You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Трима братя, три сестри”: Ромина опитва да убие Химена, всички разбират истината за Дуван

„Трима братя, три сестри”: Ромина опитва да убие Химена, всички разбират истината за Дуван

Муриел е принудена да напусне дома на Сара, за да могат с Росарио да се противостоят на баща си

Аида дава паяк на Ромина в замяна на обещанието, че ще приеме офертата на Оскар. Хуан Давид получава одобрението на близките си да приюти Муриел. Росарио обаче е непримирима. Не се вслушва дори в Андрес, който се опитва да я убеди в силата на чувствата между младите.

Норма осъзнава, че познава Ромина от преди. Споделя с Химена, че ѝ напомня за дъщерята на прислужницата им. Ромина се промъква в дома на съперницата си с тарантула. Химена вижда паяка и изпада в истерия. Оскар и Берта я спасяват. На другия ден Ромина с хитрост примамва икономката и я напада. Бута Берта от височина и вярва, че я е убила.

Хуан за първи път вижда малкия си племенник. Ромина се завръща и за пореден път отблъсква детето си, което се е страхувало за нея. Не забравя обаче да го предупреди да излъже, ако го разпитват къде е била.

Работник на Оскар открива Берта и с господарите я отвежда в болницата. Норма единствена забелязва отключената врата към стаята на Химена. Показва на сестра си следите от непознат и я съвет да потърсят полицията. Химена вече научава, че е била дрогирана.

Андрес се оказва лошия вестоносец за Муриел. Съобщава ѝ, че майка ѝ ще я приеме, ако се откаже от Хуан-Давид. Норма притиска Оскар с въпроси за Ромина, които не му харесват. Той ѝ забранява достъп до семейството си. След това се скарва с Химена и се опитва да я принуди да заминат. Норма се оплаква на мъжа си от Оскар. Тя е сигурна, че проблемите на сестра ѝ са свързани с Ромина. Химена вярва в интуицията на сестра си, особено, когато разбира, че Аида не е майка на Дуван.

Хуан отива да поиска обяснение от брат си в модния му център. Настоява да изглади отношенията с жена му и да каже истината. Росарио, разбрала къде живее дъщеря ѝ, отива в дома на Сара. Бившата ѝ съперница не я допуска в имението си. Между двете се разразява скандал, който по-късно кара Сара да се съмнява, че е изгубила Франко заради Росарио.

Въпреки собствените си проблеми, Оскар не спира да се интересува от проблемите на близнаците. Дочува разговор на Педро и го следи, за да стигне до Адела. Вижда дъщерята на убития учител с любовника ѝ. По същото време близнаците отиват на среща с изнудвача на гробищата. Когато предават парите, той насочва оръжие към тях. Ерик реагира бързо и изнудвачът пада убит. Близнаците не знаят, че чичо им е настигнал странника и също е стрелял по него.

Ерик и Леон преживяват тежка нощ. И Оскар не може да заспи. Вярва, че съдбата го е настигнала, но е отървал близките си от опасност. На другия ден Аида разбира, че Ромина няма да изпълни обещанието си. Предупреждава я, че Оскар няма да се ожени за нея, дори Химена да умре.

Близнаците заравят вещите на изнудвача. Адан ги шпионира. Оскар се среща с Дуван и разбира за намеренията на Ромина. Казва на момченцето, че винаги ще го защитава и домът му е и негов дом. Дуван му признава, че е направил някои лоши неща на Химена.

Берта отваря очи и предупреждава Химена и Норма, че в дома е имало някой. Ромина манипулира сина си, преструвайки се, че го обича, за да го накара да изпълнява сляпо заповедите ѝ. Разбира, че не може да победи Химена по друг начин и взима пушката, за да я застреля.

По същото време Деметрио и Габриела отиват на гости в дома на Оскар. Ромина се прицелва в Химена, но улучва майка ѝ. Цялото семейство отвежда Габриела в болницата. Адан нахлува в дома на Норма, но дон Мартин го спира. Габриела е спасена. Твърди, че Деметрио е дал кръв, за да помогне в операцията. Натрапникът се възползва от това, за да остане в дома на благодетелката си. Семейството е принудено да го приеме, но Габие се разстройва.

Адела Кареньо се обажда на Аида. Представя се като съпругата на внука ѝ Педро, който не се е прибрал. Норма не може да заспи от тревога. Убедена е, че всички неприятности са свързани с Ромина и неразрешения ѝ проблем с Оскар. Аида се среща с жената на внука си и се убеждава, че тя крие нещо и се е забъркала в опасни неща.
Норма и Хуан отиват в дома на Оскар и Химена. Споделят подозренията си в Ромина. Оскар категорично ги отхвърля, което вбесява жена му. Полицията отива да разпита Ромина в къщата ѝ. Детето напразно се опитва да я прикрие.

Адан казва на синовете на Хуан, че с майка им е бил при „лудата в мелницата”. Твърди, че Ромина е въоръжена и много опасна. Близнаците обаче не са забравили, че той е нахлул в стаята им, когато са били в болницата.

Деметрио се опитва да променя дома на Габриела. Сара отива с децата си и му дава да разбере, че е там само временно и решенията се взимат в семейството.

Аида спасява кръщелницата си от проблем с полицията, но не може да я накара да си тръгне. Ромина е решена да унищожи Химена. Аида я предупреждава, че тогава Оскар ще я довърши. Ромина се отървава от пушката, но Дуван вижда да я заравя.

Хуан, Оскар и съпругите им отиват в полицията, за да разберат какво са открили в дома на Ромина. Шефът на управлението защитава самотната майка. Оскар с готовност оттегля жалбата си, което разстройва Химена. Четиримата отиват в дома на мелничаря, но не откриват никого там. Хуан обаче намира амунициите на Ромина.

Хората на Самуел Кабайеро отвеждат Росарио в камион за животни. Хуан и Оскар се скарват пред мелницата. Мъжът на Норма смята, че брат му умишлено прикрива Ромина. Майката на Дуван ги наблюдава тайно. Доволна е да види как заради нея Оскар удря брат си и семейството се разделя скарано.

Аида се появява в дома на Химена. Признава, че не е майка на Дуван. Настоява да говори с Оскар насаме. Убеждава го да говори с Ромина и отиват в мелницата. Оскар и Ромина се скарват жестоко. Насочват оръжия един към друг. Той е готов да даде много пари да се отърве от нея, но тя не отстъпва. Оскар отказва вече да преговаря. Казва на Ромина, че ще си вземе детето. По-късно се вижда с Дуван и му казва, че иска да живеят заедно.

Работниците на Кабайеро зарязват Росарио в нищото, затворена в камион за животни, защото не иска да се върне при мъжа си.
Габи е нападната пред дома си през нощта, но това се оказва Нино, който просто не е искал тя да извика от изненада. Дошъл е да ѝ каже, че иска да промени живота си, но вече не е мъжа за нея. Оскар признава на Химена, че не е бил напълно откровен, защото се страхува да не я изгуби. По-късно иска прошка от цялото семейство и казва, че ще реши проблема с жената от мелницата.

Ромина пристига в дома на Оскар. Химена я посреща, отлично осъзнала коя е натрапницата. Ромина я удря с камък и е готова да я убие. По-късно напада и работник. Слугите се появяват навреме, за да спасят Химена.

Хората на Кабайеро отварят камиона на Росарио, но я предупреждават, че следващият път тя ще бъде на храна и вода, ако не им се подчини. Казват ѝ, че мъжът ѝ иска да ги вижда заедно. Принудена е да ги доведе до хасиендата на Сара. Муриел излиза да види хората на баща си, но за нейна изненада там е и майка ѝ.

Семейството на Химена е отново до нея. Близнаците отиват да намерят Ромина, но се срещат с Дуван, който не иска да наранят майка му. Младежите харесват момченцето. Веднага след тях пристигат полицаите, Химена, Норма и мъжете им.

Муриел разбира, че баща ѝ иска да събере семейството си насила. Хората му не я пускат да слезе от камиона. Хората на Сара я предупреждават за станалото. Муриел убеждава майка си да приеме изборите ѝ и да не се меси в личния си живот, за да се справят с баща ѝ.

Ромина излиза от прикритието си. Държи се отвратително с Химена. Казва на всички, че има право на този дом, защото ѝ го е подарил бащата на сина ѝ. Химена трябва да преглътне унижението, защото Оскар не може да се отрече от сина си. Ромина обаче е арестувана за нападение и опит за убийство.

В полицията Оскар заявява, че иска да се грижи за детето си. Химена казва, че няма претенции и Дуван може да живее в къщата ѝ. Ромина издевателства над мъката ѝ. По-късно Оскар умолява жена си да не го напуска. Тя отказва да му говори.

Хуан-Давид отива да види любимата си и с изненада разбира, че тя се е върнала при майка си. Открива Муриел в бара и се опитва да я убеди да се върне. Росарио го чува как я нарича „боклук”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!