You are here
Home > Cherchez la femme > Кариера > Вдъхновяващи съвети за успех от повелителите на Висшата мода

Вдъхновяващи съвети за успех от повелителите на Висшата мода

Успехът е неизмеримо понятие, но има еднаква стойност в бизнеса, науката, изкуството или Висшата мода

Независимо дали имате проблем с работата си или горите все още от ентусиазъм, струва си да попиете съвети за успех от водещи стилисти, редактори и дизайнери. Светът на Висшата мода е като всеки бизнес – правилата за творчество, уникалност и високо качество са железни. Те са научили своите уроци и искат да ги споделят с вас. Ще можете сами да създадете блестяща кариера, смятат от woman-onthe-top. В краен случай ще разберете къде сте бъркали през цялото време.

Не бързайте да станете шеф!

„Няма нищо лошо човек да се учи. Работете за друга – това е невероятен опит. Аз самата го правих 20 години. Погледнете на това като възможност: Да ви плащат, за да учите! „. Вера Уанг, дизайнер.

Бъдете творец!

„Стига сте планирали! Просто започнете да работите! Планирането оставете за тогава, когато трябва да решите какво да подобрите. Бъдете човек на действието!” Клер Вивиър, дизайнер

Не действате на сама глава!

„Модната индустрия е крайно конкурентна среда, но Ейми Астли – главният редактор на Teen Vogue, ме научи на отговорност и продължава да ме подкрепя всички тези години. Показа ми колко важно е да се обграждам с хора, на които може да се доверя. С тях сме ненадминат отбор. „Тейлър Томази Хил, основател на TTH Blooms

Говорете с хората

„Общувайте с тези, които смятате, че ще ви помогнат да реализират плановете ви. Жената не е самотен остров „. Уитни Порт, модел.

Кажете „да“

„Няма нищо по-важно от това периодично да излизате от зоната си на комфорт. Опитайте се да каже „да“ на всяко предложение, според съвета на Анди Уорхол. „Синтия Роули дизайнер.
success wonan
НЕ приемайте „не“ за отговор

„Моят съвет е да не приемате отхвърлянето за окончателен отговор. За всеки, който казва „не“, има 10 души, които биха се съгласили. Въпрос на време и правилен подход е да ги намерите. Бъдете упорити и никога не се отказвайте. „Дженифър Фишър, дизайнер.

Не бъркайте си кариерата и личния си живот

„В момента, когато отворите вратата на офиса, забравете за всичко, което се случва в дома ви! Тук вие сте шефът, или сте човек, който работи в екип. „Сузи Крайпън, основателка на Crippen и J Brand.

Задавайте въпроси

„Това е толкова просто, а хората се боят да не изглеждат глупави! Вашата ефективност ще порасне до небето, ако уточнявате нещата” Келън Хаврос, дизайнер.

Не се страхувайте от промяната!

„Хората се страхуват от промените, но колкото по-дълго отлагате или се колебаете, толкова повече нараства възможността някой да направи това и да ви бие по всички пунктове. За да бъдете незаменими, нужно е постоянно да следите за новите тенденции и да се занимавате със саморазвитието си” Натали Масне, основател на Net-a-porter.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!