You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Трима братя, три сестри“: Хуан целува Росарио и напуска дома на Норма

„Трима братя, три сестри“: Хуан целува Росарио и напуска дома на Норма

Албин наистина е влюбен в някой от Семейство Рейес Елисондо, но не в Норма, а в Андрес

Притесненията на Габи от преследвача я принуждават да моли за помощ Оскар. Тя му признава, че Нино е допускал грешки в миналото. Оскар се опитва да научи от близнаците къде живее младежа, но те отказват да му кажат истината.

Деметрио забранява на Роман да докосва Габи, решил тя да бъде следващата му жертва. Близнаците смятат, че Хуан- Давид изживява забранена любов, защото той не иска да споделя с тях. Младежите са прави донякъде. Влюбените се наслаждават на щастието си в тишина и си обещават да са откровени един с друг.

Хуан ревнува, че синовете му са по-близки с Оскар, отколкото с него. Близнаците обаче имат смелост да споделят само с чичо си. Хуан сънува кошмари, че жена му изневерява с Албин.

Прислужницата на Росарио открива документ на Хуан-Давид в колата на Муриел. Певицата разбира, че дъщеря й има връзка с мъжа, за когото копнее. Започва дори да вярва, че Муриел знае за аферата й с младежа.

Нино признава на близнаците, че хората от миналото му се опитват да го убият. Готов е да приеме помощ, но трябва да уреди някои проблеми. Ерик се опитва да разбере нещо за Адела Кареньо. Емилио се сеща за новодошли в квартала.

Провокирана от думите на Муриел, Росарио решава да посети Хуан-Давид. Ерик успява да убеди Нино да го допуснат до Сибила и Гастон. Сарита и Андрес гостуват на Химена. Докато си споделят тревогите около Габи, Дуван се вмъква в къщата. Детето успява да вземе ключовете, които иска майка му.

Росарио отива в имението на Хуан и Норма. Започва да притеснява първородния им син. Той я отблъсква, защото не вярва, че това нейното е истинска любов. Тя го целува и започва да го съблича. Хуан го вижда и нарежда на младежа да ги остави. Напада певицата грубо с думите, че трябва да се държи по този начин с мъж, а не с младеж, който може да й е син. Целува я с омерзение. Не предполага, че Норма го търси и го вижда. Докато съпрузите се опитват да се разберат, Росарио се чувства като захвърлена. Норма се затваря в стаята и не слуша обясненията на мъжа си.

Ерик е щастлив заради срещата със Сибила. Хуан и първородният му син обсъждат ситуацията с Росарио. Знаят, че станалото ще даде повод за нови неприятности. Певицата наистина не може да дойде на себе си след станалото. Ромина е доволна да получи ключовете на съперницата си.

Росарио решава да отмъсти за унижението като се пребори за любовта си. Хуан-Давид е готов да сподели цялата истина с момичето си. Близнаците споделят с Оскар, че майка им се е затворила, а баща им се държи странно. Дори Габриела не успява да откопчи истината от любимия си зет.

Хуан-Давид разказва на Муриел за аферата си с майка й. Тя се разстройва, но му показва, че заедно могат да се справят с изпитанието. Синовете на Хуан и Норма правят всичко, за да ги сдобрят, но напразно. Хуан заяява на любимата си и пред децата им, че напуска дома им и ще се върне само, когато тя го помоли. Накрая намира пристан при тъща си, която е винаги готова да го приюти.
Какво ще се случи в Трима братя, три сестри 2 ?
Ромина за пореден път се държи грубо със сина си и го отпраща в дома на баща му. Дуван носи цветята, които майка му е изхвърлила в дома на Химена. Адан коментира скандала между шефа си и жена му. Признава, че харесва Норма и че ще използва момента. Късно вечерта той я шпионира в имението. Набира смелост и настойчиво й показва внимание. Норма бързо го поставя на мястото му и го отпраща да си върши работата, за която му плащат. Албин заема мястото на Хуан на родеото и интересът, който показва към жена му, смущава синовете им.

Докато Норма търси утеха в компанията на сестрите си, Ромина нахлува в дома на Химена. Рови в нещата й и пръска леглото й със спрей. Сара споделя с децата си за проблемите на леля и чичо им. Настоява Андрес да напусне бара на Росарио, но той отказва.

Деметрио копнее да излезе от прикритието си. Признава на Роман, че наистина харесва Габи. Хуан разбира, че Албин го замества като жокей и ще бъде близо до Норма. Жена му излиза през нощта, за да прави упражненията си. Алвин отново я притеснява полугол.

Деметрио убива охранител, който му пречи да стигне до момиче, което гледа звездите. Химена е смутена от странната миризма около леглото си и разкъсаните си вещи. Ромина забранява на Дуван да ходи при съперницата й. Детето й признава, че обича Химена и тя го обича.

Росарио разбира за поредната жертва в селото. Твърди пред Гюнтер, че се страхува за Муриел. Габриела утешава Хуан и го убеждава, че Норма не би могла да обича друг. Той се среща със синовете си и Албин, за да обсъдят съвместната си работа.

Химена прави колекция детски дрехи и с помощта на служител успява да приеме Дуван в дома си. Пита го дали той е разкъсал роклята й и той се обижда. Отказва подаръците й и си тръгва. Ромина е готова да пребие детето си, но остава доволна да разбере, че е успяла да разстрои Химена.

Синовете на Норма се опитват да я ободрят. Налага се тя отново да обяснява на Адан, че проявява неуместно внимание към нея. Албин посещава дома на Габриела с приятели. Коментира с Хуан раздялата му с норма. Мачото по-късно го вика на разговор и му казва, че подозира каква е тайната му. Албин не иска да дава обяснения. Признава, че изпитва неочаквани чувства, които са споделени. Хуан е готов да се разправи с него, но Андрес идва и отвежда младия мъж.

Хуан побеждава на конното състезание. В дома на Норма има празник и Албин е там. Адан пие и споделя с приятел, че господарката ще бъде негова. Синовете на Хуан водят баща си у дома. Норма го поздравява за победата, но не го посреща с радост. По-късно той я вижда да се смее в компанията на Албин.

Хуан се затваря в стаята си. Започва да зарежда оръжието си в момент, когато никой не открива Норма. Той чува страстен шепот в една от стаите. Нахлува с оръжие. За негова изненада в стаята са Албин и Андрес, а Норма не разбира какво се случва.

Хуан разбира колко е сбъркал. Норма му признава, че е знаела за връзката на момчетата. По-късно той признава на Албин и Андрес, че всъщност е ревнувал жена си и ги моли за извинение. Хуан си тръгва засрамен от дома си. Деметрио звъни на Габриела, за да й каже нещо, но е принуден да бяга от полицията. Норма още е разстроена, но близките й я поощряват да разбере мъжа си, който, всъщност, много я обича.

Хуан се прибира посрамен в дома на Габриела. Тъща му вярва, че няма по-голям джентълмен от него. В дома й се е настанил Деметрио. Той се опитва да се скрие, но Хуан е по-бърз и насочва оръжие към него.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!