You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Уорън Бийти и Анет Бенинг : И още истории, в които Майсторът си намира майстора

Уорън Бийти и Анет Бенинг : И още истории, в които Майсторът си намира майстора

Кой можеше да предположи, че Анет Бенинг ще постигне невъзможното – да превърне 54-годишният Уорън Бийти в образцов съпруг и баща

Живеем в цинични времена, в които все по-трудно вярваме, че ще срещнем Голямата любов. Някак се примиряваме, че има непоправими женкари и вечни ергени. Не се отказваме да вярваме обаче, че „Накрая всеки си намира майстора”. Ако не друго, Холивуд ни даде няколко добри доказателства за това…

Уорън Бийти и Анет Бенинг

Той беше Плейбоят на плейбоите в Меката на киното. Приписваха му 13 хиляди афери и цяла колекция разбити сърца на суперзвезди. Светът въздишаше по Натали Ууд, Ракел Уелч, Джоан Колинс, Шер, Фей Дънауей, Бриджит Бардо, Голди Хоун, Барбара Стрейзънд, Мадона, всички те – по Уорън Бийти.

Братът на Шърли Маклейн десетилетия гради слава на женкар, успоредно с успешна кариера като актьор, режисьор и продуцент. Получи най-престижните награди, но никой вече не вярваше, че ще се роди жена способна да замени всички в сърцето и леглото на Уорън Бийти.

Чудото обаче се случи малко преди 1991 година.По това време той има афера със самата Мадона, но му предстои да снима важен за него филм. Историята на Бъгси – легендарният гангстер, му харесва толкова, че продуцента лентата, в която играе главната роля.

Проблемът на екипа е да намери актрисата, която да изиграе главната женска героиня. Всяка уважаваща себе си актриса би приела участие във филм на Бари Левинсън, да не говорим за изкушението да си партнират с Бийти. Той обаче търси друго…

Обсъждат се няколко имена, които могат да „влязат в кожата” на любовницата на Бъгси. В крайна сметка „Мъжът, който прелъсти Америка” настоява да се срещне с Анет Бенинг. Вече я е гледал във „Валмон” – тя е талантлива и красива, но не типично по холивудски.

Агентът ѝ не одобрява. Смята, че актрисата ще бъде съблазнена и нищо повече от това. Анет обаче е разведена, на 32 и със стабилни устои. Двамата се срещат в ресторант – обядват и се разхождат след това. Той не спира да говори, а тя се впечатлява от страстта му към киното. По-късно Уорън Бийти ще разказва, че се е влюбил в Анет Бенинг за 10 минути. Може би дори 5.
Уорън Бийти и Анет Бенинг : И още истории, в които Майсторът си намира майстора
Двамата имат 21 години разлика. Но нито неговият легендарен опит с жените, нито предупрежденията на приятелите могат да спрат неизбежното. След срещата тя получава ролята в „Бъгси”, а режисьорът – изумителен телефонен разговор. Уорън Бийти звъни на Бари Левинсън, за да му съобщи, че е открил жената, която ще изигра, любовницата на Бъгси,…че е влюбен и ще се ожени за нея!
Уорън Бийти и Анет Бенинг : И още истории, в които Майсторът си намира майстора
Никой не подозира нищо. Двамата се държат като добри приятели пред обществото. Два дни преди края на снимките започват тайна връзка. Премиерата на „Бъгси” обаче провокира огромни заглавия в пресата. Да, филмът се е получил и прогнозират, че ще получи награди, сензацията обаче е на друго място! Звездите на „Бъгси” се появяват хванати за ръка, младежки облечени и засмени. Той я гледа със умиление, тя сияе…бременна!

Холивуд доволно установи: Серийният сърцеразбивач е хванат в клопка! Това обаче се оказва не капан, а съзнателен избор и за двамата. Тя отдавна се чувства готова за деца, а той страшно иска да бъде техния баща! Според легендата, Анет забременява още през първата им споделена нощ.

Ражда се Кейтлийн и на 54 Уорън Бийти установява, че е роден да бъде баща. Публиката е алчна за подробности, но актьорите знаят, че щастието обича тишината. Женят се тайно и някак едно след друго им се раждат още три деца.
Анет Бенинг и Уорън Бийти
Укротеният плейбой прави най-необичайното любовно обяснение на жена си. Двамата снимат риймек на класиката An Affair to Remember с Дебора Кер и Кари Грант – „Любовна афера”. След това Бийти снима малко, а жена му се утвърждава като голямо име в бизнеса и печели още три номинации за „Оскар”.

Днес влюбените звезди от „Бъгси” са вече на 61 и 82. Децата им са големи, а връзката им – непоклатима. Уорън Бийти казва, че всичките тези десетилетия не е бягал от брака, а от развода. Търсил е жена като своята толкова дълго, че я е разпознал веднага.
Незабравима афера с Анет бенинг и Уорън Бийти
Бракът и оглеждането на децата им понякога е голямо предизвикателство, но и до днес двамата продължават да се държат за ръце и да гледат в една посока.
Embed from Getty Images

Майкъл Дъглас и Катрин Зита – Джоунс

Тяхната любовна история изглежда също като написана в роман. Той е израснал като холивудски принц, има успешна кино кариера и дълги години разбива сърцето на първата си съпруга с изневери. Тя пък пристига от провинциален Уелс, за да стане световно известна актриса.

Запознават ги през 1998 година и двамата веднага разбират, че и другия е роден на 25 септември. Той тотално пренебрегва факта, че тя е 25 години по-млада, тя обаче елегантно, но твърдо отхвърля ухажването му.

Да излезеш от сянката на великия си баща обаче изисква характер и Майкъл Дъглас го има. Настойчив е и след няколко месеца получава това, което иска от нея…Катрин – също. След година се ражда общият им син, а след шест месеца двамата вдигат възможно най-красивата сватба.

След още едно дете, много филми, „Оскар”-и, битката му с рака и биполярното ѝ разстройство двамата отпразнуваха 20 години от деня, в който си размениха клетви.

Джордж Клуни и Амал

Ако за предишните двама серийни сърцеразбивачи бракът никога не е бил тема „табу”, то това не може да се каже за Джордж Клуни. Опитал на младини да бъде „като другите”, бързо се развежда и решава да изживее живота си като обича, но без да обещава вечност на никого.

Добрите му приятелки Никол Кидман и Мишел Пфайпфър публично заложиха пари, че докато навърши 50 ще стане горд татко. Той ги заплаши, че ще си направи вазектомия и ще им прибере доларите.

Съдбата обаче има други планове за актьора. „Напълно случайно” и непреднамерено негов приятел пътува с Амал до Кан и пътьом се отбива във вилата на Джордж край езерото Комо. Там са родителите на Клуни, които няма как да са останали безразлични към неочакваната гостенка.

Тя е красавица с екзотичен произход и много респектираща професия. Адвокатът – защитник на човешките права, естествено, знае кой е Джордж Клуни. Притесненият обаче е той – „Как може да впечатлиш такава невероятна жена?!”
Амал Клуни и Джордж Клуни
Хиляди разменени имейли и дълги телефонни разговори предхождат първата им официална среща. След това обаче нещата се развиват с бясна скорост – сякаш за да компенсират десетилетията ергенски живот на актьора.
Амал Клуни и Джордж Клуни
Пищна, преследвана от папараци, сватба във Венеция и две невероятни близначета са най-красивата част от историята на Джордж Клуни и 17-години по-младата му съпруга. През няколко месеца пресата се опитва да ги раздели, но не може да отрече факта, че един Вечен ерген може да се превърне в образцов глава на семейство само в ръцете на Изключителна жена.

Крис Нот и Тара

За целия свят той беше като героя си Тузаря – красив, преуспял, с недостъпно сърце. След като Кари Брадшоу дочака да види на колене Голямата си любов, съдбата овъзмезди и почитателките на Крис Нот.
Когато актьорът навършва 48 вече има прилична популярност и пари за инвестиране. Създава собствен клуб, където кандидатства за работа Тара Уилсън. Тя е на 20 години и иска да пробие като модел и актриса.

Между сервирането на напитките това момиче с екзотична, но не спираща дъха визия, успява да направи впечатление на шефа с тихото си достойнство. Двамата започват връзка и след шест години изненадващо за всички обявяват, че ще имат бебе.

Крис Нот е на 54, когато става горд баща на син. Явно се справя прекрасно, защото на 62 Тара, която вече е негова законна съпруга, му подарява още един малък пакет радост, когато наричат Кийтс.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Two bro’s Orion and Keats!

Публикация, споделена от Chris Noth (@chrisnothofficial) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

We had a great time in Mexico. Wanted to share this picture with you because I think this Lucerne and Lee coverup looks great on Tara. A new brand launched by our great friend @bridgetlwiley. Check it out @lucerneandlee. xx

Публикация, споделена от Chris Noth (@chrisnothofficial) на

Хю Грант и Анна

След като Елизабет Хърли с нейната непреходна красота не може да превърне Хю Грант в почтен женен мъж, поданиците на Нейно Величество решиха да го оставят намира. Харесваха си го такъв – синеок, чаровен, леко непохватен.

През 2011 година, когато навърши 42 обаче, Хю Гранд обяви, че е баща на дъщеря. Майката на бебето се оказа азиатка, с която не е в постоянни отношения. „Инцидентът” изглежда носи на актьора положителни емоции. Още следващата година шведската продуцентка Анна му ражда син. Историята обаче става още по-оплетена. Майката на първородната му дъщеря ражда и момче на третата година!
Актьорът си позволи две години пауза и в крайна сметка избра до кое от семействата си да бъде. Шведката му роди още две деца и нанесе победен удар през 2018та.
Embed from Getty Images
Хю Грант, който се кълнеше, че няма да се ожени, че е виждал точно пет успешни брака в живота си, се превърна официално в Мъж на жена си в годината, когато стана баща за пети път!

На прага на 60те англичанинът, който просто вече няма как да мине за джентълмен, призна, че е сбъркал. Не вярвал, че бракът и бащинството са за него, но в зрелите си години животът го опровергал!

Крум Савов и Мая

И за не останете с впечатление, че чудесата се случват само в Света на киното, заслужавате хубава любовна история от България! Получавате я благодарение на Крум Савов и смелостта му да признае как е разпознал Жената, която промени живота си.

Успешният спортен журналист беше пословичен с борбен характер, професионализъм и бурен ергенски живот.

„Аз като и професионално ангажиран със спорт … имах някаква поредна травма, разтежение, влизам в аптеката на „Плиска”,….и я виждам вътре ….Такава жена прави впечатление на секундата. Тръгнах след нея, по стълбите през подлеза и няма хронометър, който да съм пуснал, но в общи линии на 20-та секунда си казах „Това е моята жена“, на 30-та я бях заговорил. На минута и половина знаех име, професия и така, на третата минута й бях взел телефона”, разказва в интервю журналистът.

Първата им среща е само обедно кафе, но нещата се развиват стремглаво. На третия месец заживяват заедно, на шестия се сгодяват, а след година Мая и Крум Савов са официално семейство. Малко по-късно стават родители на близнаци и дори – колеги.

Животът в повечето случаи, разбира се, е прозаичен. Има срещи и събития обаче, които ни напомнят, че невероятните кино истории всъщност са вдъхновени от него…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close