You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Цар, роб или гений: Разкодирай знаците на съдбата, изрисувани на дланта си

Цар, роб или гений: Разкодирай знаците на съдбата, изрисувани на дланта си

Дори да не владееш хиромантия лесно може да разгадаеш плана на звездите за съдбата си

Малцина сред нас познават наистина древното познание на хиромантията. Казали са ни разни неща, други сме потърсили и научили умишлено, дори познаваме някои от основните линии по дланта ни. Колко от нас обаче познават истинските знаци на съдбата?
Може би и вие като хиляди други сте видели не само характерните линии на живота, ума и сърцето. Доста от вас са забелязали определени форми, които, разбира се, не се случайни.

Разтворете ръката си и погледнете върху дланта. Обикновено се виждат неща като триъгълници, звезди и ромбове. Понякога обаче има истински като тризъбец, полумесец, риба и кръст.
Разкодирайте тези доста конкретни значи на съдбата:

Триъгълник

Той символизира истински талант – независимо от кой сфера! Колкото по-голям е, толкова повече уважение и почести ще спечелите. Ако не сте послушали гласа на сърцето си и развили дарбата си, зарежете самозаблудите и действайте. Нищо няма да ви направи по-богати от това, за което ви е създал Господ.

Звезда

Ако сте белязани със звезда, направена от пресечни фини линии, притежавате характерни, редки способности. Ако тази форма се намира в горната част на линията на живота – точно под показалеца значи сте мъдрец, роден да работи в полза на науката, философията или религията.

Ромб

Ако линията на съдбата ви е страна на ромб, значи сте човек на риска. Животът ви постоянно е на ръба. Използвайте смелостта си добро.
hiromantiya 2
Риба

Ако имате форма като предходната, но с триъгълник под нея, това образува стилизирана риба. Това е знак за силна вяра – независимо от религията, която изповядва.

Полумесец

Погледнете за две съседни линии, които се пресичат и оформят сърп или полумесец. Ако ги имате, не си губете времето с хиромантия – вие и без това умеете да предсказвате бъдещето! Имате стряскащо силна и точна интуиция.

Тризъбец

Ако линията на живота ви е разделена на три части, не се страхувайте за здравето си. Това просто е тризъбец – знак, че сте с протекция от небето и сте неуязвими в глобален план.

Кръст

Този символ, може и сами да сте предположили, е знак, че сте силно религиозен човек. Може дори да сте посветени на душите на хората – независимо дали сте психоаналитик, свещеник или окултист.
Ако ви накарахме да изтръпнете в напрежение, то е заради нашите характерни линии по дланта 🙂  Изследвайте линиите по своята и ако не друго – забавлявайте се с хиромантия, за да предсказвате близките на приятелите си!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!