You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Трима братя, три сестри”: Химена иска развод, Адан напада Норма

„Трима братя, три сестри”: Химена иска развод, Адан напада Норма

Деметрио печели благорасположението на Сара, но децата ѝ бранят спомена за Франко

Росарио привидно се показва смирена пред Хуан Давид. Твърди, че е приела връзката му с Муриел и няма да се опита да ги раздели. Кара младежа да се притеснява от Самуел. Хуан Давид споделя тревогите си у дома, но близките му го успокояват.

Ерик споделя с близнака си, че той не е отговорен за смъртта на Педро. Нино пренощува в дома на Габи. Благодарение на Гонсало, полицията не го открива. След това обаче верният работник предупреждава Габи за станалото. Нино напуска дома ѝ.
На другия ден Доминга съобщава на Деметрио, че банда мотористи са ограбили съседно ранчо. Габи научава от Сара за станалото
Адела мисли, че Педро е избягал с парите им. Адела я предупрежда и тя да напусне селото. Оскар отива да види детето си, но малкият Дуван се държи враждебно. Смята, че баща му го е предал, но се интересува от Химена.

Росарио се впечатлява от таланта на дъщеря си, която поставя хореографията на танцьорките.

Норма се опитва да убеди Химена да прости на мъжа си, но сестра ѝ е непрекланна. Берта разказва на сестрите, че жена се е опитала да я убие. Химена разбира, че инцидентът и нещата, които са ѝ се случили напоследък са дело на Ромина.
Какво ще се случи в Трима братя, три сестри

Оскар иска да получи фамилията Рейес. Готов е да плати на Аида, но Ромина отказва. Феликс признава, че може би е видял сестра си преди дни. Разбира, че трудно ще осъдят както Ромина, така и близнаците Рейес.

Педро не е загинал, а лежи в болницата. Андрес и Сара отиват на свиждане на Габриела. Тя е убедена, че е поела куршум заради Оскар или Химена. Сара приема Деметрио да върши промени в дома на майка ѝ. Инцидентът, който преживява, дава повод на злодея да бъде близо до нея.

Хуан и синовете му отиват да видят Оскар , който им разказва защо е бил принуден да търпи Ромина и каква е истината за връзката им. Хуан е готов да помогне на брат си, за да се отърве от натрапницата. Оскар предупреждава Аида, че Ромина няма да излезе скоро от ареста.

Току-що пристигналият приятел на Химена – Хавиер Ангел, разсейва отчаяната съпруга и кара мъжът ѝ да ревнува. Росарио изгаря от ревност, но умело се преструва пред Муриел и Хуан Давид. Кани ги на вечеря.

Оскар, който страда за жена си, търси утеха в дома на Хуан. Близнаците правят всичко, за да останат насаме с него и разбират как той се е намесил и е отстранил Педро. Ромина смята, че ще принуди Оскар да се ожени за нея в замяна на това да признае бащинството му.

Феликс и полицаят решават да пазят в тайна, че Педро е оцелял. Близнаците откриват дома на Адела, но не и нея.

Адан става все по нагъл. Агресивно ухажва Норма в кабинета ѝ. Започва да я удря и опитва да я изнасили. Хуан чува жена си да търси помощ. Нахлува и пребива работника си. Адан се измъква и е уволнен. Хуан заплашва служителите си да не му съдействат по никакъв начин. Хуан Давид е съсипан, че не е бил до майка си, за да ѝ помогне. Адан все пак си намира подкрепа в лицето на Теренсио. На тръгване от имението му обещава, че ще се върне, за да получи Норма и да отмъсти на Хуан.

Оскар напада Хавиер Анхел, който в действителност е само приятел на Химена и щастливо женен. Скандалът не само не помирява съпрузите, но и подсилва отчуждението по между им. Хавиер Анхел обаче съветва Химена да потърси път към мъжа си. Тя обаче иска да се разведе. Оскар напразно се опитва да обясни защо е лъгал толкова време.

Близнаците обвиняват Теренсио в предателство. Кинтина го оневинява. Те тръгват да търсят Адан в дома на Ромина. Кметът посещава дома на Хуан и опитва да го вразуми да остави закона да накаже злосторника. Адан изчезва, скрит в ремаркето на камион.
Химена отива при Ромина. Предлага ѝ да оттегли жалбата си, ако позволи на Оскар да припознае сина си. Ромина отказва, но не престава да провокира съперницата си с лъжи за връзката си с мъжа ѝ. Дори твърди, че е абортирала от Оскар, защото той не е искал да носи отговорност.

Близнаците отиват да видят Дуван. Радват му се, но и го разпитват за пушката на майка му. Много искат да помогнат на Оскар, но възпитателката отвежда детето.

Деметрио посреща Габриела като кралица с мариачи. Химена споделя със сестрите си намерението да напусне Оскар, независимо че те искат тя да се бори за брака си. На сутринта тя се прибира да събере багажа си. Оскар настоява за обяснение. Тя му казва, че няма да прекара нито една нощ повече в дома му и отива да живее при Сара.

Докато Норма споделя с майка си колко тежко преживява Оскар раздялата си с Химена, Деметрио се опитва да окупира дома и на Сара. Прави планове за преустройства, но децата на Франко бранят с всички средства наследството на баща си.

Оскар, който не престава да подкрепя Берта, я прибира у дома. Тя му разказва всичко за инцидента и непознатата жена.

Наследниците на Рейес-Елисондо се опитват да накарат всички да отидат в бар Алкала, за да видят новото шоу. Муриел и Андрес се представят великолепно на сцената. Хуан Давид се целува с годеницата си. Никой не забелязва, че баща ѝ Самуел ги наблюдава тайно.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!