоба на детето. Тя отрича да му го е давала и припада.Сара и Франко водят тежък разговор. Той смята, че се е провалил, защото не я е послушал навремето и е взел лоши бизнес решения, което го е довело до затвора. Тя му признава, че се е чувствала провалена като жена и изоставена.

Ромина отново е бременна. Търси помощ от кръстницата си, за да се отърве от поредната бременност. Аида й отказва. Габриела сънува, че Деметрио е дошъл да я убие. Съучастниците на престъпника са арестувани. Франко продължава да се чувства зле. Двамата със Сара обаче още се обичат и прекарват първата си любовна нощ от години.

Ромина отново отива до дома на Оскар. Този път Ерик, който е на посещение на Сибила, я залавя, но тя се отскубва и обещава, че ще умре, но няма да даде това, което й принадлежи. Самуел отвлича за кратко дъщеря си, за да покаже силата си на непокорните си жени. Хуан Давид отива в дома му, но вижда Адан. Това се оказва клопка на Самуел. Очаква се двама от хората му и Адан да пребият младежа. Хуан Давид обаче се справя и с тримата.

Младият ветеринар и любимата му взимат крайно решение. Хуан Давид отива да говори с родителите си. С Муриел отиват да живеят във Фуентес. Предупреждава Хуан и Норма, че Адан е при Самуел. Хуан взима Ерих отива в дома на Кабайеро, а Норма с Леон – при Оскар. За да спаси семейството си от Ромина, мъжът на Химена отива в мелницата. Никой не знае, че майката на Дуван прави криминален аборт.

Самуел отива да търси дъщеря си в ранчото на Хуан Давид. Норма се изправя пред него с оръжие в ръка. Влюбените са в щастливо неведение, че родителите им са готови на война. Хуан иска главата на Адан. Росарио получава поредна нервна криза, защото я побърква мисълта за любимия мъж с Муриел.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!