You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > В „Откраднат живот”: Връзката между Биляна и Александър се заплита

В „Откраднат живот”: Връзката между Биляна и Александър се заплита

В „Откраднат живот” младите лекари бавно започват да се влюбват

Все по-заплетени стават отношенията между Биляна и Александър. В „Откраднат живот” тази седмица ще видим как двамата започват да изграждат нова връзка един с друг.

В „Откраднат живот”: Връзката между Биляна и Александър се заплита
В „Откраднат живот”: Връзката между Биляна и Александър се заплита

Първата среща на Биляна и Александър не бе особено приятелска, но след като се опознават, двамата започват да усещат привличане един към друг. Младите лекари излизат на приятелска среща, но си тръгват със съзнанието, че изпитват непозволени чувства. Обвързаната Биляна е разкъсвана от угризения, а Александър ще се измъчва от собствената си съвест, че обича жената на друг мъж.

Как Калин ще приеме факта, че жената до него е започнала да охладнява към самия него и няма ли да предприеме стъпки, за да застане между двамата? Динамиката в лентата се променя и от интригите, които заплита Виолета Захариева. Лекарската съпруга има план за незаконна търговия с бебета и използва болницата, за да си осигури донори за богатите си клиенти.

Героинята на Йоана Буковска продължава да ръководи тайните си „бизнес сделки”, използвайки самотни бъдещи майки без пари, за да върти тайния си бизнес с бебета. Тя отправя предложението си и на самотна млада майка в трудно положение, но дали ще успее да я убеди да продаде детето си?

Двамата със съпруга си успешно си сътрудничат в професионалните начинания, но съмненията на Виолета относно верността на мъжа й, предизвиква напрежение помежду им. Ситуацията с Биляна също вкарва напрежение между тях. Това е една от най-добрите роли изпълнявани от Йоана Буковска, която напълно се потапя в образа на героинята си и демонстрира изключителния си драматичен талант.

 

На фона на любовните трепети и опасните сделки, лекарите ще трябва да се борят и за живота на всеки един от пациентите. В „Откраднат живот” ще видим още редица звезди, с епизодични роли, а развитието на сериала ще ни накара да се замислим за смисъла на живота.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!