You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот”: д-р Василев се събужда, Биляна е раздвоена

„Откраднат живот”: д-р Василев се събужда, Биляна е раздвоена

В новите епизоди на „Откраднат живот” главните герои се борят, за да продължат напред, ще оцелее ли Александър?

Определено сериозни проблеми очакват героите в новите епизоди на „Откраднат живот”. Биляна и Калин започват да се сближават, като катастрофата на д-р Василев се оказва спойката, която ги държи.

Докато се борят за живота му, Калин научава друга тежка новина — има здравословен проблем, който е много сериозен. Ситуацията се усложнява, но въпреки тежките болки, които изпитва, Биляна е до него, твърдо решена да продължат заедно.

Д-р Василев се събужда и именно Биляна е първият човек, който вижда след катастрофата. Дали обаче инцидентът не е нанесъл непоправими поражения върху нея. Д-р Генадиев и съпругата му пък се тревожат за финансирането, на което болницата разчита, за да реализират желанието си да лекуват по-добре пациентите, но се появяват и някои усложнения.

Виолета Захариева най-накрая ще успее да приключи сделката с новороденото и ще финализира успешно споразумението. Плановете, които има за сватбата на дъщеря си обаче може и да се провалят, тъй като в името на детето им, дори собственият й съпруг застава срещу нея самата.

 „Откраднат живот”: д-р Василев се събужда, Биляна е раздвоена
„Откраднат живот”: д-р Василев се събужда, Биляна е раздвоена

Как Биляна ще реагира на събуждането на Александър, ще се задълбочи ли любовната история между специализант Стилянова и Петър Захариев, и ще разбере ли Калин за това, че жената, която обича и новият му най-добър приятел са влюбени, предстои да видим в новите епизоди на „Откраднат живот”.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!