You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Народни поверия: Как да се предпазим от уроки и енергийни вампири?

Народни поверия: Как да се предпазим от уроки и енергийни вампири?

Полезни техники срещу уроки и енергийни вампири, или какво казват нашите баби по въпроса

Ако ви боли глава, а вашата баба ви каже, че имате уроки, не й се смейте и не си мислете, че разказва измислени истории, или че вече й тежи възрастта й. В народните поверия и мъдрости има много истина, а науката днес се сблъсква с част от митовете, като се опитва да ги обясни и да даде доказателства за тях.

Как да се справим с уроките? Ето какво препоръчват енерготерапевтите и нашите баби
Как да се справим с уроките? Ето какво препоръчват енерготерапевтите и нашите баби

Млада жена върви по улицата и се усмихва. Внезапно й прилошава, прибира се у дома и до вечерта е на легло с повръщане. Мислите си: Вирус, хранително натравяне, алергичен пристъп? Нищо подобно. След няколко дни изследвания и обиколки по лекарски кабинети, всички са категорични, че физически е абсолютно здрава. Но прибирайки се у дома, собствената й баба й казва, че има уроки, бае й и след 15 минути момичето се чувства така сякаш никога не е боледувало. Случайност или бабини измислици? Всъщност нито едно от двете, а истинска история, взета от живия живот и разказана от една възрастна баба.

Много хора по света смятат, че с помощта на нашите мисли или с поглед изпълнен със завист може да причините болка, нараняване и дори смърт на други лица. За тези явления съществуват различни названия, но най-популярното е уроки или енергийна атака.

Уроки е термин, който се използва, за да се опише явление, при което духовните вибрации на човек влияят върху друг човек. В днешния материален свят, има много хора, които имат много недостатъци в характера като пороците, завистта, омразата и много други, а с помощта на вибрациите, които се появяват при такива недостатъци, могат енергийно да повлияят на други лица. Волно или неволно. Всяко живо същество може да бъде засегнато от енергиен удар.

Всеки човек има свое енергийно поле, което се нарича аура. Когато той се чувства добре, аурата му свети в златисти или жълто-бели тонове, показвайки, че той е здрав.  Когато стане обект на енергийна атака, в аурата се появява пробив — т.нар. — черни петна. Те са доказателството, че човекът е бил засегнат от енергиен удар, който може да влияе и пряко върху физическото състояние.

Човек може да стане жертва на уроки или енергийни атаки случайно, или умишлено. Най-често е достатъчен един поглед на улицата, за да се почувствате зле. Някои по-тежки състояния стигат и до болница, при това абсолютно безпричинно. Но след намесата на баячка / не се смейте, те наистина помагат в такива случаи/, напълно се възстановява.

Но преди да потърсим помощ при възрастна жена, която може да бае, ето няколко народни поверия и съвети, препоръчани от възрастни баби и енерготерапевти, как да си помогнем сами.

1. Енергийно огледало. Може да ви изглежда смешно, но сутрин, още когато станете, проектирайте пред себе си в своето съзнание енергийно огледало, което да отразява негативната енергия пред вас или зад вас. Така ще имате една стабилна енергийна защита, която да ви предпазва. Тези, които са по-запознати с енергийните защити могат да използват направо огледална, или слънчева сфера, в чийто център си представят, че се намират. И всякакви негативни въздействия се отразяват или унищожават при досег с тази сфера. Само внимавайте да не отблъснете и положителната енергия.

2. Рейки. Японският метод на лечение доказано прави чудеса. Просто използвайте символа Чо-Ку-Рей и ще се освободите от уроките и лошите енергийни влияния.

3. Сол. Още едно безкрайно полезно средство срещу негативни влияния. Когато се почувствате зле измийте ръцете си с морска сол и след това ги изплакнете в сладка вода. Или ги подръжте в купа с морска сол за 5 — 10 минути и после обезателно ги измийте. А солта изхвърлете в тоалетната.

4. Червен конец. Несъмнено сте виждали десетки звезди да носят като гривна червен конец на лявата си ръка. Завържете и си вие един, като при завързването обезателно си го наречете да ви пази от лоши мисли и влияния. Не е нужно да правите каквото и да е друго по него, въпреки че някои предпочитат като допълнителна защита, да си поставят и синьо  пластмасово око. Въпрос на личен избор.

5. Чесън. По-скоро мустачките на чесъна или сухите му корени — изрязвате ги от скилидката и ги носите или в джоба на якето, или в портмонето, за да ви предпазват.

А ако сте по-леко поразени, може просто да си измиете лицето отдолу — нагоре три пъти със студена вода. Така си представяте, че отмивате кал или черен шоколад от него и с тази кал или лепкав шоколад се освобождавате от негативните въздействия.

И накрая, но не и на последно място — добрата стара светена вода. Това е несъмнено най-сигурния начин да се предпазите от уроки. Просто се измийте със светена вода отново три пъти лицето и ръцете, както е описано по-горе и всичко ще изчезне. А за да не урочасате вие някого, възрастните баби съветват, когато хвалите някого, накрая задължително му кажете „ПУ ПУ ПУ, да не те урочасам“.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!