You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Тялото ви ще го познае: Вижте как ви подсказва, че се открили истинския

Тялото ви ще го познае: Вижте как ви подсказва, че се открили истинския

Вместо да се питате „Това ли е Истинският? Намерих ли най-после любовта?” – просто послушайте „гласа” на тялото си

Колко пъти сте се чудили дали сте намерили подходящия? Цялата ваша история на връзките е пълна с хора, които не са достатъчно добри, за да може да ги наречете „истинска любов”. Ами ако вашата сродна душа е близо, но не сте наясно с това? Можете да се надявате на клишето, че ще усетете пеперуди в стомаха, за да се уверите, че сте с идеалния човек за вас, но има и други физически реакции, които могат да ви подскажат същото.

Е кои са знаците, на които трябва да обърнете внимание? Не забравяйте, че това не е медицински преглед и не става дума за симптоми, които могат да докажат любовната инфекция, но има няколко признака, които ще ви помогнат да разберете дали личността, с която сте във връзка е специална или не. Вярвайте, че тялото ви показва кога сте с най-подходящия …

Топлина

Чувствате се уютно, топло и приятно в негова близост. Самото му присъствие ви кара да се чувстват свободни да споделите всичките си тайни. Усещате се като естествена част от живота му.

Оптимизъм

Добрата връзка ще ви превърне в позитивни и енергични. Дори и да се чувствате депресирани и тъжни, добрият партньор може лесно да ви развесели. Съществуването на положителна енергия между двама души е показател за рядка и специална връзка, която не бива да загубите.

Мотивация

Разбира се, че ако се чувствате положително отвътре, ще се постараете да го покажете и отвън като действате, за да подобрите живота. Това означава, че когато намерите специален партньор, ще бъдете мотивирани да станете по-добри от преди. Добрият партньор ще ви мотивира да работите усилено и ще ви даде възможност да си разширите хоризонтите. Добрият партньор непрестанно ще ви подтиква да станете по-добри личности, а това несъмнено ще ви помогне да достигнете вашите цели.
Езикът на тялото посказва че сте намерили идеалния
Ще бъдете себе си

Няма нужда да се представяте за друга личност. Добрият партньор ще иска да ви види в истинска светлина и затова няма да се държите фалшиво да играете. Ще ви бъде приятно да бъдете себе си и ще се отървете от всички неясноти и ограничения.

Аромат

Ако неговия аромат ви замайва главата, тогава със сигурност сте намерили перфектния партньор. Това е научно доказано, защото обонянието е най-силното сетиво. Ако ви мирише хубаво, запазете го в живота си!

Здраве

Ако заради него сте започнали повече да се притеснявате за себе си, тогава той означава много повече за вас, отколкото си мислите. Ако ви съветва да бъдете най-добрата версия на себе си, със сигурност става дума за специален човек в живота.

Интуицията

Вашата интуиция разкрива много повече, отколкото си мислите. Това означава, че когато сте в близост до конкретна личност, вашият интуитивен радар ще ви изпраща силни сигнали и ще знаете дали той е правилният или не. Този знак няма голяма научна основа, но определено не трябва да се пренебрегва.

Емпатия

Не се случва много често да имаме толкова силни чувства към някого, чиято болка да поискаме да усещаме. Ако тази съпричастност ви обзема в негово присъствие, няма съмнение, че той е най-подходящия за вас.

Тръпка

Този знак не се нуждае от голямо обяснение. Става дума за биологична реалност. Ако са минали месеци или години, а той все още ви вълнува, тогава има голям шанс вече да сте открили най-подходящия.

Прегръдките

Гушкането е много по-интимно, отколкото си мислите. Ако сте на работа и единственото нещо, което мислите, е колко ще ви бъде приятно и удобно, когато прегърнете партньора вечер, бъдете сигурни, че не може да има по-голяма физическа проява на чувствата ви към него. Прегръщайте се завинаги!

Спокойствие

Чувствате ли се напълно спокоен, когато сте с него? Въпреки, че хората говорят, че трябва да усещате пеперуди в стомаха, когато сте влюбени, това не винаги е така. Напротив, той може да ви кара да се чувствате спокойни и уверени. Дори и в стресови моменти, той има успокояващ ефект върху вас.

Мисли

Ако след като сте се запознали, постоянно мислите за допира му, за нещата, които е казал, начина, по който се усмихнал и много други дреболии, свързани с него, това е безспорно добър знак. Тези мисли се появяват само когато знаете, че сте намерили перфектния партньор.

Необходимостта

Трябва да почувствате силна нужда и желание да бъдете с него. Това означава, че има празнота в живота си, когато той не е до вас и единственото нещо, което мислите, е моментът, когато ще бъдете заедно накрая. Това необяснимо желание е следствие от необходимостта да бъдете с него и празнината, която се проявява, когато не сте заедно. Грижете се за тази нужда и се постарайте да прекарвате повече време заедно.

Да се надяваме, че се е появила усмивка на лицето, докато четете тези знаци, защото това означава, че дълбоко в себе си знаете, че сте намерили подходящия. Ако не сте и все още търсите, не губете надежда. Има човек, който е идеален за вас и който ще ви направи света по-добро и по-щастливи място за живеене веднага щом се появи.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!