You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Украинската Лара Крофт – Александра Самсоненко и още красавици на фронта, превзели мрежата

Украинската Лара Крофт – Александра Самсоненко и още красавици на фронта, превзели мрежата

Социалните мрежи промениха всичко – дори начина, по който възприемаме смелите жени

Милиони украински жени напуснаха родината с децата си, за да се спасят от войната. Други предпочетоха да останат. Хиляди от тях служат в армията на Украйна. Те са различни, естествено – медицински лица, готвачи, стрелци и дори – командири на звена. Някои от тях вече са световно известни, благодарение на красотата си и…социалните мрежи.

Украинската Лара Крофт – Александра Самсоненко

Тя е руса, красива и…войник. В мрежата я сравняват с героинята на Анджелина Джоли, защото има изкусителни устни и може да стреля.

„Официално съм стрелец, но тъй като имам много специфични знания и умения, обхватът на работата ми е доста широк. Може да се занимавам с медицина или офис работа, ако има нужда от помощ там. Днес съм вкъщи, чакам следващото назначение, докато почивам”

, сподели тя за „Ел”

Украинската Лара Крофт
Саша чува първата експлозия на 24ти февруари и на 28ми вече е е в поделението. За нея войната не беше избор, а нещо, което трябва да започне възможно най-бързо, за да го приключи бързо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @naemnicaoligarha

Мария Ластовицата

Фелдшер с позивна „Ласточка“ („Лястовица”) защитава страната на източния фронт, като всеки ден спасява надцененичовешки животи. През януари тя рисува картини, чете книги, занимава се със саморазвитие, а днес прави всичко, за да могат и войниците да получат тази възможност.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ластівка (@last_in_the_soul)


Въпреки минималната бойна подготовка, на 25 февруари Мария и съпругът й взеха оръжие и отидоха да защитават в Киев в редиците на отбраната, а след това във въоръжените сили на Украйна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ластівка (@last_in_the_soul)

Птицата Екатерина Полищук

Русия и Украйна направиха размяна на пленници, сред които беше Екатерина Полишчук от Тернопол, която се биеше под позивна „Пташка“. 21-годишната защитничка, заедно с други бойци, отбранява превзетия Мариупол за около три месеца.

@sametaptashka я навчусь користуватись тіктоком, обіцяю) тепер я тут:) #пташказісталі #пташказазовсталі #пташкажива #пташка ♬ оригінальний звук – Пташка

След като е освободена от руски плен, момичето създава TikTok акаунт и публикува видео от завода Азовстал с нейна песен, благодарение на което се превърна в лицето на защитата на завода. Видеото вече се разпространи онлайн.

Княгинята ПринцескаТатяна Чубар

23-годишната Татяна Чубар – в цивилния живот е тик-токер под псевдонима „Принцеска“ – се бие в 58-а отделна мотопехотна бригада „Иван Виховски”. Тя има повече от дузина унищожени цели.

„Влязох във въоръжените сили на Украйна, защото мечтаех за това от дете.”

@__princeska_13_ #зсу?? #українапонадусе???? #рекомендации❤️❤️ #?????????????? #❤️ #❤️‍? #uk #ukraine__top #україна?? #? #? #? #? #незалежнаукраїна?? #принцесса #путінхуйло?⚫?? ♬ оригінальний звук – __princeska_13_

Признава се, че в първите ѝ дни в учебния център военните бяха скептични. Когато виждат как блондинката с патриотичен маникюр и боядисани мигли умело носи оръжие, променят мнението си.
В момента Татяна вече е командир с чин „младши сержант” и е в зоната на бойните действия.

Евгения „Жана д’Арк“ Емералд

Преди войната тя е успешна бизнесдама, а сега е войник с позивна „Жана д’Арк”. Казва се Евгения Емералд. Тя е не само красива, но и умна. Обича Украйна и от началото на войната е в редиците на бойните офицери на Силите за специални операции. Това подразделение е създадено през 2016 г. по стандартите на НАТО.


В Киев тя остава бизнеса с бижута и два бизнес клуба, но в армията се чувства добре и признава, че вече не си представя друг живот. Той възприема военните като членове на семейството

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!