You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Цветарници от ковано желязо: Достойна опора за красотата (Снимки и идеи)

Цветарници от ковано желязо: Достойна опора за красотата (Снимки и идеи)

Очарованието на кованото желязо и красотата на саксийните цветя подсилват романтиката на интериора

Модата на кованото желязо никога няма да престане да бъде актуална, вярват от woman-onthe-top.net. Независимо от студенината на материала, никой не отрича красотата на извивките и решенията, които могат да се направят чрез него. Обикновено се ползва за порти, перила, ефектни решетки на прозорци и камини. Ще го видите и като украса на мебели. Днес обаче ще ви разкажем за великолепието, наречено „цветарници от ковано желязо”.

Цветарник от ковано желязо пести място, подсилва красотата и не губи чара си
Цветарник от ковано желязо пести място, подсилва красотата и не губи чара си

Ще се намерят доста опоненти на тази идея. Да, поръчката на изделие от ковано желязо е скъпо. Да, цветята са прекрасни сами по себе си и не се нуждаят от още украса. Да, но…
cvetarnici
Така и така е скучно и невинаги удобно да си наредим саксиите в редичка на перваза. Ако сте като нас, любителки на цветята, със сигурност имате по много. Всяко от тях има нужда от светлина, а всички ние – нужда от пространство и удобство.
cvetarnici 2
Цветарниците от ковано желязо може и да не са евтини, но се поръчват веднъж. Изглеждат великолепно, подсилват внушението за романтика и класическа красота на интериора. Никой не се и съмнява, че са здрави и че те поне ще издържат на времето и ползването.
Kovanye-podstavki-dlya-tsvetov-01
Събрали сме от световната мрежа различни арт-идеи за дома ви. Те са толкова различни и вдъхновяващи, че сигурно веднага си представяте как би изглеждал дома ви с някой от тези красиви образци на цветарници от ковано желязо.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!